Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maniaczka kupowania kosmetyków

I jak tu nie być MANIACZKĄ KOSMETYKÓW?

Polecane posty

Byłam dzisiaj w hipermarkecie po prezenty i poza nimi kupiłam 4 zestawy kosmetyczne: 1.L`oreal - balsam ujędrniający + mleczko ujedrniające do ciała + kosmetyczka = 22,99zł 2. Garnier - krem z miodem akacjowym + tonik do cery suchej + lusterko + kosmetyczka = 13,50zł 3. L`oreal - mleczko + tonik (do cery suchej) + płatki kosmetyczne (30szt. Cleanic) = 10zł (kupiłam dwa zestawy) w sumie wydałam 56,54zł. Było jeszcze tyle fajnych kosmetyków, które opłacało się kupić, a ja przecież miałam już nic nie kupować, bo mam pełne szafki kosmetyków i co? no powiedzcie czy nie kupiłybyście tego za takie pieniądze? Jestem nienormalna, wiem...:(

Gość chyba ci się
ceny pomyliły...

Właśnie, że nic mi sie nie pomyliło... powiedz czy Ty nie kupiłabyś tych kosmetyków za taką kasę?

Gość chyba ci się
no ale gdzie się kupi kosmetyki takich firm za taką cenę?? sorry ale trudno w to uwierzyć, to raczej nierealne...

Takie ceny są zawsze przed Świętami (co roku) więc jeśli Cię to interesuje to już mowię gdzie kupiłam: Garniera w Tesco na Bielanach, a pozostałe L`oreala w Auchan na Bielanach Wrocławskich oczywiscie jutro na pewno sie załapiesz bardzo duze przeceny są też w Carrefour wszystkie zestawy kosmetyczne są w śmiesznych cenach ja mam taką jazdę co roku w tym roku wydałam naprawdę mało

Gość żaba...........
to ja też chce tak tanio

Gość ikonk
na niektóre kosmetyki rzeczywiście są przeceny spore, ale tylko na niektórych dodaję,, ja np kupiłam w Carrefourze w Reducie zestaw wody toaletowej adidas (ten różowy) + żel pod prysznic za 29,90, gdzie np samą wodę można kupić za 36,90. I choć mi kolejna woda w sumie nie była potrzebna, bo mam ich mnóstwo, to połasiłam się ceną. Pzdr!!

Gość poważnie mówicie
? to skoczę do marketu moze coś jeszcze zostało, jak myślicie?

Gość ja bym nie kupiła
bo może i tanie ale jesli kupuje cos co mi nie jest potrzebne to i tak wydaje pieniadze w błoto obojetne za jaką cene bym je kupiła. Owszem na prezenty spoko ale nie dla siebie. Zwłaszcza ze wiekszosci z tych kosmetyków nie zurzyje na pewno, a przeciez termin ważnosci to one też mają. Zreszta radze sprawdzać w tych zestawach daty ważności bo czesto sa one krótkie i dlatego zestawy sa takie tanie. Ja jestem zwolenniczka minimalizmu. Mam to co jest mi potrzebne i co uzywam

Terminy przydatności sprawdzam w pierwszej kolejności (maniaczką jestem od kilku lat, niestety:( więc mam obczajone wszystkie za i przeciw jeśli chodzi o kupowanie). Kosmetyki są ważne do 2008 :)