Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość apteczka pierwszej pomocy

mdłości i bój jajnika

Polecane posty

od około 2 tygodni mam dziwny ból żołądka... na poczatku ból ten wystepował tylko rano, zaraz przed wyjściem na uczelnie-mama mi mówiła, że to ze stresu, ale od tamtego dnia ten ból wystepuje przez cały dzień, nawet w nocy-ból ten podobny jest do mdłości, ale nie bierze mnie na wymioty... planowo okres powinnam dostać w okolicach 23-26 grudnia, jajniki od 3 dni mnie pobolewaja, czuje taki sam ból w dole brzucha jak zawsze przed okresem i niby wszystko byłoby ok, gdyby..nie te mdłości... czy to sa objawy ciązy??

up up

Gość no właśnie
No właśnie mam takie same dolegliwosci.W poniedzialek myslalam,ze porycze sie z bólu, brzuch i plecy zaczely mnie bolec tak jak na okres, byl to silny ból tak jak ma sie zazwyczaj w pierwszych dniach miesiaczki. A przed tem kochałam sie z chłopakiem w piatek.Zrobilismy to drugi raz bez zabezpieczenia po kilkunastu minutach.Okres powinnam dostac nie predzej jak 23 grudnia.Obecnie jestem podziebiona i to moze dlateog moj organizm tak szaleje.Juz sama nie wiem.Co o tym sadzicie? czy to mozliwe,ze po tka krotkim czasie jakbym zaszla bylyby takie bóle?

Gość jedna i druga do gina
jak najszybciej. Bo to albo zapalenie przydatkow i samo nie przejdzie (chyba nie chcecie na swieta zwijac sie z bolu?) Albo ciaza pozamaciczna. Przy normalnej ciazy nic nie boli

o kurcze...nawet mnie nie martw poprzedniczko :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:( no właśnie----> więc powinnismy dostac mniej więcej w tym samym czasie...:( do mnie w ogóle nie dociera to, że mogę być w ciąży, ale.. no niestety = sama jestem sobie winna, bo współzyję ze swoim chłopakiem bez zabezpieczenia...stosunek przerywany...:( jedyne co mnie ratuje to to, że czuję sie jak przed okresem...śluz miałam taki jak zawsze, teraz boli mnie to podbrzusze, nieco uda, zaczynaja mnie boleć krzyże.... no własnie----------> ale ja nie mam aż takich bóli jak ty...

Gość jedna i druga do gina
zrobisz co zechcesz, w koncu to ciebie boli, a nie mnie... Idź chociaż USG narządów rodnych zrób na wszelki wypadek, żebyś się nie zamartwiała. A teraz proponuję no-spa

Gość no właśnie
Ja tak jak Ty, stusunek przerywany, nie wiem co nam sie stało pierwszy raz zdarzyło nam sie kochac drugi raz bez zabezpieczenia.Wychodiz na to,ze akurat miałam dni płodne.Pocieszam sie jeszcze tym,ze moze moj organizm jest osłabiony tym iż jestem podziebiona. Sluz mam taki jak zawsze, jakos go tak nie zawiele,raz jest go sporo a raz nie wiec chyba mamusia nie zostane. a po drugie to chyba za krotki czas w sumie to 3-4 dni i mialabym takie bóle?chyba mam schizy jakies. Nie mam czasu isc narazie do lekarza bo chodze do pracy a na urlop nie moge sobie pozwolic.Poczekam do swiat.

jedna i druga do gina -----------> poczytałam o zapaleniu przydatków-oprócz gorączki mam wszystkie objawy :(:(:(:(:(

strasznie sie martwie...

moja siostra i mam miały mdłości jedynie poranne, i do tego stopnia, że wymiotowały, a jesli ciebie boli brzuch i masz mdłości przez cały dzień, to mogą być wrzody, albo nerwica zołądka...

Gość moze byc tez tak
Mnie strasznie bolal jajknik jeden jak bylam w ciazy... Wiec nie wykluczajcie. Mialam zagrozona ciaze i dlatego bolalo

teraz to mnie boli już sam żołądek...w górnej części, między żebrami...cholera...nie wiem co to może być... :(