Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalamała

NAJLEPSZE WASZE SZAMPONY POLSKIE I TANIE!ABSOLUTNIE REWEALACYJNE...JAKIE?

Polecane posty

Gość kalamała

prosze napiszcie jakie szampony polskie i tanie zachwycily was i sprawily ze włosy są lepsze po nich niż po tych drogich i reklamowanych ciągle..czy wogóle są takie szampony do 10 zł ale naprawde rewelka?bo kumpela ostatnio powiedziala mi ze spróbowala taki tani jeden szampon który sie nazywał chyba familijny pokrzywowy i była w szoku bo włosy po nim były cudowne a zaznaczam ze ona zawsze kupowala te droższe bo stać ja na to poprostu....czy znacie takie szamponiki?napiszcie o swych doswiadczeniach lub doswiadczeniach kolezanek z takimi "niby tanimi bublami"..pozdrawiam

Gość koala mis
potwierdzam,choć zarabiam miesiecznie 5000 zł na ręke to i tak kupuje tylko familijny bo poprostu stwierdzilam ze najlepiej dziala na me włosy a mój narzeczony zachwyca sie zawsze jak błyszczą i jakie są naturalnie piękne:)

a ja uwielbiam firmę \"Joanna\" i jej produkty. Naprawde szmpony, odżywki pierwsza klasa!!!!

Gość koala mis
joanna też jest dobra ale spróbuj tych z polleny to bedziesz w szoku jakie ekstra te szampony:)

Gość trzy zioła
wersja do włosów tłustych;...naaajlepszy

Gość zgadzam sie z tym
trzy ziola sa zajebiste ale dlaczego wg ciebie ?bo wg mnie dlatego ze lepsze niz inne szamponiki:)

Gość trzy zioła
włosy elaastyczne, piękny brązowy odcień/połysk, świetnie się układają, nie przetłuszczają szybko no i do tego tanie...

Gość kkkkiiiillaa
tylko trzy ziola lub joanna z czarną rzepą ...

Gość a ja polecam
Joannę Trzy zioła chyba rewelacyjne