Seven 35 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: O 16 - stej dopiero zaczyna się robić ciemno Zwykle zachód o tej zimą mniej więcej. Natomiast dziś jakoś ponuro, niebo stalowe i deszczowo więc i ciemnica nadchodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 35 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Kanapka z miodem i musztardą lubisz? Nie. Jadłam kanapkę z masłem, dżemem porzeczkowym, ser na to i kiszona kapusta. Na górze trochę keczupu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 23 Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, orkiestra księżniczek napisał: Nie jadłam nigdy, a to jest ser bardziej w typie gorgonzoli czy lazura? Mnie bardziej podchodzą kremowe sery pleśniowe. bardziej lazur chyba bo gorgonzola ma zieloną pleśń, a lazur jest też z niebieską (kamiennogórski ma niebieska pleśń) podgrzany w toście jest bardzo kremowy, a smak wyrazisty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1480 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Seven napisał: Nie. Jadłam kanapkę z masłem, dżemem porzeczkowym, ser na to i kiszona kapusta. Na górze trochę keczupu. Smakowała ci? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 35 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Smakowała ci? Bardzo. Jednak teraz bym sie nie skusiła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1480 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Seven napisał: Bardzo. Jednak teraz bym sie nie skusiła. Ja prawie zwymiotowałam jak mi nałożyli na obiad pyzy z serem białym. To bylo okropne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 23 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Seven napisał: Nie. Jadłam kanapkę z masłem, dżemem porzeczkowym, ser na to i kiszona kapusta. Na górze trochę keczupu. widzę, że wystarczy delikatna stymulacja i dewiacje kulinarne idą na całego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Córka mi zmarła 20 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Seven napisał: Nie. Jadłam kanapkę z masłem, dżemem porzeczkowym, ser na to i kiszona kapusta. Na górze trochę keczupu. Może to było niezle, ja sobie dałam ostatnio suszone śliwki do spaghetti i mi podeszlo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 35 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: widzę, że wystarczy delikatna stymulacja i dewiacje kulinarne idą na całego Hej! To nie dewiacje! To artystyczna ekspresja na chlebie. ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 35 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Ja prawie zwymiotowałam jak mi nałożyli na obiad pyzy z serem białym. To bylo okropne. Kombinacja kulinarna winna mieć ręce i nogi. Bardzo lubiłam kanapki z pastą jajeczną a w środku czipsy solone plus makaron z czerwonym pesto do tego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 35 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Córka mi zmarła napisał: Może to było niezle, ja sobie dałam ostatnio suszone śliwki do spaghetti i mi podeszlo Bigos nie może istnieć bez śliwek. Tak mówią. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1480 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: widzę, że wystarczy delikatna stymulacja i dewiacje kulinarne idą na całego Od marchewki do kapusty kiszonej. Brakuje jeszcze ananasa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 35 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Od marchewki do kapusty kiszonej. Brakuje jeszcze ananasa. To mit! Ananas się nie sprawdza jeżeli do tego pijesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Córka mi zmarła 20 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Seven napisał: Bigos nie może istnieć bez śliwek. Tak mówią. A to nigdy nie jadłam prawdziwego bigosu chyba, życie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1480 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Seven napisał: Kombinacja kulinarna winna mieć ręce i nogi. Bardzo lubiłam kanapki z pastą jajeczną a w środku czipsy solone plus makaron z czerwonym pesto do tego. Czipsy to lubie z sosem czosnkowym lub ostrym chili. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1480 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Seven napisał: To mit! Ananas się nie sprawdza jeżeli do tego pijesz. Jasne że nie to mężczyźni sobie wymyślili. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 35 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Córka mi zmarła napisał: A to nigdy nie jadłam prawdziwego bigosu chyba, życie Po prostu faszerowali cię kapustą wmawiając, że to bigos. ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 35 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Czipsy to lubie z sosem czosnkowym lub ostrym chili. Przestań. Czosnek jest ohydny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Córka mi zmarła 20 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Seven napisał: Po prostu faszerowali cię kapustą wmawiając, że to bigos. ;] Smakowało prawie jak bigos a babcia robiła ekstra tłuste Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 35 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Jasne że nie to mężczyźni sobie wymyślili. No i jedzą jak opętani. Myślałby kto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 35 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Córka mi zmarła napisał: Smakowało prawie jak bigos a babcia robiła ekstra tłuste Wiem. Żartuję sobie. Jest tyle szkół w robieniu bigosu, że głowa mała. A to śliwka, a to wino, a to pół na pół kiszona i z główki. Musowo gotować tydzień itd. Prawda jest taka, że gust kulinarny każdego z nas nie podlega dyskusji i nie wolno wręcz podważać! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Córka mi zmarła 20 Napisano 1 godzinę temu Dobre takie sadło było, jedna porcja i nie męczy brzuch przez pół dnia fak bo ile można jeść i tyc albo z błonnikiem coś trzeba wynalazlam se zamiennik żeby mieć mniejszy apetyt berberyna, podobno naturalny ozempic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Córka mi zmarła 20 Napisano 1 godzinę temu Wnerwiajace że tak cukier skacze i wiecznie się jest głodnym nigdy się nie najesz fak Dobra nie ma co popadac w paranoję, dobre pierogi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 917 Napisano 1 godzinę temu 28 minut temu, Seven napisał: Zwykle zachód o tej zimą mniej więcej. Natomiast dziś jakoś ponuro, niebo stalowe i deszczowo więc i ciemnica nadchodzi. Jeszcze będziemy płakać za zimą, kiedy w lecie dowali ponad 30 stopni Lubimy sobie narzekać i tak będzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 917 Napisano 1 godzinę temu 18 minut temu, Onaaaa napisał: Czipsy to lubie z sosem czosnkowym lub ostrym chili. Z chili lub z pieprzem to jest dobra kawa lub gorąca czekolada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 101 Napisano 18 minut temu 1 godzinę temu, Seven napisał: Przestań. Czosnek jest ohydny. Ja sie dopiero niedawno przekonałam do sosu czosnkowego, ale tylko samodzielnie robionego, a nie jakiś chemiczny sztuczny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 101 Napisano 18 minut temu Kto dzisiaj odśnieżał? Wpisujcie się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach