Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość masakraa

Mętlik w głowie

Polecane posty

Gość masakraa

Mój problem polega na tym, iż będę musiała sobie kupić sama prezent! Już tłumaczę o co konretnie chodzi.Mam chłopaka od 7 mc jednak przez ten czas nie dostałam od niego nic (chodzi o rzecz materialna).Kochamy się i wszystko jest ok, nie przeszkadza mi to, że nic mi nie kupuje chociaż nie miała bym nic przeciwko;)Zbliżają sie święta i czuję to, że również i w święta nie dostanę nic od niego pod choinkę.Dla mnie to pół biedy ale jak to wyjaśnić rodzince?!I tak już pewnie myślą, że jest sknera.Czy kupić sobie coś samej z własnej kasy i udawać że to od niego!?Rany ...

Gość szczera___
po prostu jebnij go w pysk, to może się ocknie

Gość wez dziewczyno pomysl
żałosne, skoro go kochasz to po co udajesz ? powiedz prawde...a jak sie wstydzisz to nie kochasz! a na marginesie to pewnie ten facet ma cie w d... nie traktuje powaznie.

Gość masakraa
Nie biję slabszych :D

Gość masakraa
No ale czy prezenty są wyznacznikiem miłości?? Chcę od niego cos dostać od serca a nie dlatego, że mu powiedziałam że chcę.A Wy od razu, że ma w dupie .. więcej optyzmizmu !

poczekamy zobaczymy,zebys sie nie zdziwila glupiutka optymistko jak za kilka tyg zasilisz swymi łzami topik "porzucil mnie,nigdy mu na mnie nie zalezalo,bylam taka naiwna"

Gość masakraa
Równie dobrze mogę dostac od niego pod choinkę biżeterię ze złota a za 3 tygle może mnie rzucić.Co ma jedno do drugiego ?

Gość lepiej wez dziewczyno młotek
i jebnij się w łeb ale tak porządnie zeby zabolało a później jeszcze raz przemyśl tą sprawe

ludzie OBIEKTYWNI chca ci cos przekazac . widzisz? czy dalej slepa zakochana jestes ?

Gość masakraa
Laska nie wiesz jak sie maja relacje miedzy nami a wielce grasz wrożkę.Nie o to mi chodziło.Pytałam o coś innego.Czytaj ze zrozumieniem.

wiesz to kup sobie prezencik i powiedz ukochanemu "wiesz misiu kupilam sobie prezent pod choinke,zeby rodzina nie myslala,ze jestes zyd pierdolony i cos od ciebie dostalam". sama siebie oszukujesz.zalosne.dno.

Gość smyk
Po prostu powiedz mu, że trzeba będzie w Święta odegrać komedię z prezentami pod choinką. Jeśli wtedy nie załapie to, wybacz, ale będzie burakiem pastewnym.

Gość masakraa
Nie, lepiej spotkam się z nim jutro i powiem "Kocham Cię bardzo ale musze z Toba zerwac gdyz nie dostaje prezenow od Ciebie co znaczy ze nie zalezy Ci na mnie i rzucisz mnie za jakis czas.To nic że miedzy nami sie dobrze uklada." Taka z Ciebie materialistka ?

hehe.to skoto ty materialistka nie jestes,to po ci ta cala szopka z prezentami ? rodzinka materialistki bylaby niezadowolona gdyby sie dowiedziala ze z centusiem chodzisz? 7 mies i nic ! szok! i sama tez za siebie placisz jka gdzies chodzicie?czy moze jeszcze za niego? a moze tylko do parku chodzicie,bo taniej :P

sorry cofam moją wcześniejszą porade gdyż obawiam się że młotek może w tej sytuacji nie pomóc :o

Gość masakraa
Jestescie wstrętni :(

no cóż takie życie :classic_cool:

Gość masakraa
Nie takie życie a TACY ludzie, i to przeraża.

Gość spoko luzik
masakraaa nie przejmuj sie tym co pisza ci kretyni!!! u mnie w zwiazku jest to samo ani ja ani moj facet nie kupujemy sobie prezentow pod choinke rowniez. jesli ja chce cos sobie kupic albo on chce sobie kupic to wtedy sie skladamy i kupujemy wspolnie:) nic na zasadzie prezentu. nie musisz kombinowac ze kupisz sobie sama i co rodzina powie jak sie dowie ze nic nie dostalas, powiedz ze ty tez nic nie kupilas albo ze kupicie sobie pozniej:) co to prezenty sa w zyciu i z okazji swiat najwazniejsze? dla mnie i mojego faceta najlepszym prezentem bedzie ze bedziemy mogli sie spotkac i pobyc razem:) mialam paru facetow ktorzy zawsze na wszystkie okazje dawali mi jakies duperele:) mile ale calkiem niepotrzebne, no i przeciez czasem trzeba sie bylo zrewanzowac jakims prezentem rowniez. wiec nie przejmuj sie, wazne ze twoj facet cie kocha i nie ilosc prezentow jesttu miara milosci. pozdrawiam:)

Gość masakraa
Dzięki za słowa otuchy!Rany, już myślałam że nikt mi nie sprzyja.Chyba zastosuję Twoją radę:) Dziękuję Ci z całego serca. Pozdrawiam !

Gość Powiem Ci że nie jest
nie jest to naturalne ani normalne że twój facet nie daje Ci nigdy zadnych prezentów ale jesli go kochasz i poza tym nie masz mu nic do zarzucenia to przecież nie powód aby zrywać, chociaż pewnie to nawet by Ci nie przyszło do głowy, ale powiem Ci jedno. Absurdalnym pomysłem jest to żebyś sama sobie kupowała prezent i udawała przed rodziną że to od niego. To już lepiej niech widza jak jest. Bez sensu jest okłamywanie rodziny i stawanie na głowie aby on wydawał się twojej rodzinie inny niż jest. Takie cos da się oszukiwać na krótka metę ale na dłuższą raczej nie. Zresztą dla mnie już sam fakt że kupuje sobie prezent i próbuje innym wkręcić że to od chłopaka, już sam ten fakt byłby dla mnie upokarzający przed samą sobą. Już lepiej akceptować sytuację taką jaka jest. A czy Ty dajessz mu czasem jakies prezenty ?