Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yambalamba

Rodowite Wenusjanki - łaczcie sie!

Polecane posty

wlasnie widac jak pracujesz - ja tu musze cigle telefony odbierac!!! a po co ci numer do szefa??? a twoja wybranka pewnie niezadowolonajak tak po godzinach siedzisz???

nie nie, ja pracuje ;) wlasnie wyczytalam w internecie, ze z punktu widzenia fiziologicznego orgazm kobiecie jest niepotrzebny, bo nie jest konieczny do zaplodnienia, w przeciwienstwie do faceta, u ktorego jest on potzreba fizjoligiczna :D calkiem niezla teoria :D ;) ale w artykule traktujacym o wyzszosci czulosci nad seksem, kazdy argument jest dobry :D

więc nie ma co wymyslac, że facet powienien doprowadzać kobiete do orgazmu albo nawet kilku :) bo orgazm dla kobiety jest zbytkiem

prosze bardzo, porada dla meskiego jak uprzyjemnic zycie partnerce, cirepliwosci ; ) lina podal mi moj brat 24 letni , no bestia oblatana widze, chociaz podejrzewam, ze to jakas dziewczyna niedopieszczona mu to podsunela :) : "Łechtaczka rozgrzewa się znacznie dłużej. Potrzeba zwykle 2-4 minut, by zareagowała na podniecające bodźce, i co najmniej 8 minut nieprzerwanego pobudzania, by doszło do orgazmu"

nie dosyc, ze to tylko w celu przyjemnosci, to jeszcze jak dobrze wyposazone :D: \" a łechtaczka? Ona nie ma żadnych funkcji użytkowych. Istnieje prawdopodobnie tylko po to, by sprawiać nam przyjemność! I to przyjemność nieporównywalną z męską, w łechtaczce schodzi się bowiem 8 tysięcy zakończeń nerwowych. Dwa razy tyle, co w znacznie większym przecież członku!\"

bajki, wystarczy znacznie mniej jeśli kobieta jest podniecona , no chyab ze zakładamy, ze od razu łapy wsadziliśmy w majtki to może, nie próbowałem tak od razu więc nie wiem

murcielago : nie zapracowuj sie tak!!! ;) odezwij sie .... ja tu odbieram telefony smiejac sie, a szef sie pyta co ja taka wesola ;) , ale jak sie czyta takie rzeczy..... \"U byków reakcja seksualna nawet na 12 z kolei nową samicę była równie silna jak na pierwszą. Kiedy zasłaniano samicę, z którą już kopulował, tak że nie mógł jej zobaczyć, reakcja byka była słabsza niż na samicę rzeczywiście nową.\" to tak jak z kogutem - kilkanasice razy dziennie ale nigdy z ta sama kura :) znaczy samce nie nadaja sie do monogamii :D meski : jak to z wiernoscia u faceta????

Wczoraj ten moj jednak troche zmiekl a moze raczej stwardnial ;) Sama juz nie wiem. Byl w takim dobrym humorze, ze chcial sie przytulac a ja powiedzialam nie, bo przeciez sam chcial myslec i rozwazac, wiec niech mysli spokojnie. Kiedy wyszlam z kapieli i zaczelam sie smarowac balsamem [perfidnie po cycuszkach :D] chcial sie na mnie rzucic, ale mu zakazalam z profesjonalna i opanowana mina :D :D :D Chlop to jednak tylko o jednym... ;)

Jak bym sie go spytala to pewnie by powiedzial normalnie, ze tak, ale bez zadnych sensacji a tak mam przynajmniej dowod :) Nie boj sie tak o niego meski, nic mu sie nie stanie..!

tak czy inaczej życzę Ci aby wszystko się wyprostowało i żebyście żyli długo (musisz dbać o chłopaka) i szczęśliwie (musisz mu zapewnić uczuciową stabilizację) idzie weekend zrób mu jakąś niespodziankę, może kolacyjka a potem wspólne..... zmywanie naczyń:D

Daj mi jakis pomysl meski - przychodzisz w sobote z pracy i jestes zadowolony, bo twoja kobieta zaplanowala/zrobila itp. ..?

uprzedź go, że obiad będzie trochę później, kiedy przyjdzie niech troche poczeka, przygotuj cos do jedzenia co lubi , ale na tyle nieskomplikowanego żebys nie spedziła kilku godzin na przygotowaniu i podaniu oczywiście musisz zadbać o wystrój (ładne nakrycia) i nastrój (muzyka) i cos do picia - pewnie wino, ale to powinno byc cos co lubicie, w trakcie lub zaraz po posiłku powiedz mu jak dobrze jest Ci znim, że myslałas o tym co sie stało o jego oczekiwaniach i że to nie jest tak że nie chcesz z nim założyc rodziny, urodzić mu dzieci i zestarzec sie przy jego boku, tylko potrzebujesz na to trochę czasu, powiedz, że to wynika z Twoich obaw, własnych przeżyć, a nie tego że on nie jest tym własciwym powiedź, że tak dawno nie tańczyliscie razem, że masz ochote na to teraz dalej to już ...... hulaj dusza diabła nie ma (może wspólna kapiel i nacieranie balsamem - to czego nie pozwoliłaś mu zrobic wczoraj) murcielago to jest tylko drobna sugestia, zrobisz jak uważasz

rany, dzisiaj na nic nie mam czasu :( i mnie zasypalo na amen, dobrze ze mi sie nie zachcialo do domu wracac, bo do pracy bym dzisiaj nie dojechala :( meski: no jak tendencyjne, o wiernosci traktuje, no prosze, odpowiedz, no kogo mam zapytac?? tylko Guru mi pozostaje ;) :(

aniołku odpowiadam: jest różnie z różnych powodów, ale naistotniejsze jest to, że niewierny facet musi mieć z kim zdradzać, zakładam, że robi to z jakąś niewierna kobietą, w każdym razie o innych układach wole nie mysleć bo mnie brzydzą

znaczy nie kazdy zdradza, ale ciezko sie powstrzymac??? znaczy jak zdradza to z nudy??? czemu po kryjomu, a nie szczerze?? czy wy faceci lubicie takie urozmaicenia?? wedlug mnie taki facet to zdradza i nie przyznaje sie jest chory :(

oczywiście, że nie każdy, jest wielu uczciwych facetów, zdrada (pomijam patologiczne upodobanie do zdrad) najczęściej wynika z braków jakie występują w stałych związkach, brakiem może być również ciagle to samo, faceci uwielbiają polować i zdobywać no i od czasu cos innego do schrupania urozmaicenia lubimy, ale nie konieczne to musi byc inna kobieta, wydaje mi się, że można mieć wzglednie udany związek, na którym nam zalezy i niestety zdradzić - wtedy nie ma sensu przyznawać się sama pisałaś - czego oczy nie widzą to serce nie boli:)

na wlasnie, tylko musi sie bardzo dobrze kamuflowac taki zdradzajacy ;) ja mysle, ze na 100 facetow jest 10 ktorzy nie zdradza nigdy ( bo oczywiscie albo brzydki, albo z defektem psychicznycm ;) ), a 90 pozostalych, polowa zdradzi z powodu checi zdobywania ;) :) murcielago : jestem z ciebie dumna!!! ;) oby tak dalej!!! bravo !!! :)

nie bedę bronił facetów w temacie zdrad, niestety faceci i kobiety zdradzają sie nawzajem jak to bravo murcielago a ja to co , godziny terapii, setki pomysłów i nawet najmniejszej pochwały;)