Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brevoxylka

No więc kupiłam sobie ten zachwalany BREVOXYL i...

Polecane posty

Gość ekham....
a czy mozna go stosowac na zaskórniki ?

Gość tiare
w=hej wlasnie od dzis uzywam,zobaczymy jakie cuda beda po tym kremie. ppa

Gość Bandziorno Mikele
A jakim cudem chcecie pozbyc sie syfow skoro one sa tylko objawem brudow ktore w was siedza? Zrobcie sobie oczyszczanie organizmu lepiej, jak dobrze sie czujecie to glodowke zamiast smarowac sie jakims syfem chemicznym.

Gość dupa.
'dziewczyna mojego chlopaka' czy jak ci tam xp gówno prawda zadne drozdze, mydlo szare itp. nie pomagaja. nic NIC NIC ! nie pomaga ;(

Gość loooooool
\"Bandziorno Mikele\" walniety czlowieku wiesz co to jest tradzik? chyba sie nigdy z nim nie spotkales. wgl po co pie.rdo.lisz bez sensu, jak ktos moze miec brudna twarz jak myje ja bynajmiej 3 razy dziennie, dziwne dla cb jest to ze nie chce miec pryszczy? haha. weź, weź żal synek. nie podoba ci sie cos to sie nie udzialaj nikt tego nie pragnie .

Gość michalbe
brevoxyl ma taki sam jak od dawien dawna dostępny w aptekach lek o nazwie benzacne. Nie wiem czym się tu zachwycacie. Mi tam benzacne nie pomogło, to i brevoxyl tezby nie pomogl. W moim przypadkiem jedynym ratunkiem bylo retinoid doustny. Mimo wielu możliwych skutków ubocznych warto się zdecydować. Pomogło i buzka piękna i gładka :)

Gość Malamal
Używałam brevoxylu przez długi czas. Pomógł. Aby dostrzec efekty i sobie nie zaszkodzic nalezy umyc buzie przetrzec delikatnym tonikiem i posmarowac brevoxylem. ok pol godziny pozniej trzeba posmarowac kremem nawilzajacym. najlepiej delikatnym nie zbyt tlustym, np fizjożel (physiogel) jest świetny. Jednak nie nadaje sie na dzien gdyz pozostawia tlusty film. najpierw powinno nastapic pogorszenie. wysuszenie skóry delikatne łuszczenie. i wysyp krostek. skóra sie w ten sposob oczyszcza, i wychodza zaskorniki z glebszych warstw skory. pozniej jest coraz lepiej. nie nalezy wcierac go w jeno miejsce "bo ten pryszcz jest duzy i szybciej zejdzie" gdyz moze w tym miejscu nieco rozjasnic sie skora. Zapraszam na wizaz.pl do dzialu biochemia kosmetyczna. znajdziecie tam wiele informacji na temat brevoxylu i odpowiednich kremow nawilzajacych, a nie zapychaczy takich jak "bambino" itp.

Gość Malamal
michalbe, benzacne i brevoxyl roznia sie podłozem. to ze benzacne nie pomoglo nie znaczy ze tak bedzie z brevoxylem. hydrobaza w brevoxylu zmniejsza podraznienie i pomaga wniknac w glebsze warstwy skory

Gość Olczi xD
byłam u kosmetyczki która poleciła mi brevoksyl. kupiłam go na początku straciłam nadzieje że trądzik da sie wgl wyleczyć po stosowaniu kremów żelów itp ale zawsze wieczorem po prysznicu smarowałam sie brevoksylem mineły dwa miesiące a wypryski znikneły ;) bardzo polecam... A i jeżeli łuszczy wam sie skóra to smarujcie raz dziennie i w małych ilościach, bo dużo nie znaczy dobrze.