Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o co chodzi/

Co sie dzieje???

Polecane posty

Gość o co chodzi/

Od 10 miesiecy biore tabletki antykoncept. i dodatkowo zawsze sie zabezpieczałam gumka gdy kochalam sie z facetem wiec sadze ze nie mam obaw o ciaze a jednak cos jest nie tak! Powinnam dostac w piatek okres - a tu nic! tylko jakies lekkie plamienie az o tej pory a w srode mam wziasc kolejna tabletke! przez ostatnie 2 miesiace miałam troche stresu i schydlam pare kilo.... czyzby to bylo przyczyna? Bo ciaza raczej nie... tak mysle.. chyba ze naprawde mam pecha... ktos juz tak kiedys mial???

Gość upupupupupu
jestes kretynka po to bierze sie tabletki zeby nie uzywac gumek!!! czy jestes az tak glupia?? a okresu mozesz nie miec bo schudlas, poza tym stres kurwa, co za kretyn!!!

Gość do upupupupupupu
jedyna tutaj kretynką to jestes ty

Gość ewelink0a
dokladnie, jedyna kretynka to jestes ty,,do uppp:) tabletki nie zawsze daja 100% pewnosc , moze sie zdazyc ze zapomnisz wziasc, polaczysz z nieodpowiednimi antybiotykami, zwymiotujesz itp,, do autorki topiku, nie martw sie ,,, az takiego pecha miec nie moglas, to jest nierealne ze jestes w ciazy, miesiaczka moze sie spoznic przez stres, nerwy, kilmat pozdrawiam , 3 maj sie