Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

BnWitam, chciałbym się poradzić ponieważ dręczy mnie kilka spraw związanych z rozstaniem a mianowicie. Zerwałem z dziewczyną w sobotę i kompletnie się oscialem, no contakt ale napisala do mnie na whatsappie i dopadły mnie wątpliwości. Dodam że już nie raz zrywaliśmy i przez ten sam powód czyli pisała z ex albo wychodziła z nimi na miasto (spacer) bez mojej wiedzy, gdy o tym wspominałem wybuchała, żadnych wyjaśnień tylko teksty w stylu "zajmij się swoim zyciem". Znajomi mi mowią żebym sobie dal spokój a mnie wciąż do niej ciągnie. Czy ona z biegiem czasu i przy moim wsparciu będzie w stanie odbudować ze mną zaufanie? Czy nadal będzie robić tak samo jak dotychczas? Dodam że miała bardzo bogatą przeszłość i co chwila jakiś były do niej wypisuje a ona twierdzi "niech sobie piszą" Niby czlowiek wie że to działa destrukcyjnie na samego siebie a jednak się łudzi że będzie dobrze.

Jak olałeś to poczuła że nie zabiegasz, a nic tak nie działa jak olewanie. Hehe 

Tylko nie zabiegaj ,bo poczuje że jesteś zdesperowany i tak to działa. Hehe 

Wiem bo dzwoniłem i nie musisz robić za sekretarkę jak służalcza natura. Hehe 

12 minut temu, Rockstone1234567 napisał:

jednak się łudzi że będzie dobrze.

to jakies niedorozwinięte dziewcze. cokolwiek bys nie zrobil to przegrasz. znajdz sobie inną doope a tą pukaj na boku bezstresowo.

2 minuty temu, Sernike napisał:

Bo co 

Bo w siate polecisz namiotowy bezrobolu. Hehe 

17 minut temu, Rockstone1234567 napisał:

BnWitam, chciałbym się poradzić ponieważ dręczy mnie kilka spraw związanych z rozstaniem a mianowicie. Zerwałem z dziewczyną w sobotę i kompletnie się oscialem, no contakt ale napisala do mnie na whatsappie i dopadły mnie wątpliwości. Dodam że już nie raz zrywaliśmy i przez ten sam powód czyli pisała z ex albo wychodziła z nimi na miasto (spacer) bez mojej wiedzy, gdy o tym wspominałem wybuchała, żadnych wyjaśnień tylko teksty w stylu "zajmij się swoim zyciem". Znajomi mi mowią żebym sobie dal spokój a mnie wciąż do niej ciągnie. Czy ona z biegiem czasu i przy moim wsparciu będzie w stanie odbudować ze mną zaufanie? Czy nadal będzie robić tak samo jak dotychczas? Dodam że miała bardzo bogatą przeszłość i co chwila jakiś były do niej wypisuje a ona twierdzi "niech sobie piszą" Niby czlowiek wie że to działa destrukcyjnie na samego siebie a jednak się łudzi że będzie dobrze.

Olej ją. Szkoda czasu.

Ale się was boje. Hehe

... w majty. Hehe

Cwelex ty też możesz wypiërdalac jak Świrmok 

6 minut temu, Nemesio Cervantes napisał:

to jakies niedorozwinięte dziewcze. cokolwiek bys nie zrobil to przegrasz. znajdz sobie inną doope a tą pukaj na boku bezstresowo.

To nie rozwiązanie, byliśmy ze sobą rok, jak się nadal będę z nią spotykał na fwb narażę swoją reputację, ciężko będzie ruszyć do przodu a nie daj Boże jak wpadnę a ona już jedno dziecko ma 

2 minuty temu, Rockstone1234567 napisał:

To nie rozwiązanie, byliśmy ze sobą rok, jak się nadal będę z nią spotykał na fwb narażę swoją reputację, ciężko będzie ruszyć do przodu a nie daj Boże jak wpadnę a ona już jedno dziecko ma 

Tylko rok i już tak odwalała?

Urwij kontakt.

1 minutę temu, Sernike napisał:

Ssij mi jaja. Hehe 

Sratuszczak masz atak 😃

Przed chwilą, Rockstone1234567 napisał:

chlopie nikogo to nie obchodzi co robisz. ale jak chcesz byc fair dla divy to bądź, kazdy mlody to musi przejsc..to jak ospa, poplaczesz, powyzywasz i wtedy zrozumiesz kim są kobiety..

1 minutę temu, tenape napisał:

Sratuszczak masz atak 😃

Czego blokujesz tematy?

2 minuty temu, Sernike napisał:

Ssij mi jaja. Hehe 

podobno zesrales sie w saunie i siedziales do nocy by nikt nie widzial jak wychodzisz...

Nemesio ty srasz swoim goowniakom do ryja. Hehe 

Edytowano przez Sernike

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się