Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karolinka na diecie

Błagam pomóźcie mi dobrać perfumy - kategoria kwiatowo-orientalna

Polecane posty

bądx orientalna Perfumy które wąchałam i nie przypadły mi do gustru to: Live MiamiJ.Lopez, wszystkie Lempickiej, Miracle , So magic, Dune, Addict, Hypnose, Euphoria, Burberry, Adidas Sensual Instinct,Sensi, belong,Hugo Bos, Amor Amor, Gloria, paradise Poison Naomi Campbell, Cerutti 1881, wszysteki chanele (te juz za słodkie za tandetne)alien, wszystkie cindy crawford, frminine, dolce vita, hypnotic poison, dune, miss dior cherie, envy me, shalimar, obession, obession night, max mara, rykiel woman, mont blanc, hot couture, moschuno, love, love, daring, gabriela sabatini, temperamento, devotion, baby doll, opium, c - thru, x-pose, to z tego co pamietam , mam juz DOŚC wody, które mam i mi się podobają - Mystery naomii Campbell, Gucci Rush (średnio ale batrdziej niż wszystkie wymienione powyżej), całkiem podobają misie tez ISAbella Rosellini (choc ich nie kupie bo moja rodzina stwierdziła, że są okropne...) . jak na razie moim faworytem jest Flower by Kenzo le parfum czerwone - ale cena powala dlatego szukam czegos dla siebie ale tańszego....

Gość paśka
JADORE lekkie,świeże z nuta kwiatowa (lubie tego typu zapachy ale bardziej kojarza mi sie z latem)na zime zawsze wracam do starej ale nie zastapionej 5 alei

A może Contradition Calvina Klein,a jest połączeniem orentalno-kwiatowym albo Tommy Girl - Tommy Hilfiger świetnt zapach taki świeży Jak chcesz to mogę wysłać ci próbki gratis, to będziesz mogła sprawdzić czy ci się podobają - podaj tylko maila albo napisz:D

Polecam Ci Tresor Lancome. Niestety, nie są tanie:( Są za to bardzo,bardzo trwałe, więc buteleczka 30ml wystarcza naprawdę na długi czas.

Gość eleCtro
>> Sables , Ralph Lauren dobra marka świetny zapach ;)

Gość pomocni bedziecie
ja w rozlewni tez siedziałam i mało co mi sie podobało. Uwielbiam Guci rush 1 i 2 tak jak ty.Ale podoba mi sie tez delikatna cytrynka np/mex zółty, amore amore w przeciwieństwie do ciebie podpasował mi, ralph laurena kupiłam na spróbowanie.Jest on OK ale nie zniewala tak jak nasze rush:) Powiem ci autorko ze chyba cięzko nam cos dobrac.A jak z 5 aleją? ja ja tez uwielbiam. Jeszcze na spróbowanie kupiłam z Presilli Presley ten Indiana summer.i fajny sie wydaje,zobaczymy jak bedzie sie w uzywaniu kształtował tez zapach. No i kupiłam na spróbowanie cindy crowford black.tez mi pasuje. Jest taki jakby pudrowy, delikatny i swiezy, nie jest mdły, taki czystego ciała namydlonego zapaszek. Spróbuj ich moze sie okaze ze i tobie sie spodoba?Zobaczymy jak zapach na ciele bedzie sie ksztaltował bo narazie mam ralpha i jest Ok ale chyba jednak zostawię go i spróbuję tą ostrą lepmicką:) bądz słodką poziomkową magnesing escady.Escady odrzucam ale w sumie moge na spróbowanie tez uzyc jej i sie okaze czy ją toleruję.

armani code nie znam osoby ktorej sie nie podoba ma w sobie to cos

Gość gość
Herbal garden od HB - znakomity zapach, robiący dużą różnicę, ale przede wszystkim trwały - śmieszne bo nawet perfumy w moim przypadku były dużo mniej trwałe, niż ta woda toaletowa. Pewnie, że wszystko zależy od upodobań, ale jak dla mnie ten zapach jest nieziemski.

Gość gość
Nie szukaj tanich zapachów, lepiej szukać wśród tych za 100-300 zł. Można w niektórych drogeriach dostać próbki, albo kupić sobie w odlewkach perfum kilka ml zapachu do wypróbowania. Z zapachami u mnie jest tak, że muszę je poznać, poużywać parę razy, kilka dni, wtedy się okazuje, czy to mój czy nie zapach :). Parę razy zdarzyło mi się, ze w drogerii byłam zakochana i na 100 % pewna, że to mój zapach - następnego dnia przyszłam znów się psiknąć i co - makabra dla nosa :D. Albo zapach początkowo dziwny, okazywał się pięknie rozwijający się na mojej skórze. Różnie też zapachy komponują się z pogodą - zimą i latem używam innych, ale to też zależy od nastroju. moim faworytem, który mam zawsze jest Eternity CK, n mnie pachnie niezwykle elegancko i seksownie :)

Gość gość
Dobrej jakości odpowiedniki perfum mają na goia.pl. Kupuję tam od dawna wiele perfum i jestem zadowolona. Kenzo-Flowers By Kenzo także mają w ofercie oraz wiele innych. Christian Dior-J'adore też jest warty uwagi ;)