Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brevoxylka

No więc kupiłam sobie ten zachwalany BREVOXYL i...

Polecane posty

Gość brevoxylka

... wszystkie pryszcze i grudki nim posmarowane wcale nie zniknely!!!! (jak to wiekszosci z Was sie zdarzalo), tylko zrobily sie bardziej czerwone i widoczne!! Czy to normalna reakcja? Uzylam tej masci dopiero pierwszy raz, moze wy tez mialyscie tak za pierwszym razem???

Gość Tetley Girl
za pierwszym razem chcesz, żeby krotki zniknęły?? ja też dziś kupiłam brevoxyl i nie czekam na gwiazdy z nieba, trzeba poczekać :)

Gość brevoxylka
No wiesz, w cuda raczej nie wierze, ale jak przeczytalam na kafeterii sporo postow osob, ktore ponoc juz po pierwszej nocy zauwazyly, ze im pryszcze zniknely po brevoxylu, to sie troche zasugerowalam. Nie oczekiwalam, ze mi tez od razu znikna, ale ze sie chociaz zmniejsza, a nie powieksza!!!

Gość brevoksanka
każdy ma inną skórę, inny trądzik, więc nie myśl że to co pomaga innym na pewno pomoże i tobie. ja leczyłam się brevoxylem i zadziałał. po jakimś czasie. bardzo często zdarza się że przy stosowaniu nowego leku trądzik się nasila.na ulotce powinno być napisane jaki jest minimalny/zalecany czas kuracji. po połowie tego okresu cera powinna się zacząć poprawiać. a w ogóle to polecam wizytę u dermatologa.

Gość Tetley Girl
nie martw sie, na pewno cos pomoze, tez bede zdawać relacje z brevoxylu... jak na razie nic nie swędzi i nie piecze, nie mam zaczerwień

Gość brevo
uważaj, brevoxyl brudzi ubrania i pościel ja sobie tak załatwiłam ręczniki i ciuchy ze szok, po smarowaniu zawsze dokładnie myj rece i wycieraj w stary recznik.aha, brevoksyl nie jest na te duze bolące pryscze tylko na grudkowo krostkowy trądzik czyli na tzw kaszke.na te duże polecam benzacne punktowo.jest przynajmniej o wiele tansze

Gość brevoxylka
no ja wlasnie posmarowalam tez wieksze czerwone pryszcze i sie pogorszylo :| w takim razie bede smarowac tylko grudki, a te wieksze Benzacne...

Ej no..dziewczyny. Przeceiz to minimum dwa z tygodnie. Skora pierw reaguje na nowy srodek czyli oczyszcza sie, w tym czasie pojawią Wam się nowe niespodzianki, głęboko ukryte... Poźniej się \'osusza\' w tym czasie pryszcze sie goją. Gdy się jednocześnie stosuje np masc cynkową z kwasem salicylowym, nastepuje to znacznie szybciej. Polecam tez szare mydło. Nazwyklejsze. Kolejny etam to jak to wszytko sie złuszcza. Wtedy warto strosować maseczke z drożdzy itp. By usoować martwy naskórek. Brevoxyl to naprawdę skuteczna maść, ale nie cudotwórca! Trzeba poczekać. Aha....mi uzywany na noc, nic a nic nie pobrudził nigdy. Czekam ąz troszkę wsiąknie i idę spać. tyle... Na takiej samej zasadzie jak brevoxyl dzialaja kremy z kwasami. Tyle ze na nich napisane jest ze minimum 2 tygodnie trzeba stosowac kuracje by efekt zauwazyc.

Gość Owsianka
Ja mam problem z pryszczami od podstawówki używam benzacne od roku i chwalę sobię jego działanie kosztuje niecałe 10 zł więc to niewielka cena za dobry wygląd . Jednak od niedawna zrobiła mi się łuszczyca lekka i właśnie siedzę z maseczką z owsianki (gorąca woda + owsianka) podobno nawilża cerę tłustą próbuję . Co do dermatologa : chodzę i przepisał mi witaminę pp capivit a+e i zbyt dużych zmain nie zauważam po 3 miesiącach . Pryszcze to klątwa ! Ale bądźmy dzielne

Ja po Brevoxylu mialam pare pierwszych dni zaczerwienioną bardzo skóre, wygladalam jakbym miala goraczke i taka czerwona byla... Ale skora wydawala sie jakby juz gladsza. Po kilku dniach zaczerwienienie zniklo calkiem a krostki zmniejszyly sie po jakichs 3 tyg dopiero ale to zalezy od skory chyba.... Musze powiedziec ze pomogl mi ten kremik tylko ze mnie co pomoze to znowu wraca trądzik bo sobie dlubie i wyciskam. A poznej jak sie juz za dlugo stosuje to wcale nie dziala na skore. Tylko pamietajcie nic na buzi nie dłubcie, ona sama dojdzie do ladu z Brevoxylem, pozdrawiam!!

Dziewczyny, ja polecam mydło Iwostin, jest naprawdę bardzo dobre. Co do cery trądzikowej, to ja też walczę... mam w domu Aknemycin Plus, który jest bardzo dobry, aczkolwiek wysusza skórę. Od tygodnia stosuję własną kurację i pomaga...pryszcze znikają, a buźka robi się zdrowa i gładka. Otóż, codziennie rano i wieczorem myję twarz właśnie tym mydełkiem IWOSTIN, później nakładam punktowo Benzacne, a tam gdzie skóra jest zdrowa wcieram krem Nivea, nawilżający. Pozdrawiam

Gość ja uzywam 3 dzien
i widze poprawe

Gość kina
a ja uzyłam 1 dzien , 2 - bylo super - twarz piekniala, a po 3 dniu ...... no wlasnie mam czerwone łuszczące sie plamy , które już utrzymuja sie 4 dzień - BREVOXYL - tak mi wysuszyl cere ze wygladam jak straszydło ! !! Takze nie cieszcie sie za wczesnie, teraz wiem ze bede uzywac tylko punktowo - nie na cala twarz ! ! !

Gość ja uzywam
no juz sie nie ciesze mam przsuszona cere kolo ust i na brodzie nie moge sie umalowac tylko smaruje nivea zeby sie przestala luszczyc chociaz ja bym wolala zeby sie na polikach luszczyla i blizny zeszly...

Gość ehhhh
..ja tak apropos kremu nivea visage nawilązjącego. Też mam tradzik, walcze na rózne sposoby ale to inna historia. listopadzie zachwyciłam się tym kremem, ślicznie wygładził mi twarz, może to tylko złudzenie ale miałam wrażenie że pryszczy było mniej...po ok 1,5 miesiąca zauwazyłam, ze po wszystkich pryszczach zaczęły mi wychodzić blizny! Skojarzyłam to oczywiście z tym kremem bo nigdy wczesniej nie miałam tego typu problemów. odstawiałam go natychmiast i blizny przestały się poglębiać no i oczywiście nowe sie nie robią.

Gość FIGHTERKA
BREVOXYL też mi wysuszył twarz...teraz go odstawiłam po miesiącu używania i leczę mordkę kremem dove. pomaga

Gość nnnnnnnn
mi tez brevoksyl wysuszyl bardzo skore i wogole nie pomogl na tradzik krosty jak byly tak byly nie ma to jk jednak stary poczciwy skinoren ! on mi wyleczyl cala buzke ! i moze acne derm to cos zblizonego ale mi wogole nie pomogl a skinoren pomaga mi juz od paru lat wiec polecam

Gość FIGHTERKA
no ja miałam o tyle dobrze, że mi bardzo pomógł na krostki, ale to wysuszenie.... skóra mi płatami odpadała!!

Gość doris123
a

Gość ciastko z kremem
Ech....pryszcze w porównaniu co czeka po nich czyli blizny to bułka z masłem :( nie dosc ze cieżko sie z nich wyleczyc (pryszczy) to jeszcze długa i kosztowna walka z ich pozostałościami...

Gość Six missy
A któraś z was ma pomysł na te blizny? Na szczęście na policzkach nie mam 'JESZCZE' pryszczy ale najgorsze są w okolicach ust ! Chyba zacznę Capivit a+e garściami brać ;p

Gość nikagda
jakie jeszcze masci/kremy polecacie? Ja mam takie dziewne te kroty niby ich nie widac a jak nabiore powietrza w poliki to nagle pelno bialych krost:(

Gość a ja mam pytanie na temat
2 masci: acne-derm i hascoderm-znacie?ktora lepsza na zaskorniki?

Gość DAVERCIN
ja nie wiem jak brevoxyl ale uzywam davercin - na recepte od lekarza mowie wam to dopiero jest cudo nie usuwa wagrow ale zmniejsza pryszcze a po 2-3 dniach buzia juz jest czysta! i co najwazniejsze nie pojawiaja sie nowe wiec mam spokoja glowe ze jakas niespodzianka nie wyskoczy. szkoda tylko ze nie usuwa wagrow ani kaszki ale jest git naprawde buzia o niebo lepsza! zadnych nowych pryszczy:) w polaczeniu z benzacne wielkie podskorne pryszcze znikaja w ciagu jednej nocy:D

Gość ja uzywam
jak tak czytam to juz 3 miesiac na brevoksylu ,nie przezstalam uzywac gdy skora sie przesuszyla tylko ograniczylam ilosc i nawilzalam ,teraz jest juz spoko nie przesusza i syfy poschodzily niestety nie pomaga na przebarwienia ani na blizny...ni i nadal mam wagry ale mniej i podskurna kaszke.....

Gość ja uzywam
nie 3 tylko 2

Gość ja uzywam
zastanawiam sie teraz nad benzacne bo jest 2 razy mocniejszy

Gość new
podbno najlepsze jest tonic benzacne (delikatny i skuteczny), tak mi poradziła dermatolog, a używałam Brevoxylu i bardzo mi pomógł na dekolcie:-)

Gość Karolcia 22
Kupiłam wczoraj brevoxyl...Z trądzikiem walcze od ok 8 lat i konca nie widac....Z lepszych srodków które stosowałam moge polecic Dalaci C-płyn do stosowania na skóre-Działa bardzo szybko

Gość justkik
mi ta maśc na początku pomogła.używał jej juz wiecej niz tydzien i teraz nie moge z domu wychodfzic bo porobiły mi sie na trzwazy i dekoldzie czerwone plamy i bardzo swęda nie da sie wytrzymac :/