Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _cieKawa_

Jaki komplement usłyszany od faceta zrobił na Tobie największe wrażenie??

Polecane posty

Gość ona------
ktos mi powiedzial ze jestem jak lekarstwo, przy mnie zapomina o wsyztskich problemach i staje sie spokojny....:) mile

Gość cyt
fajny komplement dostałam od mojego chłopaka,przez parę dni chorował,brał rózne lek które nie za szybko jemu pomagały i jednak stwierdził że najlepszym lekiem na jego dolegliwwosci bede ja!!!

Gość kasia_katarzyna
I ja dokładam: Kilka lat temu na imprezie jako 18-latka poznalamdwoch zonatych mezczyn po 36 lat. Dobrze sie bawilismy i gadalismy. Tylko w trojke,ale nawet mnie nie dotkneli. Wychodzac przytulili mnie i powiedzieli, ze jestem b.inteligentna, sliczna, wyjatkowa, ze zakochali sie we mnie od pierwszego wrazenia i ze bede miala cholerne powodzenie u facetow. Po czym dodali: "tylko uwazaj, bo to straszne chuje"... i poszli :) hihi

Gość upppp
TMT zapomniałes że jesteś już starszy o m-c :D:D

to moze teraz ja... \"uroda Aniola, temperament Diabla\". Poza tym moj byly chlopak powiedzial, ze jestem \"piekna\", co zdziwilo mnie dlatego, ze wczesniej nie slyszalam, zeby jakis chlopak tak wypowiadal sie o dziewczynie... ladna owszem, ale piekna nie :) Chociaz i tak najbardziej cenie sobie komplement mojej kolezanki, ktora powiedziala: \"ej (imię) ladne masz ucho\" :D

Gość sprawdzam emoty ino
🖐️ 😍 🌻

Gość do ona
skąd ja to znam? "jesteś dla mnie lekarstwem, przy tobie jestem taki spokojny..." Tylko nie wiem, czy to dobrze :-O

Gość Stare komplementy
Zaslyszane gdzies, ale jakie mile :D Kiedys jeden facet powiedzial do mnie w knajpie, ze widzial moje zdjecie w encyklopedii pod haslem "uroda" :) Hahaha, oczywiscie nie wzielam tego na serio :P Od innego slyszalam kiedys, ze dziwi sie, ze jeszcze mnie nie bylo w Playboyu :O A od mojego meza uslyszalam kiedys: Zazdwonili do mnie z nieba, ze jeden aniol im zaginal, ale nie martw sie, nie powiem im gdzie jestes.

Gość li li li li li
"....stesknilem się za Twoja piekną buzia...i tym Twoim cudownym spokojem....brakuje mi tego..." To było piękne pamietam do dzis.....

Gość walduuus
jak juz ktos zauwazyl, wiekszosc "tego" jest bez polotu, albo wrecz jakies banalne oklepane frazesy, jak mozna sie czyms takim zachwycac? :o:o

Gość jestes dla mnie świętościa
kurwo moja najslodsza.

Gość Moje kochanie
powiedzialo mi jak juz zaczelismy byc razem, ze nie sadzil , ze spotka kobiete tak inteligentna i dojrzala (jestem od niego sporo mlodsza) i do tego tak piekna... Do tej pory twierdzi, ze ladne dziewczyny to pustaki, a ja jestem wyjatkiem potwierdzajacym regule :/ A cos, co mnie zaskoczylo, to jak sobie mowilismy, co nam sie najbardziej podobalo w 'brojeniu', to on stwierdzil, ze uwielbia patrzec na moje piersi... od dolu :D :D Nie wiedzialam, ze jak facet robi minetke to jeszcze moze sobie podziwiac kobiece piersi :D Widocznie punkt widzenia zalezy od punktu lizania ;)

Gość walduuus
męskich piersi raczej nie ma :o

Gość ...misiaczka
o rany, teraz jak mnie facet poderwie to będę caly czas myśleć, że lizał innej cipkę...:o:o:(

mi kiedys jeden chlopak powiedzial cos takiego:\" wiesz...chcialbym cie lepiej poznac, bardzo mnie zaintrygowala twoja osoba, naprwde zadna dziewczyna mi sie tak nie podobala od 3 miesiecy\" nic dodac nic ujac:O

Gość mysia 001
sniłaś mi sie i miałem wzwód....:O

w salonie Ery - tak szybko i sprawnie doładowała mi pani konto:) Jak dzwonię do ginekologa - poznaję pania ma pani taki charakterystyczny.....głos:)

Ja kiedyś usłyszała...dawno temu:,, Jesteś jak film sensacyjny. Lubisz trzymać w napięciu\'\' Ładnych kilka lat temu, ale jakoś zostało w pamięci:)

Gość jaktotak*
Jeśli chodzi o wykładowcę, to na pierwszym roku mgr pewien pan profesor wpisując mi piątkę do indeksu (fuksneło mi się ;) ) "Gratuluję, z takim kapitałem to może pani w chłopakach przebierać"

\"Róże to najpiękniejsze kwiaty, ale wszystkie przy tobie bledną i więdną\"Facet miał łeb do komplementów. ale tylko do tego. \"Odstraszasz facetów, bo jesteś zbyt inteligentna\" \"Chciałbym, ,zebyś była matką moich dzieci\"\"Tylko przy Tobie chciałbym sie zestarzec\"-te komplementy były jedynymi , w które naprawdę uwierzyłam i były najmilsze.

\'Blu berry\', zaiste piekna kobieta jestes. Nie jestem. Ale to zdanie zostalo tak wypowiedziane, ze po raz pierwszy w zyciu uwierzylam, ze jestem piekna.

Gość to i ja
po uciechach cielesnych rzekł: "Wenus przy tobie jest niczym", troszkę przesadził;), aczkolwiek było to miłe:)

Gość mi chlopak mowi
fajna dupa z ciebie

Gość 677777
to i ja coś dołoze od siebie, mój sporo młodszy przyjaciel powiedział mi kiedyś" chciałbym abyś była zawsze" Kurcze, moze to nie jest typowy komplement ale mnie było baaardzo miło . Natomiast 16 syn mojej znajomej powiedział o mnie" jeszcze by ja gryzł jak boczek", niechcacy usłyszałam hihihi Chyba zacznę sie odchudzać.....

mnie kiedys zaczepil pijak na ulicy i mowi z zachwitem (pijackim oczywiscie ) \"och pani to musiala byc Kleopatra w poprzednim wcieleniu\" hehehehe :)

Gość evlenka
jestes ryzykowna inwestycja, ale ja chcialbym podjac takie ryzyko