Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panna z końca sierpnia...

Jakie jesteście PANNY?

Polecane posty

Gość panna z końca sierpnia...

Gość pppppp
ja jestem z 30 sierpnia sama nie wiem jaka jestem trochę szalona trochę rozważna radząca sobie w trudnych sytuacjach nie mam szczęścia do mężczyzn.

Gość ....nowa......
ja z połowy września, nie jestem tak jak to w opisach bywa napisene-systematyczna,lubiąca porządek-totalnie na odwrót,i też nie mam szczęcia do facetów:(

Gość pppppp
ja jestem systematyczna lubię porządek ale jakogoś gorzej mi idzie z jego utrzymaniem kiedyś byłam nieśmiała teraz na odwrót niestety ten pech do facetów nadal został.

Gość ....nowa......
noja niestety dalej jestem nieśmiała:(

Gość ola2000
jamjestem z konca wrzesnia i tez jestem niesmiala

Gość ola2000
ciekawa jestem czemu nas tak malo moj syn tez jest zoodiakalna panna i tez jest niesmialy

Gość panna z 10. 09
ja tez jestem strasznie niesmiala i nie lubie balaganu. Jetem czasami az za dokladna. No ale co?? Porzadek mosi byc :-))

Ja też nie mam szczęścia do facetów. Porządek musi być, popieram. Lubię się uśmiechać i szczęśliwych ludzi. Łatwo nawiązuję znajomości, ale ciężko zaprzyjaźniam się z ludźmi.

ja z 27 sierpnia jesli o mnie h codzi to punktualność i systematyczność ponad wszystko , jeśli chodzi o te porządki to właśnie z tym różnie bywa nie bije mi amba na punkcie wiecznego sprzątania mam dni gdy nie przeszkadza mi bałagan ale mam i takie gdy wszystko fruwa i jest układane jak w pudełku ale to tak na zmiane, widzę, że jeśli chodzi o facetów to jakieś fatum w tym znaku ja mam 26 lat i za nic nie mogę sobie ułożyć życia z facetami felerna jakaś ;) Pozdrawiam wszystkie zodiakalne panienki :)

skopiowałam z innego bo nie chce mi się pisać od nowa :-) witam panienki u mnie też z tą pedantycznością to jakaś ściema i do tego jestem leniem jakich mało, ale muszę przyznać, że jak już coś robię to bardzo dokładnie! uwielbiam krytykowac i jestem uparta... uwielbiam kupować seksowne ciuchy, których później nigdy nie ubieram bo sie boję, że będę na siebie zwracać uwagę... nie lubie tandety, jak coś kupuję to zawsze zwracam uwagę czy jest z dobrego szlachetnego materiału i czy jest dobrze wykończone (nie chodzi tylko o ubrania) w sprawie seksu- nie lubię podejmować inicjatywy, wolę kiedy robi to mężczyzna, akceptuje związki tylko \"na poważnie\" bo NIE CHCE MI SIĘ (lenistwo...) angażować w coś co nie ma przyszłości... niestety często zdaża mi się być materialistką ,ale staram się nad tym panować nie znoszę niezapowiedzianych gości (\"my home is my castle\") i ogólnie nie przepadam za wizytami i nie lubię zjazdów rodzinnych... mam problemy z okazywaniem uczuć, nawet najblizszym jeszcze rok temu w moim słowniku nie istniało słowo \"przepraszam\", ale udało mi się to zmienić dzięki przyszłemu mężowi i jeszcze długo mogłabym tak wymieniać

Krapula przypomniałas mi o tych gościach , jejku ja tez nie znoszę jak mi ktoś przychodzi niespodziewanie , musi się umówić bym miała czas i była przygotowana w przeciwnym razie jestem po prostu zła, że ktoś przylazł jejka okropne to ;)

Gość bardzo upierdliwe...

Hej! Jestem z 29 sierpnia. Moje cechy? Pewna siebie, zdecydowana, rozsądna i obiektywna. Wszystko mam zaplanowane i strasznie się wkurzam jak coś mi te plany rujnuje. Jestem balaganiarą, ale zawsze wiem gdzie co mam w tym bajzlu. Nie lubie babskich zajęć domowych. Domatorka Przyciagam facetów i tych fajnych i tych troszke mniej fajnych. Jestem silna psychicznie i ludzie to wyczuwaja, dlatego dużo znajomych szuka u mnie pomocy i rady. Jestem typem samotnika, nie lubie się angażować. Łatwo stracic moje zaufanie lub mnie do siebie zniechęcić. Generalnie jestem bardzo spokojna, ale jak jż ktoś mnie wkurzy to się robie wredna, mściwa, i agresywna.

Aha i podpisuje się pod tym co pisze karpula. Nie zznosze gości, najchętniej zamknełabym dom na cztery spusty i podlączyła klamke i dzwonek pod prąd. A reszta tak samo i z tymi ciuchami i tak dalej, cała ja, wypsz wymaluj!

Gość uwielbiam krytykowac i
zawsze wydaje mi się, że to dla dobra innych :-D

Gość zszokowana jestem
nie jestem panna :O Moj tata jest z pod znaku panny- jest kochany ale.. bardziej flemgmatycznego i nudnego znaku nie ma w calym zodiaku...Mozna mu wejsc na glowe, niejest zaradny, jest uczciwy i ufny- zbyt ufny :( Uwielbiam go...ale w zyciu nie zwiazalabym sie z facetem panna- bo "sprzedalabym go i jescze miala z tego odsetki do konca zycia"... Kobiet panien nie znam....

ja mam też ogromny problem z prezentami bo strasznie trudno jest trafić w moje gusta i czasami myślę, że wolałabym dostawać pieniądze w kopercie i sama sobie kupować prezenty :-)

2 wrzesnia Pesymistka, zrzeda, materialistka, perfekcjonistka, dzikus, samotnik Oddana zonka :) punktualna, spokojna, domatorka, wrazliwa, Pamietliwa, obrazalska Inteligentna, dyskretna, zlote serce, niesmiala :) Lubie miec wszystko pod kontrola i nienawidze, gdy zmieniaja sie moje plany. Swiat wali mi sie wtedy na glowe. Rowniez nie lubie niezapowiedzianych gosci. Uwielbiam miec czysto w domu. Sex tylko \"higieniczny\" - czyli prysznic, wyszorowane zabki. Wszystko musi pachniec, lacznie z posciela To chyba tyle ;) 🖐️

Gość jupi jupi jupi

Gość obrazalskie zrzędy
jesteście

Gość ola2000
witajcie to co przeczytalam robi ze mnie szczesciare wsrod was mnie sie trafil super facet i nigdy nie mialam z nimi problemow

Gość ola2000
witajcie to co przeczytalam robi ze mnie szczesciare wsrod was mnie sie trafil super facet i nigdy nie mialam z nimi problemow

moj byly byly byl/jest panna brrr nigdy wiecej!!! spokojne to to, az do obrzydliwosci, taka ciapa i pierdola....

Gość ola2000
faktycznie jakos nie wyobrazam sobie miec partnera zoodiakalna panne

Gość Huhg Grant jest panną
Colin Firth też :-)

Gość ola2000
no to fajnie troche nas jest

Gość ola2000
pewnie juz wszystkie panny spia i nie tylko...