Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magda em

Wax opinie

Polecane posty

Gość Magda em

Duzo razy juz przewijala sie ta nazwa na tym forum ale nie ma zadnego oddzielnego watku. Sa osoby ktorym naprawde pomogla ta odzywka? Na mnie nic nie dziala wiec to chyba ostatnia deska ratunku

Mi pomogła ale tylko do momentu, dokąd ją stosowałam, później znów włosy zaczęły wypadać garściami :O.....

Gość Magda em
o rany, nie strasz. Bo ja wlasnie ja zxaczelam stosowac i modle sie zeby pomogla

Gość Magda em
hop hop

Gość Magda em
No dziewczyny, przeciez wiem ze uzywalyscie

Gość moim zdaniem...
ja używałam i nic mi nie dała,wręcz miałam wrażenie że włosy bardziej wypadają,ale może wypadały z innego powodu.W każdym bądź razie efektów nie zauważyłam.

Gość dagmarka
tez uzywalam, ale jeszcze gorzej mi włosy wychodziły :) wole Placente, po niej mam włosy jak trzeba :)

Gość Magda em
cholera a ja myslalam ze jest taka swietna. A moze komus jednak pomogla???

mnie pomogła ta maseczka, kiedy ją stosowałam za pierwszym razem. Włosy były cudownie mięciutkie i zdrowo wyglądały, no i wypadały mniej. Potem miałam roczną przerwę i gdy znowu zauważyłam, że więcej włosków zostaje na szczotce bez obaw sięgnęłam po Wax ponownie -okazało się, że tym razem wypadanie podczas jego używania jeszcze się nasiliło i przerwałam kurację.. Nie wiem, od czego to zależy, że raz pomaga, a raz szkodzi.. Gdzieś na forum przeczytałam, że Wax powoduje wypadanie tych słabych włosów, których już nie może odratować, żeby na ich miejsce mogły rosnąć zdrowe- może to prawda..

Gość piochtalina
moje wlosy po waxie, pomimo ogolnego zachwytu za pierwszym uzyciem, po drugim zaczely sie strasznie przetluszczac i buntowac. uzylam w sumie moze 5 razy, bo mial byc rewelacyjny i dalam sobie spokoj.... nie polecam jednym slowem

Gość dagmarka a
co to jest to placente?? to odzywki Ziaji??

Gość Magda em
prosze o kolejne opinie

Gość waxowa
nie uzywajcie waxa za kazdym razem bo zle wplynie na wlosy! nie bedziecie mialy z neigo pozytku... raz na miesiac wystarczy zeby odratowac przesuszone i zniszczone wlosy serio ja wam to mowie a uzywam wosku juz od paru lat:P

Gość szamponetka
ja kilka dni temu kupilam wax , bo wlasnie na tym forum naczytalam sie takich suuuuper opini ze ponoc wlosy nie wypadaja ze szybkoooo rosna , a teraz co ja czytam ze szkoda kupowac ze wlosy wypadaja hmmmm czegos nie rozumiem.Uzylam dopiero raz , trzymalam z 20 minut podczas kapieli, splukalam. Na razie po jednym uzyciu wiadomom ze nie bedzie efektow, ale jednak wydaje mi sie ze wlosy sa fajnie blyszczace i miekkie....zobacze co dalej. Zastanawiam sie tylko jak czesto uzywac czy przy kazdym myciu czy np raz w tygodniu czy jeszcze radziej ? zeby efekty byly widoczne

Gość slonko123
ja mam i nie polecam, jakiejś rewelacji na głowie nie zauważyłam a stosowałam według zaleceń, jest dobry na poprawienie kondycji wosłów,1 raz w miesiącu można stosować :)