Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 olka25

Kto ma arytmi臋?

Polecane posty

Go艣膰 olka25

Witam.Miesi膮c temu dowiedzia艂am si臋,偶e mam arytmi臋.Bardzo sie 藕le czuj臋,na nic nie mam si艂y,kr臋ci mi si臋 w g艂owie!Bardzo szybko si臋 m臋cz臋!Czy to normalne przy arytmi,kto na to choruje prosz臋 o wpisy.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 olka25
prosz臋 piszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 olka25
uuupppppp

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja mam od siedmiu lat
tachykardi臋 ,co chesz wiedzie膰?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 olka25
Jak si臋 czujesz jakie leki bierzesz?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czuj臋 si臋 r贸偶nie
bior臋 atenolol i czasami uspokajacze, jaki masz rodzaj arytmii?czym spowodowany?mia艂a艣 jakie艣 konkretne badania? np. echo serca,holtera?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 olka25
mia艂am i jedno i drugie nie wiedz膮 dlaczego mam arytmi臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 olka25
te偶 藕le sie czujesz?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jak nie wiedza
mi holter ani pr贸ba wysi艂kowa nic nie wykaza艂y,ekg zazwyczaj te偶 mam w normir, ale echo wykaza艂o niedomykalno艣膰 zastawki i wypadanie p艂atka,cz臋sto mam ataki arytmii w nocy, czuj臋 si臋 wtedy okropnie.Budzi mnie ko艂atanie serca,jestem oblana potem,wszystkie mi臋艣nie dr偶膮 do tego robi mi si臋 s艂abo i czasami boli w klatce piersiowej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 olka25
te偶 mam wypadanie p艂atka,lekarz twierdzi,偶e to moze by膰 na tle nerwowym tylko tyle mi m贸wi holter wykaza艂 pobudzenia komorowe,nadkomorowe te偶 si臋 szybko m臋czysz? dziekuj臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 m臋cz臋 si臋 z racji
nadwagi, a t臋 z kolei mam po zaburzeniach hormonalnych,mam 31 lat i te zaburzenia u mnie wyst膮pi艂y po urodzeniu drugiego dziecka,kr贸tko po problemach hormonalnych pojawi艂a sie arytmia,na pocz膮tku by艂am nie藕le spanikowana bo nie wiedzia艂am co sie dzieje.Dzi艣 ju偶 si臋 przyzwyczai艂am do tej przypad艂o艣ci,nauczy艂am sie z ni膮 偶y膰.Nie martw si臋 na to si臋 nie umiera,cierpi na to sporo ludzi a zw艂aszcza kobiet w m艂odym wieku.G艂owa do g贸ry, b臋dzie dobrze pozdrawiam Ulka.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 olka25
Dzi臋kuj臋 bardzo,偶ycz臋 zdrowia:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja te偶 mam
na pocz膮tku to leczy艂em, chodzi艂em co jaki艣 czas na kontrole, bra艂em jakie艣 leki, ale przesta艂em... z tego powodu nie wzieli mnie do wojska - mia艂em papiery. dobrze si臋 czuje. kiedy艣 chodzi艂em na si艂ownie, biega艂em i robi艂em wszystko to co inni koledzy. teraz po prostu mi si臋 nie chce. zapomnia艂em o tym 偶e mam arytmie, my艣le 偶e dla mnie to lepiej o tym nie my艣le膰. a jaki mam rodzaj? hmm nie wiem, co艣 z przystawk膮, chyba to co wy mia艂em te badania o kt贸rych piszecie. po wyniki z holtera ju偶 nie poszed艂em :o wielu sportowc贸w ma arytmie i z tego powodu musia艂o zrezygnowa膰 z marze艅.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tak bo przy arytmii
nie wolno trenowac sport贸w wyczynowych,ale mo偶na je藕dzi膰 na rowerze,膰wiczy膰 itp.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 olka25
Jak mam 膰wiczy膰 jak nie mam si艂y?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja te偶 mam
raz mia艂em takie badanie na wysi艂ek, trzeba by艂o biegn膮膰 po ruchomej bie偶ni. na si艂owni dawa艂em z siebie wszystko, nie raz zalewa艂em si臋 potem. nie my艣la艂em o arytmii :) kiedy艣 zastanawia艂em si臋 co to b臋dzie na staro艣膰, co艣 s艂ysza艂em 偶e mog膮 by膰 problemy :o (?) nie wiem... a wy, przejmujecie si臋 tym? aha, podobno arytmie dziedziczy si臋 po matce. ale ona wcale jej nie musi mie膰, tzn ma, ale ukryt膮, czy co艣 w tym stylu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie martw si臋 tym zbytnio
si艂a z czasem wr贸ci masz tu link do forum o arytmii, poczytaj sobie jak wiele os贸b na to cierpi i jak sobie z tym radz膮 http://forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=17838 ,znajdziesz tu du偶o cennych informacji, pozdr贸wka.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 olka25
mnie to teraz wkurza!Nie my艣le o staro艣ci!Kr臋ci si臋 we 艂bie,mdlej臋!Jest mi ciagle s艂abo!Mam ju偶 do艣膰!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 olka25
dzi臋ki WAM serdecznie,ciesz臋 sie,偶e WY mnie zrozumieli艣cie!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 olka25
a co to jest t臋tniak przegrody mi臋dzyprzedsionkowej?Ja tego nie mam ale dziewczyna na innym topiku ma,nie napisa艂a co to jest jestem ciekawa czy to moze powodowa膰 u niej arytmi臋?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja te偶 mam
ok, ja si臋 a偶 tak nie martwi臋, co b臋dzie to b臋dzie ;) pozdrawiam olka25 uprawiasz jaki艣 sport? "ruszasz si臋"? czy prowadzisz siedz膮cy tryb 偶ycia?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 olka25
Teraz nic nie robi臋 bo nie mam si艂y!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 olka25
jakie leki macie przepisane?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 to rusz dup膮 to ci przejdzie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja te偶 mam
u mnie stwerdzono tachykardi臋 w 6mcu cia偶y. wyobra藕cie sobie 偶e to m贸j ginekolog wys艂a艂 mnie na badanie serca, inaczej w 偶yciu bym si臋 nie dowiedzia艂a. i echo i holter mia艂am. alekarze po dzi艣 dzie艅 nie wiedz膮 sk膮d to mam i dlaczego. dupa z tych lekarzy, tylko kas臋 umiej膮 bra膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 olka25
a jakie leki masz?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 olka25
ale jaja ja te偶:D:D:D:D:D:D OKROPNIE SIE PO NIM CZUJE A TY?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 te偶 si臋 偶le czuj臋

Udost臋pnij ten post