Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siwy włos

POMOCY!!!! Ja siwieje!

Polecane posty

Gość siwy włos

20 lat... i pierwsze siwe włosy! Niestety nie jeden czy 2 :( jest ich wiecej.. co robić? Przyznam ze rok temu miałam traumatyczne przezycia a teraz pijam duze ilości kawy... nie lubie sie farbowac (te wstretne odrosty) Cztałam ze witamina b9 a reczej jej niedobór moze powodowac przedwczesne siwienie..

Gość *kajka*
Genetyki nie zatrzymasz ;) Fajnie być blondynką - mniej widać , niestety jak wiekszość ludzi w mojej rodzinie jestem brunetką , wiec dodatkowo te siwe baaardzo widać . A jest ich coraz wiecej , farbuje innego sposobu nie odkryłam.

Gość siwy włos
ale ja mam dopiero 20 lat!! przeciez za kilka latek to ja już bede szronem osypana ;)

Gość nie przejmuj się
Ja pierwsze siwe włosy znalazłam u siebie jak miałam 17 lat :-( Ale teraz jestem już w mocno średnim wieku i wcale ten postęp siwienia nie idzie tak szybko... Na szczęście mam naturalne jasne włosy, więc mniej widać

Gość *kajka*
20 lat , to nie tak bardzo wczesnie , pierwsze u siebie znajdowałam w wieku 18 .... 😭 Na pocieszenie - da sie z tym życ :D Chociaz znienawidziłam farby do włosów ;)

Gość siwy włos
Dzieki za słowa otuchy! Bo ja juz sie zastanawiłam czy aby fizjologicznie ze mna wszystko w porzadku;) Niby 2 rece i nogi mam ale ... jednak mialam watpliwości ;) :D Co prawda narazie jescze ich tak bardzo nie widac.. no chyba ze ktos wyzszy jest i popatrzy na mój srebrnie mieniacy sie czubek głowy ;) A tak powaznie to póki co narazie mieszają sie z naturalnym ciemnym (bardzo ciemnym) blondem wiec poczekam az ktos zyczliwy zauwazy i uswiadomi mnie "Anka! Ty jestes siwa!" wtedy chyba przekonam sie do pasemek ;)

Gość oj tam...........
Ja też mam siwe włoski.Mam 23 lata.Naturalny kolor włosów-ciemny brąz,a do tego 3 pierwsze siwe włosy.Nie przejmuj się.To nawet fajnie wygląda.Pozdrawiam

Gość mozna/
ja osiwiałam w wieku ok 18 lat jak mnie rzucił chłopak