Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rybaaa

Rodzice nie akceptuja mojego męża!

Polecane posty

Faktycznie, fajnie, że napisałaś i że sprawa się rozwiązała, bo może ktoś ma bardzo podobny problem, a jest to dla niego jakaś nadzieja, że i jemu się uda :)

Gość Masz męża
Kiedy ma się 30 lat to i podejście do rodziców się zmienia. Jak miałam ledwie 22, to cierpiała, bo jeszcze miałam potrzebę bliskości z rodzicami. Córka jedynaczka. Ale widzę, że mimo ogromu miłosierdzia w moim sercu do bliźniego (jestem osobą bardzo głęboko wierzącą), czasem dla dobra najbliższych (męża i dzieci) trzeba być trochę twardym i wrednym. Choćby serce pękło i łzy się lały trzeba udowodnić światu, że jest się wartościowym człowiekiem z pełnią praw, zaslugującym na szacunek. Nie żadną szmatą do pomiatania. A jak już rodzice nami pomiatają, to boli najbardziej. Obcych olejesz, ale matke i ojca ciężko tak potraktować. Ale warto. Nie po chamsku! Głową i pierś do przodu, i choćby Ci na chleb brakowało- nie daj się! To zaowocuje szacunkiem w oczach rodziców, bo sobie tak świetnie radzisz.

Gość grochówka

Ja mam to samo na okrągło wantury przy stole były i przestaliśmy przychodzić . Od 2 lat i rodziny nie byliśmy.Więc,ilu np. I mój mówi kupił auto bo pytają co słychać , to do nas po co wam.tp droga zabawa skarbonka bez dna .Mój nie jest zbyt zamizny i za każdym razem szpilke wepchna 

Gość hyc
Dnia 13.03.2015 o 07:41, Gość masz męża napisał:

Moi rodzice do tego stopnia nie akceptuja mojego meza, ze mimo naszej biedy nie dadza nam ani zlotowki. Gdybym byla z innym, to by pomogli, aze jestem z tym, to slysze "masz meza, takiego sobie wybralas". Mamy male dzieci, on pracuje po 14 godzin dziennie na czarno i ledwo starcza na czynsz. Za to oni oboje zarabiaja srednie krajowe... Beda mnie tak karac do konca zycia, choc oficjalnie mowia, ze go lubia. Zerwalam z nimi kontakt. Nie chce zeby ich toksycznosc zarazila moje dzieci.

urwałaś z nimi kontakt bo nie dają wam kasy? durnota. Co innego jakby chlali jak patologia.

Gość gosc

aJa mam to samo na okrągło wantury przy stole były i przestaliśmy przychodzić . Od 2 lat i rodziny nie byliśmy. przykladowa sytuacja  : obiad siedzimy przyvsyole mówi kupił auto bo pytają co słychać , to do nas po co wam.tp droga zabawa skarbonka bez dna .Mój nie jest zbyt zamozny i za każdym razem szpilke wepchna 

Gość Fuioh

No tak.Rodzice są be ,be bo nie akceptują waszego nieudacznika!

Ale pieniąžki od rodziców już są cacy,tak?Jeżeli wybrałaś  jedna z drugą sobie taką ciotę to po co kasę od starych jeszcze chcesz?