Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

_insomnia_

pomocy! proszę o odpowiedź!

Polecane posty

co było widać na usg w 7 tyg ciąży (tzn. 7 tyg. od pierwszego dnia ostatniej miesiączki) ? ja byłam wczoraj. mam pęcherzyk na 5-6 tydzień ale zarodka brak, to chyba tzw. pusta ciążą. czy to możliwe,że zarodek jest ale go nie widać? jak to wyglądało u was. bardzo proszę o dpowiedzi bo już odchodzę od zmysłow

jak to zarodek jest ale go nie widać to co ojca nie ma a dziecko jest:D

proszę Was nie żartujcie z dziewczyny !!! To jest poważne pytanie jak widać ! Nie wiem kochana nie potrafię Ci niestety odpowiedzieć na to pytanie ....sknsultuj się z lekarzem ... A co Ci powiedziano podczas robienia Usg ? ? ?

Gość to
to może być niestety puste jaja płodowe, tak się czasami zdarza. Zdaj się na lekarza

Moe byc pusto w srodku, ja tak mialam ale parat usg moze tez wskazywac zle. Trzeba poprostu poczekac. mam nadzieje ze bedzie ok.

Ja w 7 t.c. miałam już widoczny zarodek i było słychać biecie serduszka....... Ale wiem, że wiele aparatów usg pokazuje fałszywy obraz i po jakimś czasie okazuje się, że wszystko jest ok. U mnie na początku w ogóle nie było widać ciąży, żadnego pęcherzyka, nic! Pomimo pozytywnego testu. Lekarz zaczął podejrzewać ciąże pozamaciczną ja wtedy strasznie spanikowałam a okazało się, że niepotrzebnie :) Poczekaj, na pewno wkrótce wszystko się wyjaśni :) Trzymam kciuki :)