Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

królowa

KOCHAC JAK TO LATWO POWIEDZIEC...

Polecane posty

jestem z NIM juz rok to tak duzo i tak malo... tyle pieknych przezyc tyle nieprzesanych nocy tyle lez tak wiele slow kwiatow spojrzen w oczy tak KOCHAM GO i mam czasem wrazenie ze ON mnie bardziej jest taki cierpliwy taki cudowny Boze tyle przeszkod mielismy moi znajomi BYLI znajomi tyle lez wylanych tye plotek i oszczerstw tak.. MILOSC NIE JEST LATWA czasem sie boje ale wiem ze juz nigdy wiecej nie bede plakac w pustym domu

czy nikogo tu nie ma?! czy temat dziwny? piszczie prosze!! CZy milosc jest dla was prosta? wasze historei?

Hm... kocham, jestem kochana i mam nadzieję, że tak pozostanie do końca moich dni. Czy moja miłość należała do \"trudnych\"? Nie. Zero zmarwień, płaczu, dopasowywania, kłótni, rozterek czy też podgadujących \"serdecznych przyjaciół\". Jednym słowem sielanka, która trwa już 14 miesięcy i jeden dzień :)

Kocham!!!! to jest swieza milosc, ale tak sie jeszcze nigdy nie czulam. Jestem pewna ze kocham i ze jestem kochana :) choc jeszcze tego nie mowimy, to ja czuje, z kazda chwila, z kazdym slowem, z kazdym uderzeniem serca ❤️ milosc jest wsrod nas :) czy bedzie trudna - okaze sie jeszcze. Mysle ze bedziemy potrafili sobie poradzic z wszelkimi przeciwnosciami losu :) i ze to bedzie piekna milosc do konca zycia :D