Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

brusli

jestem zakochaaanyyy!

Polecane posty

jest taka piekna i chodzi na te same wyklady co ja. ma piekne szre oczy jak donice, pelne usteczka, jedrny buscik (chyba) i cudne wlosy (domyslam sie, widzialem tylko czarny kosmyk), ale dokladnie to nie wiem. nosi chusteczkie. i jest taaaka madra, dorosla i zawsze zalicza egzaminy najlepiej z nas wszystkich. jest mojego wzrostu, ale we wtorki nosi buty na obcasie, wtedy ja staje na schodku, by popatrzec na nia z gory i oddali. bardzo chcialbym z nia umowic sie na herbate z cytryna, ale nie wiem jak zagaic rozmowe :( boje sie, ze powie, ze jestem za niski :( brusli

Gość zenada ogolnie
ten twoj post wez sobie odpusc stulejarzu bo szkoda dupy na takiego ciecia jak ty ten tekst z tymi donicami to juz zupelna kaszana . pomachaj smiglem do 30 moze sie czegos nauczysz i w ogole po co to piszesz ?? oczekujesz ze ci powiemy ze jestes fajny i zebys startowal do niej nieudaczniku ???

Gość co za pojebane forum
ktoś ma problem i zawsze dostaje zjeby :/ A ty walcz zycze powodzenia

Gość bentek
Nie daj sie starym zgredom. Kochac to wygrac los na loterii. Twoj post mnie bardzo ucieszyl, milosc jest piekna, wiem, sam jestem zakochany:). Opowiedz cos o pieknej dziewczynie:) Chetnie poczytam, ale dopiero za chwile, bo musze odrobic matme. bentek

Gość zenada ogolnie
ten twoj post wez sobie odpusc stulejarzu bo szkoda dupy na takiego ciecia jak ty ten tekst z tymi donicami to juz zupelna kaszana . pomachaj smiglem do 30 moze sie czegos nauczysz i w ogole po co to piszesz ?? oczekujesz ze ci powiemy ze jestes fajny i zebys startowal do niej nieudaczniku ???