Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

_Motylek_

Smutno, ciężko, źle........

Polecane posty

Gość TY WYSEPKA
pewnie sie teraz zacniesz malo inteligentnie tlumaczyc w stylu" mowilam jak bylo jak z nim bylam"i inne tego typu banaly-szkoda ze na tamtym topiku tak to nie zabrzmialo:O

od naszego zerwania minely 3 dni...to malutko...jeszcze za wczesnie na cokolwiek, nalepiej teraz ochlonąć i moze za jakis czas spotkac sie i porozmawiac...mi jest strasznie ciezko, nie potrafie bez niego normalnie funkcjonowac...teraz tio mi nawet komorka nie potrzebna jest bo nikt do mnie nie pisze..:(

Gość miki_888
umnie minął miesiąc. Moja komórka tez mi sie zbytnio nie przydawala ale szybko znowu sie do mnie odzywał. Spokojnie główka do golr moze nie bedzie tak źle. A dlaczego sie rozstalście?

przepraszam, ale nie mam juz dzisiaj ochoty pisac o tym dlaczego sie rozstalismy....wszyscy sie mnie pytaja i naprawde mam dosyc...bo za kazdym razem jak mowie o tym to placze...wczoraj napisal mi sms o tresci dobranoc...a dzis nawet tyle nie dostalam...a tak mnie cholernie kusi zeby do niego napisac....wrrrr...

Gość miki_888
spokojnie moze napisze a jak nie to też nie ma tragedii On musi poczuc ze Ciebie przy niemnie ma. Musi poczuc ze z tobą było mu lepiej niz teraz. Główka do góry i postaraj sie nic mu niepisac chyba ze coś naturalnego zadzne tesknie tylko co tam uciebie umnie spoko itakie tam

Gość miki_888
napisał mi przed chwila smska ze oglada nasze zdjecia z wakacji :) mysli o mnie :) to juz jes cos :) zobaczymy narazie w sumie nie powinnam sie tak cieszyc ale nie jest źle...

no no...to chyba niezle...chocby niewiadomo jak chcialo sie zapomniec to nie da sie tak szybko...napewno mysli...ja tez jestem pewna ze moj mysli o mnie ale jeszcze widocznie nie jest gotowy pogadac w cztery oczy...i w sumie nie ma sie co dziwic dzis mija czwarty dzien od naczego rozstania...ale wczoraj napisal mi sms-ka \"dobranoc\".wiec mu to samo odpisalam.pozdrawiam...i czekam na Was.

Gość miki_888
No i ja jestem. Własnie sie zwlekłam ... jak narazie telefon milczy ale mysle ze coś napisze a jak nie tomoze sama sie odezwe po południu. Pisał mi wczoraj ze sobie przypomina nasze sytuacje z wakacji oczywiscie pisał konkretnie oco mu chodzi a potem napisal ze buziak dla mnie bo ja nie chciałam mu dac w sobote i był zasmucony. Niejest chyba źle zobaczymy co bedzie dale ale ja nadal teraz non stop o nim mysle a nie wiem czy to dobrze...

widzisz...mysli o Tobie, wspomina chwile spedzone razem, a to o czyms swiadczy:)ja jestem nadal w dole, chyba nie wytrzymam tej niepewnosci, tego czekania, juz wolalabym zeby mi powiedzial ze to definitywnie koniec...a tak tylko czekam, myslac wciaz o nim i cierpie..

Gość miki_888
nie zalamuj sie umnie tojuz trwa ponad miesiac. a po 4 dniach toon nawet jeszcze nie odczuwa tego ze ciebie nie mam tylko jakbyscie sie poprostu nie widzieli. Poczekaj troszke zobaczysz ze bedzie lepiej :)

Gość miki_888
sciągnij sobie Juanes - La Camisa Negra albo Mr Cheeks - Its Alright (Feat. Truth Hurts) ta 2 poprawiała mi chumor całe pierwsze 2 tygodnie a ta 1 sciągneła przed chwileczką.

Gość miki_888
spokoskik jestem i bede :) poczatki są najgorsze ale zobaczysz ze jak miną 2-3 tyg tojuż bedzie lepiej ni ebedzie dobrze ale nie tak jak teraz. Tylko najgorszee jest to ja wydaje Ci sie ze jakoś sobie radzisz a tu nagle jakis cios z jego strony typu sms ze był gdzies na zajebistej imprezie z nia czy cos w tym stylu... znowu wtedy czuje sie to co na poczatku... i ciężko spobie z tym poradzic bo chce sie robic głupoty ale ja przetrwałam ty też dasz rade :)

piszac wczesniej o tym ze to dopiero kilka dni mialas racje bo my nie mieszkamy w tej samej miejscowosci wiec widywalismy sie tylko od piatku do niedzieli...ale dawalismy rade, i wytrzymalismy 2,5 roku...tak bardzo bym chciala zeby wszystko wrocilo do normy..

kurcze miki ta druga piosenka(ktora poprawiala Ci huimor)nie chce sie sciagnac...:(i ci?dobry humor chyba nie jest mi pisany..heh...

Gość miki_888
wiem ze byś chciała ale jedno comoge Ci doradzic choć to niejest atwe to to zebyś nierobiła sobie zbyt wielkich nadziejii bo potem bedziesz cierpiec. Ale to jeszcze noc straconego. Nie płacz staraj sie czyms zająć wiem ze to nie łatwe. Dasz rade wierze w Ciebie. Mój kolega mi mówił "Tego kwiatu to pól światu " ma racje tylko takie kwiatuszek cieżko jest znalaźć.

Gość miki_888
podaj maila to ci przesle

wiesz...tak szczerze mowiac to tylko chcialabym aby wrocilo wszystko do normy ale nie ludze sie...bo czuje ze on nie chce...przynajmniej narazie...wiesz jakos sie trzymam bo pracuje...gdybym siedziala w domu to chyba bym oszalala:)teraz tez jestem w pracy:P

wikusia86@wp.pl to moj mail...i dziekuje slicznie :)kochana jestes...

Gość miki_888
no to twoj plus bo ja nie pracuje a studiuje wieczorowo i całe ranki miałam zwalone piątki wolne sama w domu to juz w ogóle była masakra... Podaj tego maila jak chcesz ta pioseneczke ona jest naprawde fajna:)

Gość miki_888
poszło mam nadzieje ze Ci sie spodoba mi pomagała bo nie mogłam słuchac muzyki w ogóle z mojego kompa bo mi sie kojarzyło wszystko...

juz slucham wlasnie tej pioseneczki:)podoba mi sie..rzeczywiscie taka pozwalajaca odplynac na chwilke:)ale nie wiem dlaczego nie moge zapisac jej na kompie tylko w lewej strony w oknie otwiera mi sie windows.media.com...kurde nooo..hmm...moze w domu uda mi sie zapsac..dzieki

Gość miki_888
wysłalam Ci jeszcze cos niewiem czy dobrze zrobiłam ale ja takich piosenek też słuchałam poszciagałam sobie jej wyszystkie piosenki ... posłuchaj SŁÓWA są najlepsze

Gość miki_888
Jak Ci sie spodobaja to moge Ci podesłac jeszcze troszke :) Tylko te pioseneczki wydawalo bysie mogły by wprowadzić w doła ale mi jakos tak było miło niewiem dlaczego ... słuchałam ich w 1 tygodniu po zerwaniu i potem tez

jesli masz czas i ochote to mozesz przesylac...tylko ja teraz nie mam jak ich posluchac bo w pracy jestem, ale jak bede w domku to wszstkie dokladnie przeslucham..buziaki

Gość miki_888
oki to co dam rade teraz wyśle ale tak szybciutko bo juz wychodze do szkółki trzymaj sie i BUZIA:) trzymaj sie

ok...to do wieczorka bo mam nadzieje ze choc na chwilke wpadniesz..powodzenia w szkole i milego dnia..buzia

Miki widzialam na innym topiku ze przeczytalas ksiazke\"Mężczyźni są z Marsa, a kobiety z Wenus\"...i jaka jest?warto przeczytac?ile kosztuje?buziaki