Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiadoma

CO MYSLICIE O CHLOPAKACH SPORTOWCACH???

Polecane posty

Gość niewiadoma

Rok temu poznalam chlopaka sportowca, ktory zawodowo od lat gra w hokeja w niemieckiej lidze. Oboje mieszkamy w roznych miastach, ale niedaleko siebie. Na poczatku naszej znajomosci spotykalismy sie dosc czesto. Przebywalam w gronie jego znajomych z druzyny, oraz bywalam czesto na jego meczach. Wlos mi sie jezyl na glowie kiedy po skonczonych meczach, oblapywany byl i zasypywany telefonami od milodych lasek (fanek) i nie tylko. Zawsze mnie to irytowalo, czy majac kolo siebie tyle dziewczyn jest w stanie byc mi wiernym. Razem z kolezanka uknulysmy spisek. Zaczela dzwonic do niego, probujac sie z nim umawiac na spotkania. Rozmawial z nia milo i cieplo czasem nawet godzinami, a mnie szlak tarafial, bo wszystko slyszalam! Po okolo 2 tygodniach tej "zabawy" postanowila moja kolezanka wyznac mu cala prawde!! On przestal nagle sie do mnie odzywac, jednak po jakis czasie znowu odnowilismy kontakt ze soba, ale nie byl juz taki jak na poczatku. Minelo wiele miesiecy, a my spotykamy sie wprawdzie,ale bardzo sporadycznie. Czasami jest tak ze w jedym dniu wysyla 30 SMS-ow i wydzwania, a potem przez miesiac sie nie odzywa. ..... CO MYSLICIE, czy on sie na mnie odkuwa i czy w ogole mu na mnie zlezy?

Gość to dziwne ze po tym
Tobie na nim zalezy. Ale chyba jestescie siebie warci

Gość true true
buahaha gdzie sieja takich ludzi :O

Gość Liliaaa
Sportowcy tacy są :((

Gość toronto meaple leafs
w niemieckiej lidze powiadasz ? hmmm gretzky ani nawet czerkawski to z niego nie jest ale ty tez mi scorupco nie zalatujesz . jest ok on cie kocha badz z nim z tym "sportowcem "