Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiiiaaaa

wazne pytanie

Polecane posty

Gość kasiiiaaaa

hej chcialabym sie zapytac co sie stanie ejsli w ciagu tej 7 dniowej przerwy nie dostane okresu.zakladajac ze ciaza nie wchodzi w gre.biore tabletki te bo mialam nie regularne miesiaczki i bolesne,i chcialabym wiedziec czy ktorejs z was przytrafilo sie cos takiego.jesli tak to co zrobiliscie?tego 8 dnia zaczeliscie nowe opakowanie czy jak????

Gość bestka
nie zaczynaj nowego opakowania. W takim przypadku szybko pójdź do gina bo to oznacza, że tabsy które bierzesz nie są dla Ciebie najlepsze.

Nieprawda. Jesli dopiero zaczęłaś brać pigułki, to może się to zdarzyć i nic złego to nie oznacza. Własciwie nawet przez kilka cykli możesz nie mieć plamienia miesiączkowego. Mnie się również zdarzyło mieć naprawdę minimalne krwawienie, takie, że prawie go nie było. Weź pigułki normalnie.

Jeżeli zdarzy się to raz, to bierz tabletki dalej. Jeżeli się jednak powtórzy w kolejnym cyklu odstaw tabletki i idź do lekarza. Znajdziesz te informacje też w ulotce.

Gość kasssiiiaaa
biore tabletki po raz pierwszy i boje sie ze przez to ze mialam je tak nie regularne to moge go nie dostac.a w ulotce wlasnie nic nei pisze.dzieki za odpwowiedzi

Ja przed stosowanie tabletek miałam wtórny zanik miesiączki, nie miałam jej 4-6 miesięcy, a przy tabletkach zawsze dostawałam 6 dnia. Wcześniej moje miesiączki też były bardzo nieregularne i nigdy nie wiedziałam kiedy @ mnie nawiedzi.