Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość p.m

Zakochalam sie

Polecane posty

Oczywiscie Kochany moj :) Niech ten topik bedzie naszym milosnym gniazdkiem 😘 😘 Jesli zdolam slowa jakies z siebie wydobyc- to tez cos dla Ciebie napisze Kochanie 😘 😘 ❤️

Napisz tez cos dla mnie. Prosze. Zegnaj najmilsza. Do jutra Jutro pospiewamy. Bede snil o Tobie!!! 😘😘😘 😍😍😍

Typass chlopak to moj piekny taki silny jest i meski, jurny, wielki i wspanialy, No i we mnie zakochany:D Wszystkie by go lasky chcialy, bo on taki jest wspanialy Lecz on kocha tylko mnie wiec Wy lepiej leczcie sie 😘 to dla Ciebie maj lof :D

Gość Dobra wrozka
Minela polnoc. Musze Ci szepnac Maju na uszko, Typass sie spozni bo sciele lozko. Ty sie nie gniewaj, czekaj na niego....

Najdrazsza pszczolo!!!! Juz jestem. I co widze??? Uganiasz sie za sexoholem oraz bzykasz sie z romanem. A ja taki piekny wiersz dla Ciebie splodzilem! :(:(:(:(:(:(:(:( Czyzby nasza milosc chylila sie ku upadkowi???

Typassku moj kochany :( ja tez splodzilam wiersz:( Nie spalam z romanem nigdy - to Ci moge zapewnic:) Co do tego sexoholcka to Ty nie rozumiesz?? Przeciez mamy miec dorywczych kochankow:( Ty masz moderie tink i jeszce kogos:( A ja co Ci pisalam o sexohocku ...nie moge byc bez kochanka przeciez:O Ale kocham Tylko CIEBIE :D I ty jestes moim jedyneym ukochanym:D Ps. Dziubasku...wiesz, ze Cie kocham:) 😘

Ufffffffff..... To mnie uspokoilas. Faktycznie zapomnialem o naszej umowie. A to dlatego, ze strasznie Cie kocham i jestem zazdrosny! Wiersz przecudny. On dowodzi, ze naprawde mnie kochasz. Dziekuje,dziekuje,dziekuje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Naucze sie go na pamiec! Dopisze muzyke i bede go spiewal przed snem. 😘😘😘

Kochanie nie wiesz nawet jaka mi radosc sprawiasz:D Ps. Ja tez jestem zazdrosna odrobinke- ale to przez te milosc:D A co z Tfoim wierszem dla mnie?? 😘

Cholera, moj wiersz jest tak intymny, ze za wczesnie na niego. Pszczolenko, Slonko Ty moje musze cos Ci wyznac. Otoz moja Pani, ta wiesz ktora, jeszcze nie spi:( Wie juz co prawda o Tobie, ale z tancami i przytulaniem musimy zaczekac. Albo przelozyc:(

Kochanie:) Lauren sie nie martw:) To tez kochanka:) I ona nie bedzie zazdrosna o mnie bo ja jestem z tego co oboje opamietamy - ta STALA KOBIETA:D Wiec przekaldac to sobie mozesz ale skoki w bok

Najmilsza moja to jakies straszne nieporozumienie!!!!!!! Ja nie o Lauren pisalem To nie ze wzgledu na nia musimy tance przelozyc, tylko na ta realna!!!! A z Lauren to ja nawet nie tanczylem.

Najmilsza moja to jakies straszne nieporozumienie!!!!!!! Ja nie o Lauren pisalem To nie ze wzgledu na nia musimy tance przelozyc, tylko na ta realna!!!! A z Lauren to ja nawet nie tanczylem.

sexoholck Po starej znajomosci :P Ja nie pisalam, ze juz do czegos doszlo :P Tylko chialabym Cie na kochanka:P Skoro mam juz taka umowe z typassem :P:D Moze byc :D??

Sexo, dzieki. Spoko z Ciebie gosc!!! Najmilsza moja, ja nie o Lauren pisalem, tylko o mojej realnej. Ja z Lauren nawet jeszcze nie tanczylem!

Komp, ten skunks zasrany mi sie muli!!!!!😡 Dzis wszystko przeciwko nam!!! Ale my to przetrwamy! Nasza milosc jest prawdziwa! Nasza milosc jest wielka!

Moderio, zostan troche z nami. Robi sie tak romantycznie!!!! Czyzbys zapomniala o naszej umowie???

Tupass...Kochanie Kochani i kochankowie to jedno 😠 ale zadnych figur geometrycznych poza odcinkiem :O ( wchodza w gre punkty p.m__t - zadnych innych naraz!!!)

Zadnych figur nie bedzie. Tylko p.m-t!!! Obiecuje. Jestem dzisij wypompowany. Caly dzien zapierdzilalem za chlebem. I jutro czeka mnie to samo. Jesli nie pogniewasz sie Majeczko pobede tu tylko do 1.30

Buziaki-misiaki. Spij slodko!!! Moze jutro o polnocy znow sie spotkamy? Chociaz na chwilke! 😍😍😍😍😍😍