Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yambalamba

Rodowite Wenusjanki - łaczcie sie!

Polecane posty

ja sie nie kloce, ja sie obrazam :D wiesz to zalezy po co sie jest z tym facetem: jak dla seksu to klotnie nie wazne sa ale jak kobieta kocha to niestety sie po klotni blokuje i nici :(

no to juz był cios ponizej pasa same zresztą pisałyście , że czasem facet nie ma ochoty, oznacza to że nie jest maszyną;) chyba zostaliśmy sami

od razu ponizej pasa - widziesz facet tylko o jednym :D sam na sam z meska psychika, rany boskie!!! ale co tam poradze sobie, odwazna ze mnie dziewczyna ;) a gdzie ta cala reszta potrzebujacych ??? :)

uleczyłem ich , pozbyli sie dzięki mnie swoich leków i cierpień:D jestem boski:) od dzisiaj prosze sie do mnie zwracać w taki właśnie sposób:)

:D :D :D no ciekawe co na to te uzdrowione, bo ja sie wcale tak nie czuje ;) widzisz ze mna nie tak prosto, dlatego dla mnie jeszcze nie boski :)

jestes wyjatkiem potwierdzającym regułę ale wiesz im trudniej tym ciekawiej , to co łatwo przychodzi szybko przestaje cieszyć;) oczywiście nie ma co utrudniać na siłę

bardzo mi sie podoba twoje podejscie do sprawy:) tak chcialy zglebiac meska psychike i patrz jak szybko skapitulowaly :( teraz wiem czemu wojsko jest dla facetow :) no wlasnie dawno niczego nie utrudnialam :) ostatnio jestem bardzo spokojna, ale znajac moja nature nie dlugo to potrwa :) dlugo sie nie obrazalam :D najwyzszy czas na rozrywke!!! :D

poszukaj rozrywki, która bedzie miła dla Was obojgu, a nie tylko dla Ciebie za chwilę sylwester i zabawa - nie eksperymentuj i nie utrudniaj przed sylwestrem

no tak ale mi jakos juz sie nudzi :( ja zawsze po roku bycia z kims mam kryzys :( idziemy razem na sylwestra, sie wyszaleje:) przeciez eksperymenty i przeszkody to dziedzina w sam raz dla facetow ;)

ahh tzn ze nie eksperymentowac jak pracuje, bo ma problemy w pracy, w week-end tez nie, bo odreagowuje tydzien, w swieta , bo sie chce wyluzowac - no do przewidzenia ;) nie ma kiedy :) facet to bardzo sprytne stworzenie :D

mówiąc prawdę, każdy facet jest lub z czasem staje się wygodny, niestety, w skrajnym przypadku wygodnictwo przechodzi w lenistwo w zasadzie żaden moment nie jest dobry zeby go denerwować:) jeśli juz musz to poeksperymentuj w sypialni, tylko rób to z wyczuciem bo jak mu odwalisz jakis numer (chyba powinienen napisac numerek), który tylko mgliscie sobie był w stanie wyobrazić dopóki mu go nie pokazałaś to zacznie cos podejrzewać

ah, no to ja wiem, bo dorastalam w domu z trzema osobnikami meskimi wiec wszystko ich denerwuje, a jak nic ich nie denerwuje to zawsze cos znajda:) a co do lozka, to nie sexy - niedobrze, za bardzo sexy tez zle, bo zaraz w glowie swita ze pewnie ma kochanka :) sie okazuje ze facet prawie jak baba :D

no widzisz, zaraz się okaże , że faceci w swej prostocie są skomplikowani musimy sie różnić i to nawet jest fajne, choc bywa powodem konfliktów, których nie unikniemy, ale wazne jest aby te różnice wzajemnie akceptować

tzn ze Murcielago ma tak dlugo akceptowac humory swojego faceta az mu przejdzie, znaczy nie wiadomo ile czasu czuc sie odrzucona, a jak mu przejdzie zapomniec i zachowywac sie normalnie :) a jak baba ma humory np z miesiac i sie w ogole facetem nie interesuje, to ten znajduje sobie inna :) taka to meska polityka :D

dobra juz jestem poważny murcielago powinna szybko porozmawiać z facetem jak wyobraża sobie ich związek w blizszej i dalszej perpektywie i jasno powiedziec co jej przeszkadza lub co ja niepokoi w ich relacjach, przeciez to jest bliska dla niej osoba, mozna zaryzykować stwierdzenie że najbliższa, musi mu jasno powiedzieć co czuje, szczerze i otwarcie - nawet jesli będzie bolało, lepiej niech raz zaboli niż ma boleć przez pół roku i po pół roku mocno zaboleć

dobra juz jestem poważny murcielago powinna szybko porozmawiać z facetem jak wyobraża sobie ich związek w blizszej i dalszej perpektywie i jasno powiedziec co jej przeszkadza lub co ja niepokoi w ich relacjach, przeciez to jest bliska dla niej osoba, mozna zaryzykować stwierdzenie że najbliższa, musi mu jasno powiedzieć co czuje, szczerze i otwarcie - nawet jesli będzie bolało, lepiej niech raz zaboli niż ma boleć przez pół roku i po pół roku mocno zaboleć

poniewaz postanowiłem już w tym roku więcej nie pracować to życzę Wam dziewczyny udanej zabawy sylwestrowej , spełnienia wszystkich marzeń i dużo optymizmu w Nowym Roku p.s. wróćcie po Nowym Roku moze założymy jakąś sektę, w której ja będę mistrzem duchowym a Wy kapłankami;)

masz racje, lepiej zyc bez bolu, czyli bez facetow ;) do politykowania i rzadzenia to facet sie nadaje, jego zywiol :) no niech ci bedzie, ja sie zapisuje na te sekte :D ja tez ci zycze wszystkiego dobrego w Nowym Roku, zwlaszcza duzo dobrych pomyslow w celu uspokojenia skolatanych nerwami dusz kaplanek :D

dziewczynom tez zycze wszystkiego dobrego w Nowym Roku, zwlaszcza normalnych facetow :) i duzo duzo milosci 🌻

witam, no i nie ma dziewczyn, widoczenie juz sie uporaly same z problemami :) sylwester udany, no i na nowo praca, pozdrawiam

może wystraszyły się tej sekty;) ale mogłyby zajrzeć nawet bez problemów pracy strasznie dużo, mam nadzieję że cały rok nie bedzie taki ciężki:)

Gość heroinka*
cześć no ja taka nieuporana z moimi problememami zostałam i jest coraz gorzej...chyba

Gość heroinka*
dzięki bardzo ale na dnie chyba już jesteśmy więc powinno być coraz lepiej i zycz mi tego a nie sie nabijasz!!;)

nie nabijam ani się nie nabijam chciałem Ci tylko przedstawić miłą perspektywę teraz chwilę odpocznij , zrzuć zbedny balast i odbij się