Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdolowana tym wszystkim

powiedzcie co sadzicie o ACNE DERMIE ???? jesli chodzi o krostki i slady po nich

Polecane posty

Gość zdolowana tym wszystkim

chodzi mi glownie o zlikwidowanie ych okropnych czerwonych plam po krostkach czy acne derm sobie z nimi poradzi ?? i czy nie wyskocza mi po nim jakies inne niespodzianki ?? z gory wielkie dzieki aha i jescze jedno po jakim czasie znikna mi te slady takie sino czerwone ?

Gość teą jestem ciekawa...
zastanawiam się nad kupnem bo też już mam dosyć wszystkich dziadostw... Ile to kosztuje u Was, bo u mnie 21 zł i wydaje mi się że to dużo...

Gość hop sup do gory

Gość ***mine
ja juz sie zdecydowalam na zakup acne derm bo slyszalam ze skuteczny a tu dzisiaj sie nachodzilam po aptekach i sie okazuje ze tego nie maja no nie moge!!a jestem z duzego miasta tzn z łodzi i jutro wyruszam na nowe polowy mama nadzieje ze znajde ta masc bo juz sie napalilam

Gość krostka
no ja tez sie napalilam i tez jutro lece na łowy:) boje sie tylko pogorszenia i ze mi nie zlikwiduje sladow:( no ale trzeba byc dobrej mysli nadal prosze o wypowiedzi w zwiazku z ta mascia :)

Ja mialam acne derm, chyba za 17 zl kupilam a dokladnie nie pamietm. Tubka starczyla mi na miesiac a uzywalam 2X dziennie rano i wieczorem. Juz wiele razy pisalam ze mi wybielil wszystkie przebarwienia i bylam tak blada ze musialam go odstawic bo lato sie zblizalo i chcialam sie opalac. Teraz znow niedlugo kupie. Usunal zaskorniki no wszystko ale za krotko stosowalam zeby efekt sie na dlugo utrzymal:( Ale i tak to najlepszy krem jaki mialam. A do tego Acnofan jak po szkole zmylam twarz nakladalam acnofan gruba warstwe i tak z tym chodzilam. A wieczorem drugi raz acne derm. ja bardzo go sobie chwale i milo wspominam - po świetach troszke kasy przybedzie to kupie:) Poczytaj opinie na roznych stronkach i sama zobaczysz ze wiecej jest zadowolonych osób:)

Gość jucha69
nie jest skuteczny,syfow wiecej twraz podrazniona jak to po kwasach.nie polecam na plamy juz lepszy solar i tointex po akne dermie bedziesz wygladac jak trup blado!!

Gość jucha69
ewelka69--> czemu ty klamiesz? na jednym forum piszesz ze nie masz nic na twarzy a na kampanii,ze masz trdzik grudkowo krostkowy! zdecyduj sie

Od razu ze klamie, ale to zalezy od dnia. Czasem naprawde nic nie mam na twarzy i wtedy tak pisze ale mam ten tradzik choc coraz mniejszy. Nie oceniaj mnie po kilku postach, tradzik to ja zawsze bede miala bo nigdy nie wiadomo kiedy wroci. Ja mialam podrazniona twarz ale to tylko kilka dni z reszta chyba tak pisze na ulotce, do kilku dniach minelo i juz od razu widzialam efekty. Ale na kazdego co innego dziala, mi pomoglo ale nie znaczy ze Tobie pomoze.