Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yambalamba

Rodowite Wenusjanki - łaczcie sie!

Polecane posty

no bardzo sie ciesze ze ktos jeszcze jest :) a meski skapitulowal, jak to zwykle facet ;) na wyjezdzie: buzia mi sie nie zamykala ;) miedzy jednym i drugim zdaniem przegryzalam co nie co, stracilam 3 kg :( :( oohh tak to sie dorobilam na wyjazdach ;) od dzisiaj dieta: batony, wafelki, ciastka, kluski :D a moj francuz : jeszcze go nie widzialam :( dopiero w niedziele :( a co u was ???

U mnie sytucja troche sie poprawila, ale nadal nie spimy razem i raz jest lepiej (rozmawia ze mna w miare normalnie) raz gorzej (jest zlosliwy i pyta sie jakie chce meble jak sie rozstaniemy)... :( Wczoraj byl mily i powiedzial, ze jak moge watpic w to, ze on by mi wszystko - nawet gwiazdke z nieba podarowal, ale jakos mnie nie ruszaja takie teksty i nie wiem jak mam to traktowac jak za chwile zabrania mi sie do siebie przytulic... Jest mi bardzo ciezko i chyba mi sie to przezuca na zdrowie, bo bardzo czesto sie zle czuje... :(

przykre :( on po prostu chce sie rostac ale nie ma odwagi ci tego powiedziec :( takie jest moje wrazenie :( ta przerwa jakas dluga .... powiedzial jak dlugo tak zamierza?????