Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytnie na sniadanie

W jaki sposób moge to zrobić? TABLETKI

Polecane posty

Gość pytnie na sniadanie

Biore tabletki. Chciałabym przesunąć sobie okres o jeden dzien. Dostaje go w niedziele a chciałabym w poniedziałek. Czy moge jakoś opóźnić go? Wiem ze moge przyspieszyc skracając przerwe 7-dniową i potem mam wczesniej okres. Czy jednak mozne opóźnic go za pomocą tabletek?

Gość ewelink0a
nie robisz przerwy , bierzesz nastepne tabletki no i tym sposobem okres dostaniesz dopiero po skonczeniu drugiego opakowania

Gość pytnie na sniadanie
Ale ja nie chce NIE ROBIC przerwy bo i tak bede miec potem nadal w niedziele. Ja nie chce przesunąc jednorazowo tylko juz na stałe o ten jeden dzień

1) Możesz wziąć jedną tabletkę z następnego opakowania, czyli w tym cyklu 22 tabletki, a nie 21, tylko, że w następnym cyklu zabraknie Ci tej jednej i sytuacja wróci do porzedniego stanu. 2) Możesz tak zrobić i poświęcić to jedno opakowanie. 3) A możesz tez zrobić jeszcze inaczej, tylko ten sposób zajmie Ci trochę więcej czasu niż jeden cykl. Możesz przez dwa kolejne cykle skrócić przyjmowanie tabletek o trzy sztuki i w trzecim cyklu będziesz miała ten okres w poniedziałek, bo nie możesz skrócić jednego cyklu aż o sześć dni, bo to za dużo.

Gość Julies
dobrze by bylo gdybys wziela o 1 tabletke wiecej i wtedy przesuniesz okres,no ale wtedy zawsze musiala bys miec dodatkowe opakowanie pod reka.chyba ze masz od kogo ja pozyczyc ;).

Gość pytanie na śniadanie
Dzieki dziewczyny:) Tez własnie myślałam nad tym aby o jedną tabletke wiecej przyjąć, tylko zastanawiałam sie czy tak można...utwierdziłyscie mnie w przekonaniu ze jednak mozna:) Kurcze bede musiała chyba odżałować i kupic sobie dodatkowe opakowanie. Jeszcze raz dziękuje za opinie

Gość gość
Teraz własnie pojawiła kapsulkarka do kapsułek skrobiowych www.kapsulki.eu Polecam, to naprawdę doskonałe rozwiązanie i duże ułatwienie.