Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bubala

W sprawie rozjasniania wlosów na nogach wodą utlenianą

Polecane posty

przeczytalam kilka postów, ze woda utleniona rozjasnia wlosy. mam w takim razie kilka pytan: Czy woda rozjasni wlosy na udach tak, ze będa \"blond\" ??? jesli tak to po jakim czasie i jak czestego nacierania? i jeszcze jedno pytanie, czy kiedy smaruje to moge stosowac balsam?? czyli najpierw nacieram wacikiem z woda a potem balsam, to woda dalej bedzie dzialac, czy \"zabije\" ja balsamem? bardzo prosze o odpowiedzi. Pozdr

no wiadomo ze zostana i o to mi chodzi. Mloda i glupia bylam, zamiast golic tylko do kolana, charatalam do samej gory i mam teraz tego skutki. Dlatego chcialam je rozjasnic na tyle zebym nie musiala ich golic.

Kretynko, jasne wlosy mniej widać niz ciemne!!! To tak trudno zrozumiec???? Wiem ze bedzie je widac, ale nie tak jak ciemne wlosy. Najpierw sie zastanow a potem bluzgaj idiotko.

Gość lalllaa
woda utleniona rzeczywiscie rozjasnia włoski, musisz sie jednak liczyc z tym, ze jezeli sa bardzo ciemne to moga przybrac rudawy odcien po takim zabiegu, natomiast jesli sa w miare jane to z pewnoscia bedzie je mniej widac:) a od kiedy zaczynasz, moze ja tez sie przyłącze bo chciałam rozjasnic te w okolicach bikini, na udach konkretnie;) Wesołych Świat!

Gość znająca się na rzeczy
daj sobie spokój z wodą utlenioną, bo tym badziewiem możesz je sobie rozjaśniać do usranej śmierci... jeśli chcesz je rozjaśnić, to lepiej kup sobie rozjaśniacz do pasemek i balejażu Joanny (5-6 tonów) i nałóż na jakieś pół godziny, ewentualnie trochę dłużej, później zmyj i nałóż balsam. Jedna taka sesja powinna wystarczyć żeby się rozjaśniły na blond, a dwie na 100%.

Gość MM231456789
kup rozjaśniacz + utleniacz 12% i będziesz miała jasne włosy w pół godziny, z tym że włosy non-stop rosną więc następnego dnia będą ciemne od dołu