Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podkreślone oczy

Jasny cień do powiek - perłowy mieniący się

Polecane posty

Gość podkreślone oczy

Czy możecie taki polecić? Chodzi mi konkretnie o to, by cień był jasny, najlepiej taki... nie wiem jak to wyrazić słowami... żeby mienił się kolorami, ale takimi srebrnymi ;) lekko niebieskimi ;)taki raczej chłodny odcień :) sorry ze tak gmatwam ale naprawde nie wiem tak to wyrazić ;) Tylko jeśli mogę prosić to żeby nie były to produkty Avonu czy Oriflame'u bo chciałabym kupić je w drogerii i mieć jak najszybciej, najlepiej jutro :) z góry dzięki

Gość podkreślone oczy
Aggie => dzięki :) tylko chodziło mi chyba o coś tańszego ;) tak w granicach 10-15 zł najwyżej :( niestety nie moge sobie pozwolić na cienie tej firmy :(

Gość podkreślone oczy
Ewelka69 => :) dzieki, ale bede musiala najpierw użyć testera w drogerii bo nie lubie zielonego koloru :( i nie chce nawet minimalnie zby moja powieka byla zielona ;) mimo to dziekuje serdecznie :) i prosze o wiecej

Jak mowie to jest taka zielona poswiata, aj trudno mi opisac. Ale podalam Ci tylko przyklad ze te cienie sa dobre. A te bell to sa najlepsze jakie kiedykolwiek mialam, tanie i trwale:) Tam gdzie jest link to poczytaj jakie opinie są

jest taki cień w poczwórnym zestawie Isadory nr 29 Pearly Minerals oraz cień pojedynczy Color Trend Avon - Beige Frost (kiedyś był jeszcze Angel Food, ale już nie ma).

Gość polecam..
Iglota biały perłowy lub srebrnyza 10 zł są super i długo się trzymają na powiece oraz Rimmel-Metalic Star w pyłku jest zajebisty po prostu za ok.13zł.

Joko Winter Glamour- jest kilka odcieni, wśród nich sa także chłodne, żadne z nich nie daja mocnego koloru, tylko takie leciutkie wrażenie i przepiękny połysk.