Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cytat

dobre i łagodne traktowanie sprawia...

Polecane posty

Gość cytat

Ale prawda jest jedna: dobre i uczuciowe traktowanie sprawia, że bialoglowa wypina się na mężczyznę. Natomiast zlekceważona i sprowadzona czasem do poziomu szmaty uczyni wszystko, żeby udowodnić, że jest czymś więcej. T.BEKSIŃSKI ,Tylko Rock, 8 marca 1999

Gość Vale Tudo
Przykre to ale prawdziwe. Niestety

Gość to smutne ale jesteście
popaprańcami dlatego tak was traktowały kobiety

Gość baby trza za pysk trzymać

Gość Vale Tudo
Moje koleżanka woli być upokarzana, zostawiana średnio co 3 miesiące..ale ONA GO KOCHA. Wy lubicie cierpieć taka wasza natura.

he he ale teraz daliście czadu! To nie chodzi o traktowanie jak szmatę, ale facet nie może być takim cieciem, który ciagle lata, wszystko dla Ciebie zrobi, jest na kazde zawołanie, jak pytasz co robił, to myslał o Tobie, jak pytasz co robi to myśli w tej chwili właśnie o Tobie to jest straszne...Ale szacunek musi być! Tylko bez przesadnego włażenia w dupę!!

Gość ila123
wcale nie lubimy cierpiec, jestesmy tylko bardziej naiwne niz faceci - to fakt

Wszystko musi miec swoje granice w zwiazku dwojga ludzi. Ma byc milosc, tolerancja, uczciwosc, ale ma byc tez robienie rzeczy oddzielnie (tzw. wolnosc i wlasny rozwoj, za co kobieta jest bardzo wdzieczna). I to wszystko razem, kiedy oboje chce, moze prowadzic do zbalansowanego zwiazku i dojrzalej milosci. Czego kazdemu zycze!

Gość Vale Tudo
Tylko ta granica między cieciem a normalnym traktowaniem u każdej z was wygląda inaczej.Nadal jednak twierdze, że wolicie być poniżane niż traktowane jak boginie.troche się już naoglądałem w życiu.

Gość one są animalne

Gość ila123
jesli sie naogladales to mozesz miec takie zdanie........ ale kazde doswiadczenie jest wazne, kilkakrotnie nie popelnia sie tych samych bledow....... czasem wymaga to tylko troche czasu zeby zrozumiec

Vale Tudo: Miales pecha, ale to nie znaczy, ze masz sie poddac ;) Nigdy! Sa dziewczyny, ktore docenia Ciebie....:):):)

A może trafiasz na jakieś ekstremalne przypadki? Ja akurat trafiam na takich facetów,że im bardziej ich gonię, tym szybciej sa z powrotem. Myślę, że to nie o kobiety chodzi, tylko ogólnie o ludzi. Uwierz mi męzczyźni tez się daja traktować...

Gość lalinka
wy faceci reagujecie często podobnie. Olewać was, traktować z góry, nie zabiegać o was... Od razu zaczynacie się starać, bo wasza męska duma jest urażona. Jak to ona mnie nie chce? Udowodnię jej, że jestem jej wart!

Gość ------------
autor cytatu nie bardzo radził sobie z życiem prawda?

Gość bronx
cytat do d.u.p.y w ogole sie z nim nie zgadzam!! zgodzic sie moga tylko kobiety ktore maja niskie poczucie wlasnej wartosci... żadan inna nie pozwoli sobie na takie traktowanie... pozdrawiam!!!

Gość EwciaMarchewcia
Facet musi trzymać jaja w swoich gaciach a nie w moich!!!!!!!!!!!

Gość tuturututu
wcale to zdanie nie dotyczy tytlko kobiet z wami chłopy jest identycznie!!!!!! jak za wami latamy to macie nas w dupie a jak was olewamy to normalnie jak pieski chodzicie nam przy nodze na smyczy hehehehh

Gość Wiesz uwazam że to
bzdura. To wg mnie belkot faceta, któremu sie wydaje, że jest znawcą kobiet, a tak naprawde nic nie wie o kobietach :-D