Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yambalamba

Rodowite Wenusjanki - łaczcie sie!

Polecane posty

no samochod maly, bo ja duzych nie lubie, vw golf :) choinka tez mala wiec wszystki sie zmiescilo :) mieszkalam w wielkopolsce

A ja mieszkalam w Lodzi a pod choinke dostalam od mojego faceta super droga :( torbe skorzana w kolorze czekolady...A umawialismy sie jeszcze dzien wczesniej, ze kupujemny jakies drobiazgi a w stczniu laptopa dla nas obojga...

aniołku, napisałem tak bo mam wrażenie, że francuzi sa baaaaardzo dumni z wszystkiego co francuskie, z kultury, historii itp., murcielago - chciał zrobic Ci niespodziankę, to naprawdę dobry znak dla Was, doceń to

ale ja sie wcale nie obrazilam :D, francuzi sa pyszalkowaci, i poza swoim ukochanym i naj naj naj krajem niczego innego nie widza, to tak jakby swiat sie zaczynal i konczyl we francji :) smieszni przez to sa i tyle :D ale na francuskie samochody narzekaja, i wola kupowac niemieckie :D. jedno co mi sie podoba tutaj, to to, ze kazdy zyje dla siebie, i malo kogo obchodzi jak, z kim, w jaki sposob i dlaczego. w naszej polskiej mentalnosci jest inaczej :(

no niestety 😠. ja chce do Irlandii😭 🖐️ wam :) ale mam roboty grrrrr :) u mnie dobrze nawet bardzo dobrze, szczęśliwa jestem :)

A ja mieszkalam w Lodzi a pod choinke dostalam od mojego faceta super droga :( torbe skorzana w kolorze czekolady...A umawialismy sie jeszcze dzien wczesniej, ze kupujemny jakies drobiazgi a w stczniu laptopa dla nas obojga...

u mnie kafeteria sie zaciela chwilowo, u was tez? no widzisz meski tak z tymi babami jest: jak cie nie ma to narzekaja, a jak jestes to juz problemow nie maja :D a meski co dostal pod choinke?

Haha, jestem zdoeolona tylko mi sie internet cos tnie od czasu do czasu. Jestem tez wkurzona, bo niby mielismy nie przychodzic do pracy do konca tego tygodnia a teraz sie okazuje, ze nie wiadomo :(

coś nasze forum się psuje, ale na szczęście już działa mój mikołaj był cholernie praktyczny, ale nie powiem gust miał niezły dostałem kilka koszul i krawatów, do tego zebym nie marzł czapke i rękawice, bo moze nie wszyscy pamietaja ale w polsce jeszcze bywają zimy:p

w pro evolution soccer 5 nie będę grała tylko idę kibicować :D mojemu klanowi, bratu, kumplom którzy organizują ten turniej ahh mam pompony :) dobranoc

to przejsciowe ;) po wyjezdzie zobaczysz jak sie bedzie zchowywal. a meski to dzisiaj robi? czyzby pracowal? :)

No wlasnie nie wiem gdzie on sie podziewa :) Teskno mi ;) No i ja musialam jednak przyjsc do pracy dzis a co do rodzicow to dopiero teraz sie czuje z nimi bardziej swobodnie (mimo iz sa bardzo spoko, ale to jednak \"tesciowie\")

no jednak zawsze, zawsze jakby nie bylo beda po jego stronie. no ale kto by zaakceptowal dezercje wlasnych rodzicow i bronienie ziecia??? ;) nie trzeba sie tesciami przejmowac - najwazniejsze nie mieszkac w poblizu, a tym bardziej razem z nimi :D , uciekla nam mezczyzna, pewnie sie czuje niepotrzebny, bo jak nie ma komu pomagac, to n ie ma byc z czego dumny, no i nawial pomagac innym :D

petit -> ale z nimi wszystko jest ok, nie to ze bronia go czy cos! Probuja wrecz nas pogodzic i sa super tylko facet sie czasem na nich wkurza, jak to jedyny syn ;) Szkoda mi, ze wyjezdzaja tak szybko, bo w sumie nawet fajnie bylo :) A co u Ciebie?

cześć dziewczyny, widzę że sobie nie żałujecie obgadując mnie:) niestety dzisiaj oddaje się .... pracy, wolałbym oddawać .... Wam przysługi w postaci doradzania, ale niestety:(