Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomadka klasy s

moj kobiecy problemos...

Polecane posty

Gość pomadka klasy s

hej :D przejdzmy do sedna. mialam kiedyś pokaźny biust w rozmiarze C podchodzącym do D, bylam mloda i piekna :D ale... lata minely, przeszlo sie glodowki, diety i z C mi zostalo wątłe B...a tłuszczyk jak mialam tak mam. mam dylemat. nie wiem czy jest jeszcze szansa (oprocz pigulek anty i ciąży) na powiększenie biustu przez jedzenie :D tzn. przytcie w granicach rozsądku zeby ten biust sie wypełnił. Nie wiem czy to zda egzamin, moze ktoras z was probowala? i tak sie zastanawiam, czy dalej sie odchudzac i wygladac jak wieszak w granicach rozsadku (tzn. wieszak w sam raz) i przy okazji miec wspomnienie po niegdysiejszym ladnym duzym biuscie...czy przytyc troche a tluszczyk zamienic w miesnie poprzez silownie i cwiczenia...ale nei wiem czy cos mi w biuscie jeszcze urosnie.... macie jakies rady? na ujedrnienie to ja mam, naprzemienne prysznice, oklady zlodu, krem co prysznic stosuje i jakies tam cwiczenia...ale to nei wystarcza...

Gość mała ale jędrna
Czyli masz wybrać pomiędzy szczupłością i małym biustem, a tłuszczykiem i dużym biustem?? Bez zastanowienia wybieram pierwszą opcję. Po co Ci duże piersi?? lubisz nosić bluzki w których eksponujesz biust?? Twój facet lubi duże piersi??

Gość pomadka klasy s
podobal sie wszystkim moim facetom, teraz jestem bez chlopa, i mi tez sie podobal, tylko poniewczasie, niedawno zaczal mi sie podobac kiedys jak przezywal okres swietnosci bylam w liceum i mialam kompleksy... a teraz mam garba :( od tego ze chcialam ukryc jakos duzy biust ...bledy mlodosci... ale wiesz jak sie rozbiore przed facetem, fajne cialko a tu takie flaki wiszace...chociaz nie wiem czy jest jeszcze szansa na uratowanie ich...

Gość salomon morela
je sem sraluch!

Gość ziołówka
Przecież piersi zbudowane są z innej tkanki. Może odrobinę się powiększą przy tyciu, ale i skóra już nie taka...Ile musiałabyś przytyć,żeby odzyskać dawny rozmiar?