Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lusija

Pozwolic mu isc?

Polecane posty

boże.... kobieto, 26 lat masz, przestań być tak naiwna! Opowiedział Ci bajeczkę, to co chciałaś usłyszeć a ty co? Jak koń z klapkami na oczach. Gówniarz Ci kity wciska, robi z tobą co chce, a ty....szkoda gadać...

dodam, że sama mam 29 lat i nie rozumiem cię zupełnie - co cie pociąga w takim nieodpowiedzialnym gówniarzu? To nie jest kwestia jego wieku wyłącznie, ale chodzi o to co on robi, jak się zachowuje wobec ciebie. Mam do czynienia z młodzieżą, z osobami w wieku do ok 23 lat i jak widzę co wyprawiają panowie w tym wieku, to ręce czasami opadaja. Wyjątki są - nieliczne i nie objawiają się takim zachowaniem jak ten Twój Romeo. Przejrzyj na oczy zanim cię zapędzi w lata - kopnie cię w tyłek a ty zostaniesz z ręką w nocniku.

Gość lusija
Bylam juz na podobnej imprezie wiec potrafie sobie wyobrazic pozatym rozmawialam z jego kolega i mowil to samo. Poza tym gdyby mu niezalezalo nie dazylby do tego by mnie zatrzymac a najzwyklej w swiecie olałby czy dal sobie spokój.

kobieto! Przecież jemu jest tak wygodnie! Myślisz, że chce zrezygnować z kobiety, którą tak łatwo robić w trąbe? Usprawiedliwiasz go za wszelką cenę, doszukujesz się tego czego nie ma, jak topiący się który chwyta się brzytwy. Marnujesz sobie najlepsze lata i potem dopiero będziesz płakać....

Gość lusija
Przeciez nie znasz go osobiscie wiec skad to cale przekreslenie jego osoby? Byc moze nie zdaje sobie sprawy z tego co robi a tak jest najpewniej i czy odrazu mam go przekreslic?

Gość lusija
Wiedzial ze beda sami faceci i ja bylabym prawie sama wsrod nich a on od samego poczatku jest cholernie zazdrosny , to wzielo w nim gore . I akurat w to uwierze bo znam go nie od sylwestra a znacznie dluzej!!

Gość lusija
a to ze chcial sie napic beze mnie i powyglupiac z kumplami to swoja droga ...

Gość lusija
wedlug ciebie mam robic wszystko zeby go zniechecic do siebie , nie wierzyc w to co mowi,byc jak wrog dla osoby ktora sie kocha wtedy to napewno mnie rzuci a czy o to w tym wszystkim chodzi? Przeciez ja go kocham i nie pokochalam go za to ze mnie olał .Przexciez kazdy popelnia bledy i nie mam zamiaru odpuscic mu tego ale czy odrazu przekreslac?

Gość jaaaasneee
:D Kochany, dobry chłopiec z niego, tylko zbłądził :D :D :D Jak lubisz być robiona w h... to krzyż ci na drogę

spróbuj spojrzeć na niego zdroworozsądkowo i zastanów się ile już było podobnych sytuacji gdy postąpił wobec Ciebie nie fair... Raz, dwa - może się zdarzyć - każdy popełnia błędy....ale gdy wchodzi to w nawyk.... Zresztą, to Twoje zycie i od ciebie zależy jak je sobie poukładasz i z kim. Jak napisał przedmówca - krzyż na drogę.

Gość lusija
Czyli co? ten chlopak jest na skazany juz na potepienie do konca zycia? On ma byc idealem do ktorego wszyscy dazymy pomalu? Przeciez nikt nie jest bez wad

Gość lusija
Pozatym wiem ze jak odejde on sie zalamie bo jest slaby psychicznie a ma teraz przed soba wazne egzaminy i juz mi pisal ze nie poradzi sobie ,nie zda napewno i nie bedzie potrafil skupic sie na nauce. Dlatego mysle by odczekac ten okres.

co Ty za bzdury piszesz - nikt go nie skreśla, nie potępia, tylko każdy usiłuje ci otworzyć oczy. Jesteś nieobiektywna, usprawiedliwiasz go na siłę. Nikt nie mówi, że on jest zły - jest nieodpowiedzialym smarkaczem i pewnie kiedyś dorośnie. Chcesz czekać, czekaj.... tylko pewnie będziesz cierpieć przez niego a jak to się skończy - nie wiadomo. Ja jestem przekonana, że w końcu wywinie ci jeszcze gorszy numer, bo uczysz go, że może wszystko, bez konsekwencji. On to widzi, wykorzystuje, a Ty.... a zresztą - i tak szkoda mojej pisaniny - jak grochem o ścianę. Masz 26 lat, a piszesz jak naiwna nastolatka, może jesteście siebie warci...

Gość lusija
I dlaczego tak sie rzucasz? Ty chyba naprawde nie kochalas.Ja sobie ze wszystkiego zdaje sprawe i wcale nie zamierzam mu odpuszczac tylko jest mi ciezko wybrac bo z jednej strony nie potrafie przestac go kochac a dla mnie milosc zawsze bedzie na pierwszym miejscu, a z drugiej ,no wlasnie czy jest sens tak dlugo czekac...

Gość Alez oczywiscie
masz racje, my go nie znamy on jest super, ciebie kocha i jak go zostawisz to na pewno sie załamie bo jest taki słaby psychicznie, biedulek jeden, to nic, że ciebie ma w dupie, kocha ciebie, ludzie są okropni naskakują na niego. LUDZISKA UCIEKAĆ STĄD, przecież go nie znacie, dajcie spokój. KAZDY JEST KOWALEM SWOJEGO LOSU :-D

Gość ha ha ha ............
Czekaj tatko latka, aż kobyłka zdechnie............ ha ha, ale się uśmiałem ha ha, co za głupia dziewucha ha ha

Gość lusija
Czemu ludzie potrafia byc az tak okrutni... widzicie ,ze to nie jest dla mnie proste a dobijacie juz tak do końca . Przeciez pisze, ze ze wszystkiego zdaje sobie sprawe i pewnie nic z tego nie będzie ale kocham tak mocno ze na tą chwile nie czuje sie silna by odejsc. Z was wszystkich chyba jedynie Megi potrafi mnie zrozumieć tak naprawdę.Kiedy jesteśmy razem potrafi być zawsze czuły, wyrozumiały i cały czas ciągnie mnie do niego.

słuach, skoro wiesz lepiej, to po co tu pytasz o radę? Oczekiwałaś, że wszyscy ci przytakną, będą cię zachęcać do tego, żebyś z nim była i planowała przyszłość? Kochana, tu piszą osoby, które potrafią spojrzeć na to bez emocji, obiektywnie. Ty kierujesz się emocjami. Rozumiesz różnicę? Nikt nie będzie się nad skunksem litował tak jak ty bo to nie my darzymy go uczeciem. Dla nas jest zwykłym szmaciarzem i kombinatorem, a ty naiwną panienką która łyka wszystkie jego kity. Tyle.

Gość lusija
Sluchaj w tej chwili mnie obrazasz ,prosilam o rade i domyslalam sie ze beda rozne opinie ale nie sadzilam ze znajda sie ludzie ktorzy beda obrazac w taki sposob jaki Ty to robisz -wyzywajac od naiwnych panienek ,glupich itd. wypraszam sobie -jestem powazna osoba tylko nieco zagubiona a to wszystko przez milosc czy to rozumiesz? Wyrazasz swoja opinie ok wyrazaj ale nie musisz odrazu wyzywac i nie zycze sobie tego .

w którym miejscu cię obraziłam? Gdzie cię nazwałam głupią? W którym miejscu cię wyzywałam? Nie przesadzasz aby? Zakładasz temat i czego się spodziewasz? Słodzenia? Sorry, ale postępujesz idiotycznie wg mnie - to jest moja opinia i wyrażam ją - za Twoim przyzwoleniem zresztą. Wyrocznią nie jestem - zrobisz jak uważasz. Twoje życie, Twoja sprawa - to Ty będziesz płakać a nie ja.

Gość lusija
Jezeli nazywasz go szmaciarzem i piszesz ze jestesmy siebie warci to wybacz kolezanko dla mnie to jest straszna obraza. Ja chcialam ZWYCZAJNEJ ,ZYCZLIWEJ porady a nie bluzgania po nas , nie życzbo nikt nikogo nie zdradzil, ani nie zdradza -nie masz prawa ! Jestem kulturalną osoba i nie życze sobie tego!

Gość lusija
To że płakać będę to wiesz, a podobno wyrocznią nie jesteś .Pisz , że sie domyślasz a nie wyrokuj mi tu .

mam prawo, bo mam prawo do opinii. Taka jest moja opinia na ten temat i nie zabronisz mi jej wyrażać, tym bardziej, że sama się o to prosiłaś. Nie chcesz, nie czytaj, a że szczerość boli? Przykro mi. Zresztą, jak sama zauważyłaś, tylko jedna osoba miała podobne poglądy dot tej całej sytuacji. A reszta? Może inni byli bardziej delikatni, ale ja nie będę - jestem bezpośrednia i dla twojej przyjemności nie będę tego zmieniać. Nic więcej nie mam do dodania, bo polemika z tobą jest bezsensowna, bo ty widzisz tylko jedno i żadne argumenty do ciebie nie trafiają. Życzę szczęscia.

Gość Przede wszystkim ...
obrażasz to ty siebie samą jezeli juz. Ale, ale jak mozna kogos obrazić kto nie ma honoru ? Najlepiej zwalic wszystko na " ślepa miłość". Daj spokój moja droga, przestań ględzić bo jestes nudna i sama tak naprawde nie wiesz co chcesz. Mieszasz cały czas w nociku i myslisz, że ręka jest czysta. Moze tobie się wydaje, że jestes dorosła, ale wg mnie masz rozumek i tyle. Zadawalasz się byle spodniami na zasadzie lepsze coś jak nic. Nie szkoda tobie czasu na taki związek, który i tak nie ma przyszłości i nic z niego nie będzie ? Nam tak naprawdę to obojętne co zrobisz, bo to twoje zycie i twoja decyzja. My uwazalismy, że chcesz spojrzenia osoby niezaangażowanej na twój problem, a że tobie nie odpowiada to co piszemy to wybacz ... Przestań bić pianę wokół tego tematu, bo ty wiesz najlepiej co zrobisz i koniec. Zmień płytę bo jestes nudna jak flaki z olejem, pozdrawiam Syli

Gość taki jeden...
Nie moge, poprostu nie moge juz dluzej tego czytać ,ta 29- letnia aqua jest tak głupia jak but z lewj nogi! Widzi ze dziewczyna jest zakochana i rozumie co sie dzieje, ale na ta chwile nie potrafi powiedziec dosc , to ta ja dobija i dobija i dobija -co za wstretna baba ...Zamiast dziewczynie doradzic tak delikatnie bo widac ze jest wrazliwa ,moze i nawet oczekiwala pocieszenia to ona wbija kolce ,obraza chociaz dziewczyna nic jej nie zrobila. Lusija ,nie przejmuj sie glupia baba ,jest starsza od ciebie ale widac ze msciwa i chamska. I to ja facet musze cos takiego tlumaczyc?

Gość taki jeden...
A ta pod nią tez sie nie popisała...Nudna jak flaki z olejem ...nudna sdziewucho to jestes Ty ...A Ty aqua nie mow ,ze Lusija widzi tylko jedno ,bo ona pisala ze wie ze pewnie nic z tego nie bedzie ale jeszcze nie ten moment..wiec jak widac ona zdaje sobie sprawe ale czasem milosc jest mocniejsza i sa ludzie ktorzy beda cierpiec z milosci bo widac ze to porzadna dziewczyna i kocha prawdziwie. A Tobie i twojemu facetowi szczerze współczuje takiej zołzy jaką jestes -takiej faceci nie trawia przynajmniej zdecydowana wiekszość -wiem cos o tym, Pozdrwiam nawet te głupie zołzy.

Gość ggggggsd
to jest chore i na pewno nie jest normalne on zachowuje sie jak dzieciak a ty jak jeszcze wiekszy jak mozna pozwalac sobie na takie traktowanie??? chcial sie zabawic tylko z kumplami? czemu nie, moj facet tez ma czsem takie wyjscia i nie ma w tym nic zlego, ale w SYLWESTRA???????? az uwierzyc nie moge ze ty chcesz wciaz z nim byc przeciez on cie totalnie zlal jak myslal ze nie bediesz sie tam dobrze czula to mogl razem z toba zostac w domu zadnem normlanmu facetowi nie przyszloby do glowy pojscie na sylwka bez dziewczyny ktora niby kocha i nawet nie spytal o twoje plany wiek to zadne wytlumaczenie chcialas byc z dzieciakiem to sie mecz

Do -> taki jeden.... A czy ty nie przesadzasz oby? Acqua dobrze dziewczynie radzi, chce jej pomoc sie wydostac z tego chorego ukladu (bo jest to chory uklad, dorosla dziewczyna z tej lusiji, a zachowuje sie jak naiwna 16-latka, neguje wszedlkie wygnaly ostrzegawcze jakie mozna w jej sytuacji zauwazyc..), a ty zarzucasz \"bycie zolza\" i tym podobne. Nie po to jest to forum, zeby wszystkim kadzic, tylko zeby POMAGAC - wiele osob chcialo lusiji pomoc, ale skoro ona tych rad nie przyjmuje, to i tak nikt jej nie zmusi i dziewczyna zrobi co zechce, prawda? Pozdrawiam wszystkich, 🌼

Przepraszam za literowki, chodzilo mi oczywiscie o \"wszelkie sygnaly\" ;-) Pozdrawiam, 🌼

dobre - ja jestem zła, głupia, wredna itd a wszyscy piszą to samo co ja, fakt może delikatniej, ale co z tego jak żadna forma, ani delikatna, ani brutalna nie daje dziewczynie do myslenia, ani nie wyciąga z tego żadnych wniosków, tylko dalej swoje.... :D - cóż - prawda zawsze boli.... a zakochany był kiedyś każdy - tylko, że nawet kochać trzeba mądrze