Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

piotrek..

nieporozumienie

Polecane posty

ja mysle inaczej i moja kobieta innaczej ostatnio wyskoczyła z tematem ze nie odpisuje jej na sms-y ,ja staram sie zawsze odpisywac czasami nie mam czasu bo jestem w pracy lub kieruje autem ja poprostu wole dzwonic niz esemesowac zreszta ona tez mi na kazdego nie odpisuje ja wole sie spotykac w rzeczywistosci a nie esemsy i gg takie wirtułalne rozmowy mnie draznią dla mnie to jakas paranoja ona by chciała zebym chyba jej pisał z kilka smsow dziennie ale to moze przyzwyczaiła sie dziewczyna do byłego związku gdzie dzieliła ich różnica kiludzięsieciu kilometrów zamieszkania .Ja kontaktuje sie z nia w kazdej wolnej chwili ale musze miec tez czas dla siebie swoie zainteresowania,praca itp a jeszcze jedno nasz związek trwa dopiero niecały miesiąc

Gość no i co z tego wynika
i ?

Gość typowa kobieta
no niestety baby takie są ;) daj jej to czego potrzebuje uwierz mi, wtedy będzie kochała i odda ci całe serce. kobiety lubią kiedy się im okazuje miłośc nawet przez smsa który dla ciebie jest zwykłym smsem a dla niej szczęsliwym dniem :) wiem co mówie jestem kobietom i chciałabym czesciej dostawac smsy od mojego faceta.. on niestety nie przywiązuje do tego uwagi i czuje w srodku jakaś pustke..z babami trudno naprawdę :)

Gość chrumka
bo kobiety juz tak maja ze niektore chca ciagle smsow i wogole zeby ciagle im poswiecac uwage ale nie kazde tak lubia

Gość a ja też wolę dzwonić
lub rozmawiać bezpośrednio. nie znoszę sms-ow, kiedy jestem zajęta pracą lub prowadzę samochód. jestem kobietą i nie rozumiem jak można wymagać od mężczyzny, żeby bez przerwy w ciągu dnia wysyłał sms-y. moj facet mnie właśnie za to kocha, i pod tym względem się zgadzamy. sms-y wysyłamy tylko w pilnych sprawach. przecież i tak widujemy się po pracy.pozdrawiam.

Gość chrumka
no ale niestety nie kazda kobieta tak uwaza

Gość a ja też wolę dzwonić
to znaczy tylko, że jest "niedopieszczona" ;) czyli ma niską samoocenę, a takie są niestety bardzo męczące na dłuższą chwilę.

to nie chodzi o niedopieszczenie....kobiety najzwyczajniej w swiecie chca zebyscie okazywali im troche zaiteresowania...czule sms-ki sa naprawde mile..ja tez ich nie dostaje:(ale coz...da sie z tym zyc!!