Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 gadugadu__

czy najlepsza bron na faceta, to przestac sie starac i olac?

Polecane posty

Go艣膰 gadugadu__

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 czasami
tez tak myslalam.......ale wtedy on sobie znajdzie drug膮 co go b臋dzie adorowa艂a :O jak bedziesz miala go za bardzo w dupie to on w koncu pojdzie do innej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czasami
i tak zle i tak niedobrze :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 na pocz膮tku
si臋 stara膰,rozkocha膰 do b贸lu,by膰 przyjaci贸艂k膮,dziwk膮 i kochank膮 ale p贸藕nie trzyma膰 dystans,tak aby wiedzia艂 偶e nie jest p臋pkiem 艣wiata.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 otoz to
na poczatku-ma racje! to jest dokladnie to co oni z nami robia, a jak sie to im robi to od razu konsternacja-fiuty zjebane.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wchodzi dziedzic pruski
osobiscie nie polecam tej opcji u mnie to przynioslo odwrotny skutek :) aha i dodoam jeszcze ze ta born byl skierowana przeciwko mnie do dzis nie wiem z jakiego powodu ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Liliaaa
Ja ola艂am i on te偶 ola艂. Niewiem czy mu sie nie chcialo czy za bardzo pokazalam ze mi nie zalezy i sie przestraszyl. 呕a艂uje troche, inaczej bym to pokierwo艂a na dzie艅 dzisiejszy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pysssska
przeczytajcie ksi膮偶ke MEZCZYZNI SA Z MARSA a kobiety z WENUS"!!! tam wszystko pisze, to zabawne jak dwoje kochajacych sie ludzi nie rozumie sie, bo facet i kobieta mysla zupelnie inaczej!! te same zdania maja rozne znaczenia dla obu p艂ci, polecam ta ksi膮zke! teraz bede sie stara艂a nie robi膰 b艂ed贸w, zauwazy艂am ile ich by艂o w艂asnie dzieki ksi膮偶ce :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wchodzi dziedzic pruski
LUDZIE nie zyjmy wedlug ksiazek ! Coelho tez fajnie pisze i ma dobre rady zyciowe tylko co z tego ?? ja sie zarabia 20 mln dolarow rocznie to dawanie takich rad latwo przychodzi i mozna za kobieta jechac do Kazachstanu ;) ( "Zahir")

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lalinka
to wszystko zale偶y od typu faceta ale generalnie p贸ki musi goni膰 zwierzyn臋 to nie ma czasu na 偶adne inne polowanie;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Chiaro e duraturo
Ja tam nie b臋d臋 p艂aszczy艂 si臋 przy kobiecie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Agaaaa
jak pokochasz kedys na prawde to bedzies bo bedzie ci na niej zalezalo kazdy facet tak gada ale jak pokocha to mysli inaczej :D:D:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rybka21
ja w艂asnie wczoraj go ola艂am a wi臋c..po prostu ot tak bez powodu..przesta艂am sie odzywac( 偶adnej inicjaytywy z mojej strony)...zobaczymy co b臋dzie;) jak narazie wys艂a艂 esa tylko..ze "zrobi艂o mu sie przykro"

Udost臋pnij ten post