Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość True_Woma

Kobieca czy chłopczyca - jakim jesteś typem?

Polecane posty

Gość True_Woma

Bo ja zdecydowanie wolę typ kobiecy! Lubię buty na obcasie i spódnice, do tego delikatna bizuteria i makijaż. Rzecz jasna jeśli idę na spacer z psem, to zakładam dzinsy i tenisówki, abym mogła sobie trochę pobiegac, ale na co dzień ubieram się zdecydowanie po kobiecemu. A Wy?

A ja wybieram styl dziewczęcy. Na luzie ale kobieco jednocześnie. Na przykład do jeansowej spódniczki czerwone trampki i kolorowa bluzka z dużym dekoltem, albo jeansowy żakiet, nie jest taki oficjalny. Lubię się ubierać kolorowo, i niezbyt wyzywająco, ale nie jak jakaś świętojebliwa prymuska z czarną wstążką pod szyją... Nie lubię natomiast stylu a\'la słodka idiotka, lub bardzo eleganckiego na co dzień, nie noszę też obcasów, bo jestem na nie za wysoka (177cm).

Gość True_Woman
A ja niestety mam 154 wzrostu, dlatego lubię wysokie obcasy. Ale mam wprawę w chodzeniu na nich, jak założyłam obcasy po raz pierwszy, myślałam, że wywinę takiego orła, że ha! No a teraz potrafię w nich podbiec do autobusu czy z gracją zejść ze schodów, nie wisząc na poręczy. Poza tym uwielbiam kozaczki na obcasikach do krótkiej spódnicy.

Gość xaxaxa
a ja lubię wojskowy krój : koszule z demobilu, buty glany, itp. W sukienkach chodzę gdzies tak srednio 3-4 razy w roku, ale nie mozna pwiedzieć bym wygladała po mesku czy trudno zobaczyć we mnie kobietę :O

Gość Rikki
Myślę że jestem chłopczycą. Noszę częściej spodnie. Nie maluję się.