Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monkia

elektryzowanie-pomocy

Polecane posty

Gość monkia

Czy ktos zna sposób na elektryzujące sie włosy? poprostu to koszmar! dlaczego innym sie nie elektryzują a mi tak.

Gość użyj jakiejś pianki żelu
wosku, jedwabiu, lakieru itp. to sie nie beda elektryzowac

Gość a odżywki używasz
?

Gość monkia
uzywam odzywki na cale wlosy gliss kur i pierwszy dzien sie nie elektryzuja a na drugi nawet swetra nie moge ubrac bo wlosy mi stoja, najgorzej jak mam gdzies isc to tak sie glupio czuje bo wlosy mam fatalne.

Gość elektro
mam to samo od jakis 4tygodni :( zmienilam szampon, uzywalam timotei to sie nie elektryzowaly poczatkowo ale po tym mialam okropne siano, potem mialam kilka razy z avonu to dostalam luzpiezu a elektryzowaly sie swoja droga teraz dwa razy uzylam fructisa to wlosy blyszcza ale nadal sie okropnie elektryzuja :( juz nie wiem co mam robic:(:(:(:( do czesania uzywam troszke zelu ale jak zel wyschnie to znowu to samo koszmar!! pomocy!

Gość monkia
ja uzywam gliss kura i to nie jest z tych gorszych szamponow wiec to chyba nie wina szamponu, moze dlatego ze mam cieki wlosy? czy ty elektro tez masz cienkie wlosy? dla mnie to porazka

Gość uppppppppppp

polecam szampon Pantine PRo-V \"zimowa ochrona\" i tak troszke się elektryzują na drugi dzień,ale nie aż tak strasznie... po drugie - przy czesaniu najpierw spryskuję szczotke jakimś sprayem do włosów (obojętnie jakim - ja teraz mam taki z Avonu z wyciagiem z granatu) no i po trzecie - to a propos zakładaniu swetrów (to dopiero koszmar:O ) używaj dobrych płynów do płukania - tych,gdzie jest narysowana taka błyskawica lub po porstu jest napisane,że zapobiega elektryzowaniu sie ubrań:) tyle :classic_cool:

Gość tez mialam z tym
problem,poprostu strasznie wkurzajaca sprawa...pomagaly odzywki bez splukiwania do wlosow delikatnych,ale jak zaczelam farbowac to za bardzo obciazaly wlosy.Odkad wyjechalam do Anglii problem minal(duza wilgotnosc powietrza):)