Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malgoocha

najlepsze szampony, odzywki, maseczki.... dodające blask włosom

Polecane posty

Odżywka do włosów farbowanych Dove - Pielęgnacja i Blask. Najlepsza,jaką miałam,włosy cudnie pachną i wspaniale się błyszczą:)Używam nawet, kiedy nie farbuję włosów:)

Tylko WAX!!! Już za pierwszym razem moje włosy ładnie się błyszczały i były mocne! Dodam, że kiedy wyjmowałam moje kudełki graściami, po zastosowaniu WAXA kilka razy nie wypadł mi już żaden włos :)

Gość agaciorr
najlepsze sa wg mnie te domowe, z produktow, ktore mamy w lodowce :) np wczoraj na brudne wlosy nalozylam majonez(nie mozna przykrywac wtedy niczym wlosow, musza oddychac),splukalam po 25 minutach, nastepnie zrobilam papke z zoltka, olejku rycynowego, oliwy z oliwek i cytryny, dodalam troszke odzywki z schaumy do zniszczonych wlosow i zostawilam je, zeby sobie wyschly :) z poczatku wydaja sie sztywne ale dzis mam pieknie wloski, podatne na ukladanie i jakby bardziej lsniace? pozdrawiam :)

Gość agaciorr
tez kiedys myslalam, ze gowno daja, ale tonacy brzytwy sie chwyta, wiec postanowilam w ostatecznosci sprobowac no i sie udalo

Gość hm ja
w kwestii formalnej.. a jaki majonezik polecasz do wlosow? Czyzby niezawodny kielecki czy tez winiary do salatek? :classic_cool: A nie znalazlas w lodowce jeszcze czegos na te wlosy? Chociazby kawal sloniny (niewedzonej oczywiscie), mysle ze po slonince nabralyby pieknego polysku? :-0

Gość agaciorr
znalazlam jeszcze draze z biedronki, rozpuscilam to w 20 ml wody i rozsmarowalam :-0