Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sylwik7

Prezent dla 10 letniej dziewczynki - pomocy

Polecane posty

Może któraś w Was ma córeczkę w tym wieku i wie o jakich prezentach marzą małe kobietki.

Gość jak ktos
gratuluje, za szukanie prezentow dla jednej z najblizszych osob zabierasz sie na 3 dni przed gwiazdką? bez komentarza

Gość Ja dzisiaj dla jedenastolatki
kupiłam w Sephorze taki mały zestawik, malutka torebeczka-kosmetyczka, w środku lusterko, błyszczyk, beznarwny lakier z takimi drobinkami w środku i chyba tam jest jeszcze naszyjnik malutki, mówie chyba bo od razu zapakowali mi ten prezent w swiątecznypapier. Ten zestaw kosztuje 49 zł

Gość krysia z.
zapewne jakis kucyk, lub cos z witchami, laptop interaktywny, lalka lub domek dla lalek, fajna ksiazka, ale w stylu encyklopedii, tyle ze dla dzieci... mam nadzieje ze pomoglam i nie przejmuj sie komentarzami;) ewentualnie gra w stylu operacja, lub zgadnij kto... pozdrawiam

serdeczne dzięki, a jezeli chodzi o to że tak późno szukam prezentu to dopiero tydzień temu wróciłam ze szpitala więc czasami zastanówcie sie zanim kogoś skrytykujecie

Witaj, ja mam siostre w wieku 14 lat. Kupilam dla niej czarny zakiet, i troche czarnych koralikow, zeby udekorowac zakiecik ze sztruksu haftem recznym. Kupilam mydlo w ksztalcie kaczuszka, szampon dla dzieci, etui do telefonu, i nowy plecak. Wesolych Swiat !

Gość aparat
Ja właśnie kupuje 10 letniej pannie....chce dostać jakies kolorowe spinki,gumki i ozdoby do włosów.Co do tych koników to raczej o czyms takim marzy 4 letnia dziewczynka....no sory.Laptop jest dla maluchów.Ona chciała tez ładna sukienke(kupili jej rodziece0

Gość jedenastolatka_11
ja mam 11 lat i marze o nowym plecaku etui na telefon moze byc jeszcze dezodorant kolczyki z f&f i jakies modne ciuchy z H&M no i oczywiscie afaratke lub buty do kostki sa teraz bardzo modne;) powodzenia;)