Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
zxcxd

sa tu jakies femcelki szare myszki dla anonka

Polecane posty

6 minut temu, Lady Rowlands napisał:

Wieszczy zapewne bardziej prestiżową, niżeli bezrobocie ponad dekadę starszej „koleżanki” nie posiadającej uprawnień do kierowania aut osobowych. 

Ja już na ten temat zabrałam głos raz i rozwlekle, rano, więcej się nie powtórzę 🙂 Odpowiedziałabym ci tutaj cytatem z tego tematu, ze świetnego postu Pieprz, prognozującego twoją przyszłość, ale został wyraźnie już skasowany. Odtworzę więc najbardziej soczysty kawałek z pamięci: "Za 20 lat będziesz w tym samym miejscu co salowa, tylko jeszcze bardziej obłąkana" 😎

Przed chwilą, Bаzyl napisał:

Męczy cię niespełnienie...

Nie, to dedi issues i brak protektora wśród dziadów 😭

2 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał:

wiesz ze kiedys bylo ich sporo, moze jakis sie uchowal w jaskini. 

Po żadnych jaskiniach chodzić zamiaru nie mam. Za zimno, za ciemno, za daleko. 

45 minut temu, Bаzyl napisał:

Możliwe, że ja jestem botem. Będę musiał to sprawdzić.

Jak do tej pory twoje opanowanie tego nie wyklucza. Ale w tym miejscu testy muszą być rozciągnięte w czasie bo wszystko się może zdarzyć 🙂

2 minuty temu, Bambo napisał:

Nie, to dedi issues i brak protektora wśród dziadów 😭

Można to tak nazwać.

Nie lubisz dedi issues dziadu, chcesz sprytne cyniczne karyny które cię dosiada i zakręca odwłokiem więc se nie wal juz o daj spokój.

2 minuty temu, KróliczekZły napisał:

Ja już na ten temat zabrałam głos raz i rozwlekle, rano, więcej się nie powtórzę 🙂 Odpowiedziałabym ci tutaj cytatem z tego tematu, ze świetnego postu Pieprz, prognozującego twoją przyszłość, ale został wyraźnie już skasowany. Odtworzę więc najbardziej soczysty kawałek z pamięci: "Za 20 lat będziesz w tym samym miejscu co salowa, tylko jeszcze bardziej obłąkana" 😎

Przestań się ciągle wycierać Pieprzem, na własne teksty cię nie stać? A no nie stać. Zaburzenia narcystyczne są bardzo uciążliwe dla otoczenia, to takie wampiry energetyczne. 🧛 

Przed chwilą, Bambo napisał:

Nie lubisz dedi issues dziadu, chcesz sprytne cyniczne karyny które cię dosiada i zakręca odwłokiem więc se nie wal juz o daj spokój.

Chyba mnie przeceniasz.

13 minut temu, Bambo napisał:

To się pobudz maszyna co tam podobno posiadasz 

W kółko maszyna, kamienica, maszyna, kamienica, chyba płyta się zacieła.

Przed chwilą, Lady Rowlands napisał:

Przestań się ciągle wycierać Pieprzem, na własne teksty cię nie stać? A no nie stać. Zaburzenia narcystyczne są bardzo uciążliwe dla otoczenia, to takie wampiry energetyczne. 🧛 

Mój własny tekst na ten temat padł rano i jedyne, co miałaś w odpowiedzi, to bełkotanie i wstawianie emotek zająca. Nie będę się powtarzać. Natomiast pisz więcej o tym, że siedzisz w zakurzonym jubilerze, do którego pies z kulawą nogą nie zagląda i oglądasz seriale ze starszą właścicielką i pisz to koniecznie w kontekście wywyższania się nad "podręcznymi", czy kogo tam jeszcze sobie umyślisz 🙂 

5 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Jak do tej pory twoje opanowanie tego nie wyklucza. Ale w tym miejscu testy muszą być rozciągnięte w czasie bo wszystko się może zdarzyć 🙂

Bazyl to wybitny erudyta a nie żaden bot. 

• Thanks 1

5 minut temu, Nemesio Cervantes napisał:

aha znaczy sie tylko zartujesz wyzywajac innych... libed cie zrozume

Nie żartuje, niczego nie zazdroszczę, nie lubię cie i sobie wyzywam Srelke tylko dlatego że liże ci doope jak posłuszna sunia żywiąca się 💩z🚽

Edytowano przez Bambo

1 godzinę temu, Caryca w garsonce napisał:

Jeżeli 5 lat siania kłamstw i hejtu jest niczym a rzucenie mięsem kilka razy to zbrodnia, to nie mamy o czym gadać. Zaraz się rzucicie bronić biednego Madziulka zaszczutego. A ten świecznik to sobie sami wystrugaliście. Położę się już do trumny żeby nikogo nie zgorszyć a wszyscy przyznający się do kościoła natychniast zrobią to samo.

No ale jak pouczasz wszystkich o moralności i naukach Jezusa to nie możesz raz na jakiś czas ogłaszać że jedziemy z jakąś ku..wą, czy jak to tam leciało. Tak mi się wydaje. 

Dobra, nieważne, koniec końców ja tam jestem po twojej stronie 🙂

Edytowano przez Śliwka w Polonezie

2 minuty temu, Bambo napisał:

Nie żartuje, niczego nie zazdroszczę, nie lubię cie i sobie wyzywam Srelke tylko dlatego że liże ci doope jak posłuszna sunia żywiąca się 💩z🚽

W którym momencie? 😄

1 minutę temu, Bambo napisał:

diagnozy nie postawie, ale wyglada mi to na spaczenie femcelskie przewlekle. niedlugo bedzie garb i wózek inwalidski

Przed chwilą, Еlciаа napisał:

W którym momencie? 😄

Oni tu normalna rozmowę a nie jawne srranie i wyzwiska postrzegają już tak, że na nich lecisz 

11 minut temu, Bаzyl napisał:

Męczy cię niespełnienie...

To na pewno. W końcu ponad 30-letnie dziewictwo do czegoś zobowiązuje. Z drugiej strony jednocześnie najwięcej o seksie nawala w tym swoim hejcie i projekcjach. Choć sama nie jest lotna na tyle, aby tu połączyć kropki. Każdy średnio ogarnięty od razu wyczai grube wyparcie.

2 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Dobra, nieważne, koniec końców ja tam jestem po twojej stronie 🙂

jak na chorągiewke i tak duzo juz napisalaś..

Przed chwilą, Bambo napisał:

Oni tu normalna rozmowę a nie jawne srranie i wyzwiska postrzegają już tak, że na nich lecisz 

Ciekawa interpretacja. 

7 minut temu, murb napisał:

No, filozofię ma chyba w małym palcu i dlatego ja tam już na niego uważam 😛

Przed chwilą, Nemesio Cervantes napisał:

jak na chorągiewke i tak duzo juz napisalaś..

Jaką chorągiewkę znowu? Dasz radę rozwinąć, czy tak sobie klepiesz w klawiaturę bo ci wolno?

9 minut temu, murb napisał:

To nie wyklucza bycia nudnym zyebem.

10 minut temu, KróliczekZły napisał:

Mój własny tekst na ten temat padł rano i jedyne, co miałaś w odpowiedzi, to bełkotanie i wstawianie emotek zająca. Nie będę się powtarzać. Natomiast pisz więcej o tym, że siedzisz w zakurzonym jubilerze, do którego pies z kulawą nogą nie zagląda i oglądasz seriale ze starszą właścicielką i pisz to koniecznie w kontekście wywyższania się nad "podręcznymi", czy kogo tam jeszcze sobie umyślisz 🙂 

Pewnie, lepiej być usankcjonowaną społecznie bezrobotną z ego jak stąd do Chile. 🇨🇱 gardzącą każdą pracą pani doktór od siedmiu boleści, wyśmiewającą osobę, która ma licencjat z jednego kierunku, a magistra z drugiego. Przestań się ośmieszać. 

2 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Jaką chorągiewkę znowu? Dasz radę rozwinąć, czy tak sobie klepiesz w klawiaturę bo ci wolno?

z wiatrem sie ustawiasz, widzisz ze lepiej trzymac z pieprz niz salowo

6 minut temu, Śliwka w Tesli napisał:

To na pewno. W końcu ponad 30-letnie dziewictwo do czegoś zobowiązuje. Z drugiej strony jednocześnie najwięcej o seksie nawala w tym swoim hejcie i projekcjach. Choć sama nie jest lotna na tyle, aby tu połączyć kropki. Każdy średnio ogarnięty od razu wyczai grube wyparcie.

Strach i żal. Strach udostępnić, żal nie udostępnić.

2 minuty temu, Lady Rowlands napisał:

Pewnie, lepiej być usankcjonowaną społecznie bezrobotną z ego jak stąd do Chile. 🇨🇱 gardzącą każdą pracą pani doktór od siedmiu boleści, wyśmiewającą osobę, która ma licencjat z jednego kierunku, a magistra z drugiego. Przestań się ośmieszać. 

Mam powód, dla którego twoje tytuły nie robią na mnie wrażenia, ale widocznie nie kumasz bazy kompletnie (w końcu nie rozpoznawałaś nawet ewidentnego podszywu kuwety ;)). Pomijając już, że na przykład twierdziłaś, że masz licencjat z filologii polskiej, a poziom twojej znajomości języka ojczystego to albo całkowicie wyklucza albo kończyłaś szkołę, do której ja wstydziłabym się przyznać. Pomijając już, że mając jakieś tam wykształcenie kierunkowe, masz 30 lat i pracujesz niezgodnie z nim w pracy za najniższe stawki. Jak myślisz, jak ci to wróży na przyszłość? Tak że pokory Gino, pokory przed podręcznymi, bo każda z nich stoi wyżej tutaj od ciebie 😉 

6 minut temu, Bambo napisał:

To nie wyklucza bycia nudnym zyebem.

Dla ciebie nie muszę być zabawny. Poza tym różnych ludzi bawią różne rzeczy. Poczucie humoru się ma albo nie ma, tego się nie da nauczyć.

1 minutę temu, Bаzyl napisał:

Strach i żal. Strach udostępnić, żal nie udostępnić.

Tzw. nieświadomy konflikt wewnętrzny.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się