Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mercunia

kochani co mam myslec?

Polecane posty

Gość mercunia

nie jestem juz dwa lata ze swoim facetem a on sie do mnie teraz znow odezwal i napisal mi takie smsy ze sie zdiwilam co musie sato ze z nikim mu nie bylo tak jak ze mna czy bedziemy razem jeszcze ze moje feromony sa niezastapione ze zycie ze mna bylo cudowne oraz przyslam mi zyczenia swiateczne a sluchajcie wiem ze ma dziewczyne niewiem o co mu chodzi?????

Gość a moze
przestan o nim myslec tak wogole co on jets dl aCiebie teraz wart skroo ma dziewczyne?;/

hmm piszesz, ze ma dziewczyne więc moim zdaniem w tej chwili się z nią pokłócił lub rozstał i szuka pocieszycielki która wysłucha biednego opuszczonego faceta a potem jak już go uleczy odejdzie w siną dal i nawet ci nie podziękuje - może to okrutne co napisałam ale przerabiała takie coś więc jestem bardzo sceptycznie nastawiona do takich powracających nagle facetów

Gość mercunia
ale on mi powiedzilaz ze z nia i z zadna inna to nie to co ze mna ze caly czas mysli o mnie i b. teskni za mna za chcialby byc ze mna ze pasowalismy do siebie bardzo i zadna kobieta mnie nie zastaapi i chcialby ze mna sie spotkac on wie ze ja wiem ze ma dziewczyne i mowi mi ze to nie to .Aha to ja go zostawilam oczywiscie

Gość lalinka
ale go wzięło... Podchodż do tego bardzo ostrożnie, przecież ma dziewczynę. Gdyby był sam i bardzo bardzo się starał a Ty coś jeszcze czujesz, to mogłabyś go sprawdzić, ile w tym co pisze jest prawdy. Coś może mu się tylko wydawać, więc nie rób sobie za wcześnie nadzieji.

Gość lalinka
Ty go zostawiłaś? A to trochę zmienia postać rzeczy... Faktycznie może dalej Cię kochać...

Gość pijak...
a ja was wszystkich zapraszam na browara do biedronki do opola czekam z butelkami na was szybko przyjeżdzajdzie bo wypije sam bo jestem ham ps jestem sexy

Gość mercunia
tak lalinka ja go zostawilam i przyznam szczerze ze spotykalam sie z wielomam facetami i zaden mi nie pasuje to samo jest z nim niewiem moze to znak ze powinnismy do siebie wrocic skoro nam bylo tak najj ze soba

Gość morelka21
a ty obecnie z kims jestes??

Gość mercunia
nieee

Gość mercunia
nawet nie spotkalam faceta z ktorym by mi bylo dobrze tak jak z nim

Gość morelka21
to moze faktycznie jest tak szuka tyklo pocieszenia skoro wie ze jestes sama...dowiedz sie zanim sie z nim spotkasz jak tam w jego zwiazku jest..bo to nie ma sensu jesli on ciagle jest z tamta..tak testowac dziewczyny to sobie mozna dlugo ale czy warto tracic czas dla kogos takiego???

Gość mercunia
on nieewie ze jestem sama ja mu powiedzialam ze mam faceta

Gość mercunia
a on mi powiedzial ze mu z nia nie jest dobrze ze to nie to co za mna ze mu mnie brak itp

Gość morelka21
no to skoro mysli ze masz faceta i nadal twierdzi ze z nikim nie bylo mu tak dobrze jak z toba to moze naprawde mysli o tobie powaznie...tylko pamietaj zeby to nie bylo tak ze on powie ze wciaz mu na tobie zalezy a ty od razu jestes na jego zawolanie..bo on to od razu wyczai i bedzie mogl z toba zrobic co bedzie chcial..jesli mu naprawde zalezy to zrob tak zebys to ty dyktowala warunki

Gość mercunia
tak kochana jak wlasnie tak robie to ja bede stawiac warunki nie jestem naiwna wiem to wszystko moze cos z tego bedzie

Gość mercunia
Morelka napisze ci co mi napisal w esemsach;ze czesto mysli o mnie i o wszystkich moze zapomniec ale nie o mnie ,ze uwielbial ze mna spedzac czas,ze jego uczucie bylo inne do mnie niz moje do niego i jest mu ciezko o mnie zapomniec ze bedzie marzyl o tym zeby sie jeszcze ze mna spotkac wypic kawke i pogadac sobie

Gość morelka21
wiesz...zastanow sie na ile mozesz mu ufac i czy to co do ciebie wypisuje jest tym co naprawde czuje...a z ta dziewczyna z ktora byl po Tobie dlugo jest?

Gość mercunia
nie on z tego co wiem toma ciagle inna a z ta co jest to jest jakies pol roku raczej mu niewychodzi z zadna

Gość morelka21
a wogole przez te dwa laty kiedy nie byliscie razem mieliscie jaki kolowiej kontakt??

Gość morelka21
to podobnie jak tobie nie wychodzilo z zadnym z chlopakiem..w takim razie wydaje mi sie ze byc moze cos z tego moze wyjsc..moze warto sprobowac..tylko ostroznie zeby potem nie cierpiec

Gość mercunia
tak nawet pare razy spotkalismy sie tak kolezensko ale ja wolalam unikac kontaktow bo myslalam ze sobie uloze zycie a jednak nie moge a on caly czas dawal o sobie znac pisal mi smsy a ja nieodpisywalam bo myslaam ze zapomne o nim i ze bede miec faceta a le zaden mi tez nie pasuje niewiem moze my jesyesmy sobie rzeczywiscie przeznaczeni on tez ma ten sam problem nie wychodzi mu tez bo mowi ze nie mozna mnie zastapic zadna kobieta aha zapraszal mnie kilka razy na kawe

Gość morelka21
to juz nie wiem co ci poradzic..to chyba naturalne ze skoro go zostawilas to on wciaz chcial miec z toba kontakt i liczyl na szybkie zejscie sie..ale skoro sie na dalo od razu to probowal sobie ulozyc zycie..ale nie wychodzilo bo ciagle o tobie myslal..i tobie nie wychodzilo z tego samego powodu..wiec mysle ze tak czy inaczej sie spotkac musicie i albo zdecydowac ze sie z powrotem zaczniecie spotykac i sprobujecie byc w zwiazku albo ze definitywnie konczycie kontakty bo inaczej sobie zadne z was zycia nie ulozy

Gość mercunia
Dzieki Morelka ale i tak tak niewiem co bedzie moze masz racje chyba zostawie to czasowi co bedzie to nas nie ominie moze sam sie problem rozwiaze ale dzieki za dobre słowo pozdrawiam cie

Gość morelka21
nie ma za co:)kolorowych snow