Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

daria20

jak zrobic taka fryzurke

Polecane posty

Gość upupupupupupupp

Gość lalinka
tylko lokówka!!!

a moze jakas fryzjerka mi pomoze i podpowie jak uzyskac podobny efekt bez uzywania tej specjalnej lokówki

Moja znajoma podobny efekt - no może nie taki \"wyłuskany\" - otrzymuje po nałożeniu pianki na włosy i ich zgnietaniu w dłoni. Tzn. \"nabieramy\" włosy w dłoń i ściskamy jak najbliżej skóry głowy. Nie potrafię tego inaczej wytłumaczyć, a to nie jest trudne. Mam nadzieję, że dobrze mnie zrozumiesz.

rozumiem mam nałozyc pianke na włosy a później ugnatac rekoma włosy tylko czy to wyjdzie jak ja mam włosy długie do pasa

Gość Egonka
ej a co wy sie tak wszyscy ta fryzurka podniecacie ?? naprawde jest taka fajna? bo ja zawsze mam taka jak wstaje z łóżka gdy nie zepne włosów na noc... i potem kombinuje co z tym na głowie zrobic... i zwykle prostuje .. ale jak jest taka fajna to moze bede tak chodic bez cudowania

Na mój gust to sa grube papiloty, a nie wałki. Życzę powodzenia i wesołych świąt.

Dokładnie, to chyba jest zasługa grubych papilotów z gąbki. Wilgotne włosy, albo nawet suche, dużo pianki, każde pasmo skręcić i dopiero nawinąć na wałek. Po ściągnięciu papilotów nie rozczesywać, tylko roztrzepać pALCAMI I zalakierować lekko.