yopi_kasiulka 0 Napisano Grudzień 23, 2005 zapomniałam wziac siódmej tabletki i ja pominęłam, na ulotce jest napisane, ze przez nastepne 7 dni nalezy sie dodatkowo zabezpieczac, czy to znaczy ze po tych siedmiu dniach spowrotem bede zabezpieczona ? czy jush cały cykl diabli wzieli ? kurde, jestem na siebie taka wściekła:/ w sylwestra planujemy z chłopakiem duuużo baraszkowania, a tu trzeba będzie w skarpecie :/ a jak myślicie- możemy uprawiać sex przerywany ? czy naprawdę nie jestem wogole zabezpieczona i jest duzo ryzyko ciąży? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blu berry 0 Napisano Grudzień 23, 2005 po siedmiu dniach brania tabletek bedziesz juz zabezpieczona. milego sylwestra ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość będziesz zabezpieczona Napisano Grudzień 23, 2005 na pewno bo jeśli od dzisiaj miałabyś te 7 dni z dodatkowym zabezpieczeniem to już 30 będziesz zabezpieczona pzd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yopi_kasiulka 0 Napisano Grudzień 23, 2005 ale czy napewno? bo podobno ten cykl mam jush zaburzony.Co prawda, moja gin powiedziala, ze nie jestem jush zabezpieczona, a ulotka mowi co innego. Chodzi mi jedynie o to, czy bez ryzyka moge uprawiac przerywany stosunek. Wogóle dzięki za odpowiedzi :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach