Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

_Motylek_

Smutno, ciężko, źle........

Polecane posty

wygadac????? nalatujecie na osoby, ktore nawet nie moga sie tu obronic!!!!!!! Bo on skrzywdzil, bo on rzucil, bo on, bo on, bo on.... A wy go nie skrzywdzilyscie skoro odszedl?????

Gość miki_888
To ty sie trzeymaj ja pierwszy tydzien miałam koszmary nie mogłam spać siedziałam do nocy potem sie kładłam i itak budziła sie o 6 rano i dlej znowu myslałam, nawet budziłam sie zpłaczem ale dałam rade jest lepiej :) i u ciebie tez bedzie główka do góry

Gość smutno mi
pewnie ze skrzywdzilysmy...zdardzilysmy przynajmniej po 3 razy...a jemu samemu nie dawalysmy....no ale nadal nie rozumiemy dlaczego oni odeszli...ten topik chyba nie jest dla Ciebie..wiec jesli nie chcesz nam pomoc a tylko wkurzyc to lepiej go opusc...pozdrawiam

Gość smutno mi
dzieki Miki....buziaki dla Ciebie...mam nadzieje ze uda mi sie zasnac choc na chwilke bo jutro do pracy...:(

Gość miki_888
ja z czystym sumieniem moge powiedziec ze go nie skrzywdziłam chyba ze krzywdziło go to ze go tak kochałam a to nei nmoją wina ze był niedojrzały i przestraszył sie własnej i mojej miłosci... poprostu odszedł bo myslał ze zabiore mu zycie.. wy nie doceniacie tego co wam daje los a potem załujecie ukadacie sobie zycie z jakimiś głupimi nic nie wartymi laskami i całe zycie myslicie kak wam jest źle a tak naprawde nie musi tak byc..

Gość miki_888
Będzie dobrze :) asz rade jestesmy z tobą:)

dobra, wam sie wydaje ze tylko zdrada jest nieszczesciem??? Ze tylko zdrada mozna krzywdzic faceta??????? Ok, to ja juz wiem, dlaczego was zostawili :D

A mężczyzna, który odchodzi dla innej? To niby my go skrzywdziłyśmy i on odrzu odszedł do innej? Ty chyba nie wiesz co piszesz? Dobranoc. Zostajesz jeszcze Miki?

Gość miki_888
tak ja jeszcze posiedze choc nie powinnam jutro mam egzamin a i tak nic nie umiem tylko siedze na tym forum ale przynajmniej nie czekam na wiadomośc od niego i nie mysle o tym co robi to juz jest coś w moim przypadku

a odszedl dlaczego?????? BO BYŁO MU KURWA ŹLE!!!! Gdybys byla dla niego kobieta zycia to by odszedl????

Gość miki_888
Ja tak naprawde juz jej nie uzywam bo ona byla tylko do kontaktów z nim a teraz sobie lezy i se kuzy. jego napewno nie bo pisze sobie to tej swojej ewuni ale ona i tak go zrobi w trombe juz go zaczyna robic

Gość miki_888
moze ja sie boje tylko ze potem bedzie za późno i ze juz go nie bede chciała a potem bede tego żałaowała ale jak narazie to bardzo chce zeby wrócił choć jego zachowanie było takie podle

Gość miki_888
Mozliwe ale nie można znowu sie tak łudzic i robic sobie nadzieje bo nie bedziesz umiała wrócic do rzeczywistośći. ja np. musze uczyc sie zyc od nowa nie umiem zyc bez niego zawsze był przy mnie a teraz go juz nei ma a ja muszesobie radzic ze wszytkim sama

jasne, ze nie wroci :) ale wy wolicie tkwic w zawieszeniu w zalobie :) niz wziac zycie za bary, nabrac wiatru w zagle i wziac sie za zycie. On sobie juz poradzil, napewno o tobie nie mysli, ani nie wspomina, bo zyje dalej i nie wraca w przeszlosc, ktora widocznie nie byla udana, skoro poszedl...

skoro odszedl, to cos bylo nie tak :D jezeli bylo nie tak, to czas przeszly jest przeszloscia :D wiec odszedl bo mial dosc, bo nie bylo mu tak az dobrze, jak sie wam wydaje.

Gość miki_888
to jest Twoje zdanie. nie znasz sytuacji wiec nie mozesz wiedziec co było powodem

ze szczęsliwych związków się nie odchodzi :) postawcie się w jego sytuacji? Spotykacie TEGO JEDNEGO JEDYNEGO IDEALNEGO i co? Oczywiscie, ze zostawicie tego, zktorym jestecie.

Gość miki_888
mój nie zostawił mnie dla kogoś zostawił bo doszedł do wniosku ze jest młody i chce sie wyszalec bo skoro poznał taka dziewczyne jak ja która mogła by już być z nim do konca zycia to on che jeszcze z niego skorzystać. ale ja wiem ze nadal mnie kocha powiedział mi to choć nie powinien. i co takie jestesmy złe ??? TO jego tchurzostwo zadecydowało a nie to ze było mu ze mną źle

Gość miki_888
Dobranoc ja tez już uciekam do uusłyszonka :)

a co miał powiedzieć :) nie chciał was skrzywdzić poprostu. nie chciał, zebyście cierpiały i wolał tak to ująć niż wprost: jesteś psychicznie za stara do mnie, ja mam jeszcze życie przed sobą, a ty smęcisz jak stara baba :) brutalne? Ale przynajmniej szczerze i jasno.

\"Ze szczęśliwych związków się nie odchodzi\"..... heh, powiem tyle - a co dla faceta znaczy szczęście? Bo ja mam wrażenie, że dla większości \"szczęście\" = użycie. Poużywa, a potem następna. I następna. Dzisiejsza definicja szczęścia jest antyromantyczna: żyj szybko, nachapaj się, bierz ze świata co chcesz, bo wszystko jest dla ciebie. Pytanie: gdzie tu miejsce na uczucie, rodzinę, poświęcenie, empatię, altruizm? Mam odczucie (mogę się mylić), że sporo facetów marzy o czymś innym niż kobiety. Kobieta (statystyczna) chce mieć dom, męża, wierność i czułość - zaś facet chce mieć sex, kasę, przygody i odmianę. To są linie równoległe, które się nie spotykają, nie sądzicie?... :(

Gość miki_888
masz 100% razje zgadzam sie jest dokładnie tak jak piszesz. Dla nich te ajwarzniejsze wartosci jak miłość i szczescie są gdzies na koncu albo w ogóle ich nie ma

jesteście w wielkim błędzie. Dlatego nie rozumiecie się z facetami, bo nie rozumiecie och wogóle :) Jezeli macie takie wyobrażenie o facetach - to albo żyjecie w jakimś srodowisku z marginesu, albo naczytałyście się kafeterii :) albo zadajecie się z góniarzami typu dojrzałość emocjonalna lat 14 :) szkoda mi was, nie wierzycie w mezczyzn, wiec nie znadzieie mezczyzny tylko dzieci :) biedne. Uwierzcie.

Gość hmmmmmmmmm
a moze pan madrala -sexoholck przyblizy nam temat meskiej psychiki!!! czego wy tak wlasciwie wy panowie chcecie????