Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość po raz pierwsze tabletki...

Tabletki zacząć czy nie

Polecane posty

Gość po raz pierwsze tabletki...

jestm młoda ale boje sie bardzo wpadki z gumkami miałam duzo przykrych przygód i nie chce ich uzywac wszyscy doradzaja mi tabletki, mysle zeby zacząć od tych za 9 zł nie wiem czy one są dobre słyszeliście cos o nich....??

Wiesz co?Ja na początku z moja dziewczyną (bo jestem facetem)!Używaliśmy gumek oraz różnych takich czopków dopochwowych bo zawsze było pewniej!Potem ona zaczeła brac pigułki ale i tak używaliśmy gumki (tez było pewniej)! Pigułki jej nie służyły (zresztą czopki także) więc teraz używamy tylko \"P\" ,z tym że poprostu nie kończę w środku!!! Mi sie wydaje że to było dosyć zapobiegawcze!!!

A teraz zacznie brać \"Yasmin\"--- wiele kobiet go poleca!

Gość kerri
potwierdzam. Yasmin sa najlepsze. Wiem to od mojej cioci- która jest ginekologiem, a poza tym sama je biore od kilku miesięcy i jestem zadowolona.

Gość lalllka
jak mieisaczkujesz dluzej niz 5 lat to mozesz zaczac brac....

Gość tez odradzam
bralam rok, ma zle wyniki watroby, nadcisnienie, po 2 miesuacach od odstawienia zatrzymala mi sie miesiaczka, a tak wogole to strzasnie przytylam ;( nie bierz nie badz glupia ja bylam zaczelam brac w wieku 18 lat terz zaluje :(

Gość Indecent
jesli jestes bardzo mlodziutka to nie truj sie od razu .... poczekaj kilka lat, ... no ale to bedzie Twoja decyzja, jesli wiec uprzesz sie na tabletki, co jest wygodną antykoncepcja, to polecam masowo uzywane przez kobiety Cilest.

ja mam 17 lat, biore novynette i nie narzekam, nie przytyłam, libido w porządku, żadnych innych objawów nieporządanych, wiec myślę, że to zależy od organizmu

Gość kinga20
pewnie te za9 zł to mycrogynonon ja mam z nim niemiłe doswiadczenia wiec nie polecam ale ty mozesz sie po nichdobrze czuc ja zainwestowałam w te drozsze i nowe w polsce yasmin zobaczymy co z tego bedzie buziaki

Gość lol2
ja tez biore yasmin i mam 19 lat!!!to naprawde rewelacyjne tabletki!!bardzo polecam!!!napewno sie po nich nietyje~!!bo nie zatrzymuja wody w organizmie!!