Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dotarotti

Od czego zacząć rozbierać dziewczynę?

Polecane posty

Gość dotarotti

Dzisiaj umówiłem się z moją dziewczyną na sex. Ti jest pierwszy raz i nie mam pojęcia od czego zacząć. Doradźcie.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość nowa znajoma
prezerwatywy kup!!!!

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość dotarotti
Właśnie czapki nie! Bo to ma być takie odjechane, że mamy być niby Świętymi Mikołajami w czapach a ja dodatkowo jeszcze z brodą z waty!

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość buuuuhahahahah
luiza--> coz ta za stopka, gratuluje pomyslu:D:D:D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Aparatu nie ma.Nie musi nosić. Coś mało macie pomysłów, a czas nagli. O szesnastej ma do mnie przyjść. Dajcie jakieś propozycje bo ja jeszcze muszę coś przygotować do jedzenia na ten wieczór, a dalej nie wiem, od czego zacząć to rozbieranie.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość cafe er
zacznij od rajstopek wsciekle czerwonych, opalanych drewnem do pizzy, niepowtarzalny smaku mają rajstopki takie, stwarzają atmosferę szczególną, albo zacznij od Bacha , rozbierze się sama

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość cafe er
może być :D tylko wtedy na kapelusz patrz nie na kowbojki wyglancowane:P

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość rzecz jasna
jak jestes taka rozfantazjowana chujnia to zapodaj cos ciekawego... bo cos mji sie wydaje ze zero polotu u ciebie...

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość rzecz jasna
ja tez potrafie puscic wodze fantazji, ale autor by z tego nie skorzystal.. poza tym co tu duzo mowic, autor pyta od czego ma zcaczac, a chyba zeby przyladowo zdjac gacie tzrba najpierw zdjac spodniczke lub spodnie...

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość rzecz jasna
kąpie sie w miejskiej fontannie, a wigile spedzam przy pasniku w Trójmiejskim Parku Krajobrazowym

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość cafe er
przyszłośc do orange należy , rzecz jasna:D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość masarz domowy
przygotuj dla niej pyszną domową kiełbasę - podaję przepis: KRESOWA KIEŁBASA KAŁOWA PODSUSZANA Receptura (na 5 kg surowca): A. Surowiec: 1. Wieprzowina kl. I nie peklowana - 2,0 kg 2. Wieprzowina kl. II nie peklowana - 2,5 kg 3. Kał rzadki, lepki najlepiej z porannego stolca – 0,5kg B. Przyprawy i materiały pomocnicze: I. Przyprawy: a) użyte do peklowania: 1. sól warzonka - 0,10 kg 2. saletra - 0,005 kg b) dodane w czasie produkcji: 1. sól warzonka - 0,005 - 0,01 kg 2. cukier - 0,01 kg 3. pieprz naturalny - 0,006 kg 4. gałka muszkatołowa - 0,002 kg II. Materiały pomocnicze: Jelita wieprzowe o średnicy 30-34mm. C. Postać surowca po obróbce: Wieprzowina kl. I i kl. II rozdrobnione na siatce 8 mm. Kał przepuszczony przez sitko 2mm dwa razy (zamiast kutrowania). D. Postać gotowego produktu: Kiełbaski odkręcane w odcinki długości 20-25 cm, podzielone na parki. Skrót instrukcji: 1. Peklowanie: Peklowanie mięsa na wędlinę zgodnie z wcześniejszymi przepisami - proszę pamiętać o dodaniu cukru do mieszanki peklującej. Kał peklujemy na sucho – zgodnie z wcześniejszymi przepisami, pamiętając o dodaniu saletry w celu utrwalenia soczystego brązowego koloru. 2. Rozdrabnianie: Zgodnie z recepturą. 3. Mieszanie: Wieprzowinę kl. I i wieprzowinę kl. II miesza się razem, aż masa nabierze kleistości. Kał masujemy przez 10 minut i następnie dodajemy do wymieszanej wieprzowiny i całość mieszamy, aż masa stanie się jednolita. Podczas mieszania dodaje się resztę soli i przyprawy. 4. Napełnianie i odkręcanie jelit: Wymieszaną masą napełnia się ściśle jelita odkręcając kiełbasę w odcinki i pozostawiając w zwojach. Powietrze wykłuwa się. 5. Osadzanie: Przez ok. 10 godz. w temp. 3-5 st. C i wilgotności 80-85%. 6. Wędzenie: Zimnym dymem przy słabym ruchu powietrza przez 6-8 godz. do barwy jasnobrązowej. 7. Studzenie i dosuszanie: Do temperatury poniżej 12 st.C, aż kiełbasy osiągną wydajność 90%. Po czym kiełbasę dzielimy na parki. Smacznego:) Pozdrawiam

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Ciekawe propozycje ;) Myślę, że sami też tak zaczynaliście. O dania się nie martwię, więc daruj sobie, masarz domowy :O

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość świetna rada
najpierw wyjmij jej wate wypychajacą biustonosz:)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość to ważne
Pamietaj też o zdieciu jej podpaski:)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość pAN jozio
a ile masz lat chlopczyku z etakie pytania zadajesz?:P

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość pAN jozio
bo sadzac po twym debilnym pyatniu masz tak 16-18...tylko malolaty zadaja takie ograniczone pytania:/

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość pAN jozio
bo sadzac po twym debilnym pyatniu masz tak 16-18...tylko malolaty zadaja takie ograniczone pytania:/

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość casa nova
weż ją w ubraniu,będzie bezpieczniej...

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×