Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slonce

Czy mozna zakochac sie w przeciagu 2 godzin???

Polecane posty

Gość slonce

Kumpela umowila mnie na spotkanie z jej kolega ble ble...Kiedy nadszedl juz koniec rozstania powiedzial iz ma nadzieje na dalsze spotkania ze mna i ze liczy na cos wiecej niz tylko kolega-kolezanka.Wczoraj dzwonil do mnie mowil ze caly czas o mnie mysli itd.Ja czuje tak samo odkad przyjechalam do domu.Caly czas o nim mysle do tego chodze usmiechnieta-szczesliwa.Do tego kazdy mowi mi ze sie zakochalam bo tak na to wskazuje.Umawialam sie predzej z kolesiami i nie czulam tego co teraz od razu wiedzialam ze nie jest to chlopak dla mnie itd.Nawet kiedy spotkalam mojego bylego do ktorego darzylam uczuciem myslac ze mi to nie przejdzie a gdy go zobaczylam nie czulam tego co czulam przedtem zanim poznalam jego.Zakochalam sie czy jest to tylko zwykle zauroczenie?????Prosze POMOZCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość slonce
Bardzo prosze o dalsze wypowiedzi :-)

Gość little owl
Ja tez tak mam od przedwczoraj i mysle, ze to cos wiecej niz zauroczenie :D Mam tylko nadzieje ze sie do mnie jeszcze odezwie, bo na razie wyjechal az do nowego roku :/

Gość Ups.
Wiesz... Hm, na początku zawsze jest fascynacja i zauroczenie. Spotykaj się z nim, rozmawiaj o wszystkim.. Jak to będzie trwało dłużej niż miesiąc to może i to jest zakochanie ... Ale na razie trudno stwierdzić. A miłość zawsze przychodzi z czasem, a nie tak od razu :P

Gość slonce
Tez sie tak zastanawiam ze moze byc to tylko zauroczenie martwie sie tez tym ze jesli sie znowu w kims zakocham to ponownie sie rozczaruje :-( ale wydaje mi sie ze nie on jest inny niz ci z ktorymi bylam

Gość slonce
little own--->dzisiaj od niego tez nie dostalam zadnego znaku zycia ale co sie dziwic jak nie ma nic na koncie :-( pozostaje nam narazie pisanie na gg hehe...mam malutka nadzieje ze odezwie sie dzisiaj do mnie :-)

Gość slonce
A jesli chodzi z ta miloscia od pierwszego wejrzenia to wierze ze tak jest i chcialabym zeby mnie tez to spotkalo :-) to jest takie romantyczne hmm...

Ja tez po pierwszym spotkaniu chodzilam usmiechneta i jakby troche ogluszona... Pozniej bylo nastepne i nastepne... A teraz mija rok, jak jestesmy razem :) I to JEST PRAWDZIWA MILOSC!:)

Gość Ja też to
przeżywałam. rok chodziłam zakochana i wierzyłam, ze to ta jedyna i prawdziwa miłość. Że bylismy sobie przeznaczeni... Co za bzdura. Ale oczywiście u Ciebie moze być inaczej. Tylko po prostu uważaj.

Gość pawcio
bardzo ciesze sie ze sie zakochalas czy to hmmm i ... kropeczki swaidcza ze to jestes Ty??? Slonko??? tak Cieibe nazywalem Moje Slonko... zwlaszcza ten tekst ze go poznalas dwa dni temu i twierdzisz ze jest inny niz wszyscy..,poprzedni.. to Ty prawda

Gość lalinka
Gratuluję i życzę cudownej i trwałej miłości...czas niech Wam sprzyja... pawcio---> określanie swojej kobity "słonko" jest tak pospolite jak trawa...przykre ale prawdziwe

Gość slonce
To napewno nie chodzi o mnie pamietaj ze slonko nie jest tylko jedno :-)mozesz mi wytlumaczyc czemu tak piszesz bo to jest troszke zastanawiajace

Gość pawcio
zabronilas mi do Ciebie pisac...nie napisalem ...chociaz kazdego dnia molje mylsi szukaja ciebie ..kazdego ranka gdy wstaje do IBM zastanawiam sie nad sense,m kolejnego dnia...zastanawiam sie nad tym co bedzie dalej...kiedy ide spac...snisz mi sie czesto usmiechnieta...ale kiedy sie budze wszystko wraca spowrotem do szarej rzeczywistosci wigilia dzis jest wigilia ale swieta sa dla tych ktorzy maja kogo kochac nie dla mnie juz prawie koniec pracy kupilem sobie wczoraj markowa wode toaletowa za 52E i kilka koszuul jak zwykle...za 52zl za godzine siedzenia i nie robienia niczego tonie jest trudne... wiedzialem ze bedzie bardzo ciezko w te dni teraz ...ale po tym co przeczytalem... wiesz dlaczego kochalismy sie tak mocno... bo jestesmy tacy sami nie umiemy kochac ..umiemy tylko ranic mam nadzieje ze nie mam racji, ze ty juz umiesz kochac...chociaz to jest bardzo trudne..Bardzo

Gość pawcio
lzy plyna codziennie... nawet w swieta

Gość slonce
pawcio---. nie rozumiem o co ci chodzi pisalam ci przeciez ze mnie z kims myslisz :-)mozesz napisac mi jasniej np.jal nazywalo sie twoje slonko???

Gość pawcio
nazywalem Agnieszke Moi Sloncem , bo kiedy jej zlote wlosy rozwiewal wiatr promienie sloneczne rozpraszaly sie .. wygladala wtedy jak Aniol

Gość slonce
prosze wiecej wypowiedzi na ten temat:-)oczywiscie za wszystkie dziekuje

Gość PAWCIO
ZAKOCHANIE SIE OD PIERWSZEGO SPOJRZENIA JEST MOZLIWE,... ALE PRAWDZIWA MILOSC PRZYCHODZI DOPIERO PO DLUGIM CZASIE

Gość PAWCIO
CZASAMI ZA POXNO

Gość slonce
co prawda ma tłusty tyłek,ale itak marzę o brutalnym analu i wymlaskaniu mu serka spod czapy :)

Gość mozna sie zakochac w przeciagu
ale wtedy jest wieksze ryzyko przeziebienia :O

Gość slonce
cholerne podszywacze nawet w swieta nie dadza spokoju ludziom

Gość little owl
Slonce -- > Ja czuję się naprawdę niesamowicie, poznałam przeuroczego, przystojnego :D sympatycznego i skromnego faceta, który na dodatek ma poukładane w głowie, a równocześnie wydaje się być tak odkręcony jak ja ;) Wiadomo, że go nie znam prawie, no ale pierwsze wrażenie wywołało burzę pozytywnych wibracji :):) Kurcze, bardzo bardzo chciałabym, żeby się odezwał... w każdym razie umówiliśmy się wstępnie na po-świętach. Tak więc łączę się z Tobą duchowo i trzymam kciuki ;)

Gość slonce
little owl-->Zupelnie ten chlopak ktorego poznalam jest taki sam jak napisalas o tym "kims" :-) Jesli chodzi o spotkanie to mam jechac do niego w drugie swieto tylko troszke mi glupio i wogole :-p Pytal sie nawet czy pojde z nim gdzies na sylwka.Byloby nawet fajnie tylko w tym problem ze dawno juz mialam zaplanowane :-(Teraz czekam tylko na moment kiedy sie do mnie odezwie :-)

Gość slonce
I rowniez mocno trzymam kciuki aby ten "ktos" sie do ciebie odezwal a nawet zeby cos miedzy wami zaiskrzylo :-)

Gość little owl
Heja! no i jak tam :) ?? Akcja mknie do przodu;)? Ja będę musiała poczekać do pierwszych dni stycznia :(