Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochana na maksssa

kocham GO za to, ze...

Polecane posty

Gość zakochana na maksssa

Kocham mojego mezczyzne za to, ze kocha mnie. Za jego oczy, dlonie, glos, za to ze glaszcze moje wlosy ogladajac mecz w telewizji, za to ze zanim zasnie i moja glowa spoczywa na nim on modli sie za nas, za wszystko, za to ze do mnie mowi glosem jakim do nikogo innego nie mowi, za to ze prosi abym wkladala sukienki, za to ze daje mi uczucie bycia kochanej, bycia jego, jedyna, szczegolna, za pocalunki, za tance, za cieple slowa i czule gesty, za to ze pieknie spiewa, a jeszcze bardziej ze spiewa dla mnie, za to ze naal memu zyciu sens, za to ze chcem mu dac dzieci, za to ze dzieki niemu warto sie starac, za ukojenie duszy, za dume na twarzy gdy o mnie mowi, za sekrety mi powierzone, za pocieszenie kiedy placze, za wiele wiele wiele rzeczy... I tak samo Go nienawidze, przeklinam za to ze nie moze tak byc codziennie, ze budze sie sama i sama chodze spac, za to ze Go nie ma przy mnie, a jedynie w moim sercu, a posciel jest zimna, za puste miejsce przy stole i samotne wieczory, za bol ktory mnie rani kiedy slysze ze nie moze ze mna byc....

Gość B.iedroneczk.A
smutne piękne i takie moje...

Gość B.iedroneczk.A
i autorka topiku zaginęła... a taki klimacik sie zrobił...