Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BUUUUUUUUUU.

A miała być krótka i bezpolesna............DLACZEGO?????? BUUUUUUUU

Polecane posty

Gość BUUUUUUUUUU.

Kilka dni temu zrobiłam moją pierwszą przerwe na miesiączke po miesiącu brania Diane35. I okres był okropny- tak samo bolesny jak przed braniem tabletek i chyba jeszcze dłuzszy niz przed :O:O:O DLACZEGO????????? :(

za pierwszym razem tez miałam takie wrażenie, po cilest. nie przejmuj się, poczekaj na następny raz

Gość ktos jeszcze sie wypowie
??

Gość agusia19
hej ja juz biore diane odl roku i przynajmniej u mnie okres trwa krocej - do 5 dni, a sama miesiaczka nie jest bolesna ani obfita po paru miesiacach poczujesz roznice pozdrawiam

Gość agusia a powiedz
czy tobie diane pomogła na pryszcze i tłustą cere?

BUUUUU ->>> nie przejmuj sie tym ja tez zaczelam brac tabletki bo mialam potwornie bolesne i dlugie miesiaczki ale moja gin od razu uprzedzila zeby sie nie spodziewac cudów od razu no i powiem Ci ze miala racje ale juz po 3 miesiacach roznica byla nieziemska i teraz po roku to juz nawet nie pamietam co znaczy bolesna miesiaczka :D takze uszy do gory i troszke wiecej cierpliwosci :)

ja tez moja pierwsza miesaczke od czasy kiedy biore tabletki mialam bardzo bolesna. nawet bardziej bolesna niz normalnie mialam wczesniej miesiączki. ale juz drugi okes nie byl wogole bolesny i nastepne tez juz nie. Nie martw sie, zobaczysz że nastepny okres juz bedzie normalny

Gość BUUUUUUUUUU.
Dziewczyny dziekuje za odpowiedzi, uspokoiłyscie mnie :)